Fikirlerinize İhtiyacım Var..

kadın ayarsız onu anladık ta , bu kadının kocasının hiç gözüne batmıyor mu canım bu ? yani karım arkadaşımın peşine takılacak , telefonlarını açacak derim bir rahat bırak adamı. Siz de uzakta olduğunuz için merak fazla illaki kadın kadını anlar davranışlarından vs ben böyle düşünüyorum. Ekstra kocanız da başkasının evinde kalmayı abartmış , can ciğerde olsam evli olan arkadaşımın evinde her ay kalamazdım , çekinirdim.

Kızlar merhabalar. Belki bilenler olur, tüp bebekle hamile kaldım, zor süreçlerden geçiyoruz, zaten sinirlerimde yıpranmış halde ama hormonal olarak abarttığımı düşünmüyorum. Sadece birazdan anlatacağım konuyla ilgili kıskanç, fesat damgası yemeden ne yapabilirim onunla ilgili danışmak istiyorum.

3 yılı geçti evleneli. Ara sıra kavgalarımız olsada iyi bi ilişkimiz var. Eşim özellikle tedavi sürecinde ve hamile kaldıktan sonra çok yardımcı oldu, halada olur. Yemek yapar, temizlik yapar, çamaşır asar, balkonu yıkar. Elinden gelen herşeyde yardımcı olur. Beni sevdiğinide biliyorum, güvenimi sarsacak bi hareketi hiç olmadı. (Bu detayları eşimle ilgili fikriniz olsun diye veriyorum.)

Şimdi asıl konuya geliyorum. Eşimin bi arkadaşı var çok eskiden beri arkadaşlarmış. Yaklaşık 20 yıllık. Önceden bizimle aynı şehirde oturuyorlardı, sonra farklı bi şehire taşındılar. Eşim işi dolasıyla onların olduğu şehirede ayda bir bazen bazen ayda 2 yada 3 kez gidip gelir. Bende tanıştım nişanlıyken, iyi insanlar diye düşünmüştüm. Ama artık iyiden iyiye gözüme batan bi durum oluştu. Eşim gittiğinde 1 gece o ilde kalması gerekiyor. Ben kızsamda eşimi ısrar kıyamet çağırıyorlar zaten illede bize gel diye. Bundada bi artniyet görmedim. Güzel vakit geçiriyorlar arkadaşıyla gibi düşündüm. Ama arkadaşının eşi benim giderek gözüme batmaya başladı. Asıl konu açma sebebimde bu. Mesela ben bu kez hamileliğimi söylemedim daha o kadına. Ama sanki istemiyormuş gibi bi hali var. Diyorki konuşurken amaan olmazsa olmaz, sende çıkar bize gelirsin, gezer dolaşırız çokta önemli değil. Niye olmasın o kadar emek veriyoruz dedim bende. Mesela ilk gözüme batan olay şu oldu, ben bunların olduğu ile ilk kez gittim. Kadını bu kadar detaylı tanımıyorum. Orada internetten alışveriş yaptığım bi butik var. Dedimki birlikte gidelimmi hem dolaşmış oluruz. Kendide gezmeyi teklif ettiği için öyle söyledim. Tmm dedi gidelim. Eşimde bana hesap kartını verdi, yanımda çok nakit yok şimdi atmye gitmeyim sen ordan harca dedi. Kadın bana yolda giderken, kartın içinde ne kadar para varmış bakalım mı dedi.. Ben şaşırdım tabi. Benim öyle huylarım yoktur, cebine bile bakmam. Kartınada gidip bakmam dedim konu kapandı. Sonra kadının sürekli bizim hayatımızı merak edip didiklediğini farketmeye başladım. Haftada kaç kez yemeğe çıkarsınız, akşamları dışarı çok çıkarmısınız vs vs. Birsürü detay. Sonra eşine x karısına çok iyi davranıyo sen hiç bana öyle değilsin filan dedi kulağımla duydum. Geçenlerde yine eşim orada. Eşim arkadaşıyla balkonda oturuyormuş. Eşimi aradım telefonu kadın açtı. Balkonda oturuyorlar dedi, telefonu veriyim mi dedi. Hayır verme ben msj atarım gelince arar o dedim ama bozuldum tabi. Eşim oradan gelirken o ilin meşhur bi yiyeceği var onu getirir bana. Eşim almaya gitmiş o da peşinden gitmiş, eşim anlattı o da benle bekledi, birer çay içtik beklerken diye.
Hiç kendini bilmiyor mesela. Olur olmadık şeyler konuşuyor. Üstüne başına dikkat etmiyor. Beli göğsü açık iç çamaşırı ortada giyiniyor. Onlara göre normal ama bana göre değil. Eşimde hala o yazık çok saftır bilmem nedir diyor. Eşimin parasını bi sahiplenme var sanki kadında. Evde bişey eksik olsa eşim alıyor mesela. Arkadaşını çok seviyor, evlenmeden önce tanıyormuş adamı. Ben ne yapıcam bilmiyorum. Ben mi kuruntu yapıyorum, bu kadın mı sınırları aşıyor bilmiyorum. Çok uzun oldu, okuyanlara çok teşekkür ederim.
Kesinlikle çok saçma bir durum var ortada. Dikkatli olun ve eşinizi uyarın derim

Kesinlikle evet. Yani ne bileyim elin evi insan kardeşi olsa o kadar sıklıkla gidip kalmaya çekinir. Gerek var mı bu kadar samimiyet kurmaya? Bilemiyorum ama dediğim gibi ben mesela bu durumu tolere edemezdim bana uygun bir durum değil. Eşin üstünden sen konuşmayı yap
Benlikde değil ilk günden beri rahatsız olduğumu hep dile getirdim. Ama eşim hep onlar çok iyi insanlar. Biz aile gibiyiz, sen kötü düşünüyorsun dedi. Ama artık iş çığrından çıkmaya başladı.

