Fikirlerinize İhtiyacım Var..

Kadın ne yapmış? Vallahi dediğin doğru beterin beteri var.
yani misafir sonuçta onların önünde bir şey dememiş. Ama onlar gidince tartışmışlar birbirlerine girmişler. Başka konularda var muhakkak ki olay büyümüş karşılıklı şiddet kufurlesmeler. Aileler araya girmiş ama umutsuz vaka ..

Ayda 2 3 kez evlerinde kalması tuhaf geldi bana, otelde kalıp dışarıda görüşülse daha uygun. Hem dışarıda görüşüldüğü için eşide gelmez, böylece kimse rahatsiz olmaz.

Ama bende rahatsiz olurdum haklısınız hoş bi durum değil, eşinin kartındaki paradan ona ne? Ozellikle telefonunu açması beni çok rahatsız etti. Çizgileri aşan insanları pek sevmem. Ama bunu en güzel o evde kalmayarak çözersiniz

Bende sizler gibi düşünüyorum zaten. Ben mi abartıyorum filan diyordum ama. Hemen hemen herkes aynı düşünüyor. Konuşup bu kalmaları sık görüşmeleri bitiricem.

Üzücü ne deyim ki. Ne densiz insanlar var.

Ayda 2 3 kez o şehire gidiyor. Ama ayda 1 gibi filan kalıyor. Bazen gittiği gün hemen dönmesi gerekiyor zaten. Ama ayda 1de çok fazla. Hiç hoş değil. O kadın dışarıda görüşülsede gelir. Eşimin ayağını kesicem. Sonra zaten haddini bilecek o da.

Benimde yapımda yoktur hiç böyle bi samimiyet. İşin garibi eşimde başka insanlarla ilişklerinde böyle cıvıklıkları sevmeyen biridir.
işte kişiden kişiye değişebiliyor . Sizin yanlış anlayıp anlamayacağınızı düşünüp ona göre davranabilirdi. Belki sizi de kendi gibi biri olarak görüyordur kadında , bunları sorun etmeyeceğinizi düşünüyordur.

Aslında söyledimde. Fazla samimiyet rahatsız eder beni dedim mesela. Kıskanırım eşimide dedim mesela. Arsız olunca insan anlamıyor.

Aslında söyledimde. Fazla samimiyet rahatsız eder beni dedim mesela. Kıskanırım eşimide dedim mesela. Arsız olunca insan anlamıyor.
ay tatlım arsız olan anlamaz zaten sen istediğini söyle . Kocanı da dolduruşa getirirler karın çok kıskanç vs diye.

Bana göre çok ters ama kişiden kişiye değişir.
Şöyle söyleyeyim. Çok güvendiğim bir bayan arkadaşım var kızıma bayılır bizi sever benle de eşimle de sohbet eder.
Kıza da eşine de çok güveniyorum iyi insanlar. Giyim kuşamı bana nazaran daha serbest olsa bile aklıma kötü şeyler gelmiyor mesela çünkü ters bir hareketi yok bana ya da eşime karşı. O yüzden nasıl giyindiği beni ilgilendirmiyor. Bana birçok konuda yardımı faydası olmuş emeği geçmiştir.
Bu kadar samimi olmamıza rağmen özelimi didiklemeye çalışmadı kendisini ilgilendirmeyen konulara müdahale etmedi. (3 yıldır tanışıyoruz)
Saygılı seviyeli bir insan gözümde. Karı koca eşimi çocukluktan tanıyorlar. Eşlerimiz samimi çocukluk arkadaşı ve kız da eşimi uzun yıllardır tanıyor. Yani kız eşimi benden önce tanımış ama ben herhangi bir seviyesizliğini görmedim yakıştıramam bile. Düşünmesi bile mahçup edici hiç konduramam.
Şimdi benim eşimin onlarda kalması gerekse gönül rahatlığı ile kalabilir rahatsız olmam.
Ama işkillenip rahatsız olduğum bir insanın evinde de kalmasına müsaade etmezdim. Eşinin kartındaki parayı merak etmek ne haddine mesela?
Ya da aradığında eşinin telefonunu açmak onun ne haddine? Götürsün eşine versin.
Tatlı almaya giderken eşinin peşine takılıp baş başa çay içmesi ne alaka? Kocası da gelse sorun yok ama eşin ve o kadın baş başa tatlı almaya gidiyor ve çay içiyorlar?
Bana göre bunlar anormal ve kesinlikle güvenmem.

