Film gibi ama yaşadım..

Ünlü düşünür Müge anlı nın dediği gibi el kadar bebek varken elin adamları ile fingir fingir fingirdeyecek vakti buluyorsanız anneliğinizi sorgulayın. Ne ara bu kadar şeyettiniz maşallah. İnsanlar bebekleri varken uyuyacak vakti zor buluyor. Siz depar atmışsınız shahaha

İntikam almayı düşünmeyin. O kişi yaptıklarının cezasını bir şekilde yaşayacak. Evinize çocuğunuza işinize yoğunlaşın. Hatalarinizin farkına varmış dersinizi almışsınız. Ben asla yapmam bu hataya düşmem diyenlere de aldırmayın. Herkesin farklı hikayeleri var. Yüzleşecek kadar cesaretimiz yok sadece.

Senin kocan da kaç senedir uyuyormuş, sen de elini kolunu sallaya sallaya gezmişsin, onun karısı uyuyor olsun çok mu? Belki senin kocanın yaptığı gibi sineye çekecek.

Hala böyle fikirlerin varsa problem büyük.

Bunlar hep adamın eşini düşünemekten tabi, haklısınız o boşluktan bu boşluğa düşüp kadının kocasıyla görüşmemezlik etmediniz,kadınla ilgili bir sürü şey dinlediniz kocasından ama olsun. Herşey onu düşünmenizden suan.

Hala akillanmamissiniz çok açık.

Kocanizin sizi affettigine sukretmiyorsunuz da halen derdiniz o adam mı.intikam alacakmismis..pardonda hatalı olan sizsiniz neyin intikamını alacaksınız masum ne tarafınız var

Kocanizin sizi affettigine sukretmiyorsunuz da halen derdiniz o adam mı.intikam alacakmismis..pardonda hatalı olan sizsiniz neyin intikamını alacaksınız masum ne tarafınız var
Adam başka kadınlarla görüşmeseydi acaba eşine söyleyip intikam planları yapacak mıydı? Hiç sanmıyorum

Samimiyetiniz hiç inandırıcı değil. Hatalardan ders almış gibi değil hala action istiyor gibisiniz. Ben eşinize üzüldüm. Evlilik içinde namussuzluk yapan birinin evlat yetiştirmesi ne kadar acı. Hangi değerleri öğreteceksiniz ki çocuğunuza.

Eğer pişman oldugunuza inansaydım bunları yazmazdım. Ama siz yaptığınız çirkinlikten, bulastiğınız pislikten kahrolup, kocanız affetti diye sadakalar dağıtacağiniza hala kocanızı boynuzladığınız adamdan onu karısından vırt zırt gibi şeylerden bahsediyorsunuz. Yazık en çok çocuğa, eşinize, herifin eşine, çok ayıp çok

Niye adam seni bekarım diye kandırdı mı? Sen kendi kocanı çocuğunu unut sonra yok o elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Ne yapacaktı? Arkandan ağlasa mıydı?

Ay çok mantıklı olay kapanmış eşim affetmiş tabi ben olsam ben de hemen kadına anlatırdım yalnız şu noktayı kaçırmayın meyledenlerden biri de sizsiniz
Diğer kız güyaaa evli oldugunu bılmıyormus ya siz?

bunu da söyleyin olur mu?
Üff mantık hataları dolu çıldırıcammmmmmmmm

Eşi katil mi yapacaksınız ya burada içi soğumaması gereken eş

inanamadım baştan sona mantık hatası

peki bu süreçte hiç yattınız mı o pislik dediğiniz adam ile
Yatmadı diyelim, heralde birbirleriyle ee daha daha neler yaptın diye konuşmamıslardır, dünyayı kurtaracak felsefeler yapmamıslardir, ya da o fotograflar manzara fotosu degildir ama bana sorarsanız madem koca affeder gozüktü bu çirkinliği daha fazla kurcalamamak lazım, hatta bunun film gibi diye anlatılması bile çok çirkin

Siz ondan intikam almak istiyorsunuz
Peki sizden kim intikam alsin bir pislik yapmışsınız kocanız affetmiş o nasıl oluyor onu da anlamadım daha adamı rezil etsem diyorsunuz dikkat edin de arada siz rezil olmayın
Rezil etmeye çalıştığınız adam eşinizi aldattiginiz adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…