Film gibi ama yaşadım..

Peki kime ders olacak? Bu kulüpte bu ayarda olay bir iki tane vardı. Siz toplanıp online ders verin birbirinize. Malum korona var. Sakın bu virüs döneminde fingirdemeyi de düşünmeyin. Valla biz de dibi gördük ama kime düşsek diye arayışa girmedik. Normal insanlar bunalıma girince hobi edinir, tatile gider.

Esinin ayaklarindan öpte alnina koy. Bunca yil ayni yatakta bile yatmadin ve adam hala gikini cikarmadi. Ve herseyi ögrendikten sonra kabul bile etti. Hicbirsey icin gec degildir. Sende bu hatadan ögrendin umarim. Birdaha sen sen ol, kuzenin dayin nebileyim neyin olsa dahi whatsapplerden yazisma. Erkek milleti bu.

Adam biraz iyi niyetli(safsa), kadın da olayı buraya yazdığı gibi değil de "bir adam var beni sosyal medyadan bulmuş sarkıntılık yapıyor iftira atacak inanma"diye ağlayarak anlattiysa belki öyle inanmıştır yoksa burada yazılanlar gibi detaylı anlatsa kim olursa olsun affetmezdi bence

Bu arada adamin pesini birak. Dua etki daha kötü seyler olmadi. En azindan esinde senden intikam almak isteyip seni cümle aleme ve ailene rezil etmedi. Adam sustu dizinin dibinde oturdu. Sende boynunu egip ona layik davran. O adamda zaten allahindan bulur merak etme. Ugrasma

Evli bir kadın olarak macera yaşamaya kalkmışsın sonra işler b.ka sarınca kurtulmaya çalışmışsın adamda peşini bırakmamış sana ders vermiş aslında bi daha kalkmazsın böyle işlere bi de utanmadan ikimizi idare etmiş diyorsun sen de hem kocanı hem adamı idare etmişsin. Eşin insan evladıymis senin arkanda durmuş bi tarafta kani bozuk insanlar bi tarafta eşinin arkasında durabilen bi adam var yazık valla senin gibilere aciyorum

Kocanızı aldattiginiz adam sürekli telde rahatsız etti ,sizi kocanızın yanına yaklaştırmadı falan filan ve kocanız da hiç demedi bizim avrat sürekli telle uğraşıp triplere giriyor hayırdır . Bacım sen bu adamı daha çok suya götürü susuz getirirsin. Alışmış kudurmuştan beter demişler. Artik kocan yan baksa boşluğa düşersin hatamı yüzüme vurdu diye. Şu intikam düşüncelerine falan bakınca da acaba sen mi adama musallat oldun da peşini bırakmıyorsun dedim bi an .

Yatın kalkın dua edin o adamdan kurtulmuşsunuz önemli olan bu

e eşinizin kıymetini bilin. ama bu kadar kolay kabullenmesi normal değil ilerde patlama yapmaması için ilişkinizde temkinli ilerleyin

Yatın kalkın dua edin. Böylr bir eşe sahip olduğunuz için. bir eş hele ki erkek aladatılmayu kabul edip yanınızda duruyor farkında mısınız. Asla asla o adamı düşünmeyin ne yaşıyor sa yaşasın. Eşine felan da bulaşmayın boşverin Allaha havale edin. Eşiniz siizn yanınız da ya. Evladınıza eşinize evinize tam sarılın bırakmayın. Bu hayatınızın dönüm noktası resmen. Takmayın o adamı hiç bulaşmayın evinize bakın

Bu intikam isteği sadece hala adama duyduğunuz ilgiden kaynaklanıyor
Eşiniz size güzel bir fırsat vermiş bence değerlendirin , erkeklerin ayarlarıyla fazla oynamak iyi değildir, intikam derken güme gidersiniz, eşiniz de evliya değil sonuçta, aklınızı başınıza alın

Eşinizle çift terapisine gidin mutlaka.
Çünkü o hislerini ifade edememiş.
Diğer adamı bulaştırmayın artık kendinize. Pişman olduğunuz bir eylem yüzünden tüm toplum tarafından yargılanma riskini beraberinde getirir intikam. Zira siz de masum değilsiniz.

Olabilir ama burasi turkiye gercekten rahatsiz etse bile kocalar inanmiyor kaldi ki bunun oyle bi durumda degil.ayrica esimle ayri yatmami falan istiyor demis nerden biliyor bunlari o kismi sacma olmus.goruntulu ariyor demis esi demiyor mu sen kiminle goruntulu konusuyorsun.bu adamin karisi ne yapiyor butun bunlar yasanirken

hayır birde karı koca ellerinde telefon oturup konuşmuşlar adam da defalarca aramış o sırada ama koca o teli açıp adama sayıp sövmemiş valla en çok bu kısma takıldım ha.. ne kocalar var..

Film değil roman olmuş bu. Tamamını okuyabilene helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…