Giyim kuşamla ilgili yanlış anlaşılmak istemem. Herkesin giyimi kuşamı kendine. Bu kadınınki açık giyinmekten ziyade teşhir gibi bişey. Mesela sohbet ediyoruz eşimde var diyorki belim ağrıyo ameliyat olmam lazım. Dedim hayırdır bi problem mi var. Yok göğüslerim büyük ya küçültmem lazım diyo eşimde orda düşün bak. Yoksa ne giymiş ne giymemiş banane.

Seviyesiz bir insan işte. Açık giyinen var, açık giyinen var. Ben şahsen öyle bir insanı eşime yaklaştırmazdım.

Ayrıca o evin ortamını biliyorum. Eşim dışarı çıkarken hadi sende gel diyemez demezde. Ama o utanmadan bende senle geliyim der. Evde kalabalık, eşimin hatası yok sen gelme diyemez.

Seviyesiz bir insan işte. Açık giyinen var, açık giyinen var. Ben şahsen öyle bir insanı eşime yaklaştırmazdım.
Dediğin gibi seviyesiz. Açık giyinmek ayrı sergi yapmak ayrı. İsteyen mini giyer isteyen dekolte giyer. Beni bağlamaz ki. Ama özellikle göze sokma var sanki. Bende yaklaştırmıycam zaten. Giderek doz artıyo çünkü.

Ayrıca o evin ortamını biliyorum. Eşim dışarı çıkarken hadi sende gel diyemez demezde. Ama o utanmadan bende senle geliyim der. Evde kalabalık, eşimin hatası yok sen gelme diyemez.
Eşin nezaketen gelme diyemez ben eşinde bir problem görmedim. Eşinde sorun olsaydı 'tatlı almaya peşime takıldı' diyerek anlatmazdı saklardı bunu. Ama saklamamış söylemiş sana. Problem kadında zerre güven vermedi bana.

Hatta para mevzusu olmuş çok sinirlenmiş eşim onuda anlattı. Markette para ödemiş eşim üstünü nasıl aldıysa o almış cebine atmış. Eşimde ver paranın üstünü hiç sevmem böyle hareketleri demiş. Dalgaya almış vermem filan diye. Sonra eşim almış tabi. Çok sinir olurum böyle durumlara dedi hatta. Bence eşim anlatıyor ki sonradan öğrenirsem sorun çıkar, konuşup anlatınca rahatsızlığımı anlar beni diye düşünüyorum.

Herkesin farklı düşünceleri olur çünkü herkesin hayat görüşü arkadaş çevresi yetişmesi farklı

Şahsen benim eşim erkek arkadaşlarıyla görüşebilir ama ben olmadan değil evlerinde kalmak ben olmadan erkek arkadaşlarının eşleri ile aynı masada oturmaz.Kendime saygısızlık kabul ederim.

Belki hamilelik hormonlarıyla abartıyor da olabilirsiniz bende hamileyim ama bir anım bir anımı tutmuyor birisi normal birşey söylese ters anlayabiliyorum

Eşinize sonsuz güveniniz varsa ki madem bu kadar yakın arkadaşlar eşine farklı gözle de bakmaz herhalde rahat olun birşey olacağı varsa olur eşiniz sizi aldatmak istese emin olun 5 dk da da aldatır ruhunuz duymaz o yüzden rahat olun stres yapmayın hamilesiniz Allah korusun bebeğinizi stres etkilemesin.

Ay çok çirkin bir hareket. Şimdi eşinin nasıl biri olduğunu bilmiyorum mesafe koyma konusunda ne yapar ya da yapmaz bilemem. Benim bir konum var çok gelen vakitsiz gelen misafir hakkında. Onlar da eşimin samimi arkadaşıydı ve ben mesafe koymak isterken eşim istememişti arkadaşı alınır diye. Epey bi tartışmıştık.
Ama eşin mesafe koymaya ılımlıysa seni kırmayacaksa açıkça kadından rahatsız olduğunu dile getir bence. Mesela iş için gitmesi gerektiğinde bunu arkadaşına söylemesine gerek yok. Haberleri olmasın eşinin gittiğinden ve otelde kalsın bence.

Beni bu konu yüzünden kırmayacağını düşünüyorum. Bu erkeklerin arkadaş merakı ne olacak böyle? Biz olsak baktık huzursuzluk oluyo tavrımızı koyarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…