Maddi olarak yardım ediyorsa zaten bu düşkünlüğün sebebi ondandır başka birşey aramaya gerek yok altında.çocuk olunca bu kadar gidip kalamaz zaten.sizde dersiniz beni çocukla yalnız bırakma diye.konuşurken bunlarıda ekleyin.
Ediyor, hemde küçük küçük ama toplandığında yüksek meblalar oluyor. 2 çocukları var çocuklara bende dayanamıyorum evet üzülüyor insan. Ama ayağını yorganına göre uzatsın herkes. Yaşadıkları şehir yazlık bi bölgede. Biz eşimle gittiğimizde dolaşırız güzel vakit geçiririz. Son gitmemizde işte eşim arkadaşına söylediği için biliyordu gideceğimizi. Aradı beni buraya gelecekmişsiniz filan dedi. Evet dolaşıcaz dedim. Bizide alırmısınız birlikte vakit geçirelim dedi. Bendede hata varki olur dedim bi an reddemedim. Bu telefon açma olayından önceydi. Bunlarıda aldık gittik. Ne yenildi içildiyse a'dan z'ye biz karşıladık. Sonra bi ısrar bu saatte yola çıkmayın hadi bize gidelim denildi. Eşimde gidelim mi diye sorunca bozmak istemedim onların yanında. O gece otelde kalsak daha az masraf etmiş olurduk. Hamileliğimide öne sürerek konuşup çözücem cidden bu durumu.

Kadının kocanızda gözü olduğunu düşünmüyorum anlattıklarınızdan. Sadece sınırını bilmeyen, zevzek bir kadın gibi geldi bana. O sınırı çizmesi gereken kişi de eşiniz.
Eşimde o öyle düşünmez sen onu yanlış anlıyorsun. Kendi bişey yaşamamış diye seni kıskanıyor biraz o sana yanlış geçiyor dedi bi kaç kez. Öyle çok inceliyo ki. Ben öyle çok takı meraklısı değilimdir, sevmem. Bi kolyem bi bilekliğim vardır. Biri eşimin biri babamın hediyesi. Onlara dikkat ediyor mesela. Bu ne kadar güzel bunu kaça aldın? Bunu ne zaman aldın? Resmen gözüm kaldı bilmem ne.

Bence emir verir gibi sert dille uyarmayın. Daha ılımlı yaklaşarak gitmesini istemediginizi soyleyin. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu, ayni durumda o olsa nasil hissedeceginden yola çıkarak kendinizi anlatın. Zira sert yaparsaniz o da ters tepki verebilir ve is çıkmaza girerse daha büyük sorunlar olabilir Allah korusun.
İlk başta hamile olduğum için artık yalnız kalmak istemediğimi, bu durumunda zaten hoşuma gitmediğini söyliycem. Anlamazda diretirse bende tavrımı ona göre değiştiricem.

kadın ayarsız onu anladık ta , bu kadının kocasının hiç gözüne batmıyor mu canım bu ? yani karım arkadaşımın peşine takılacak , telefonlarını açacak derim bir rahat bırak adamı. Siz de uzakta olduğunuz için merak fazla illaki kadın kadını anlar davranışlarından vs ben böyle düşünüyorum. Ekstra kocanız da başkasının evinde kalmayı abartmış , can ciğerde olsam evli olan arkadaşımın evinde her ay kalamazdım , çekinirdim.
Garip olan başka bi noktada kadının eşi. Hiç umru değil adamın. Hatta bi keresinde laf dokundurdum ben kıskançlıkla ilgili filan. Adam ben hiçte kıskanmam kendine güveni olmayan kıskanır umurumda olmaz dedi. Şaşırıp kalmıştım.

Dün yaşanan bir olay duydum ben de . Arkadasimin başına Gelm is. Dinleyince ben çıldırdım. Beterin beteri var atasozumuzu açıklamak
İlk başta hamile olduğum için artık yalnız kalmak istemediğimi, bu durumunda zaten hoşuma gitmediğini söyliycem. Anlamazda diretirse bende tavrımı ona göre değiştiricem.
Evet bence de sakin olmanız hem konuşma açısından hem de bebeginiz açısından daha yararlı olacaktır. Umarım esiniz anlayışla karşılar 😊 Bol şans

Kadın ıstedıgı gıbı giyinir seni veya baskasını ilgilendirmez kocana soyle gozu kaymasın sorun buysa.
Bebek tedavisi gören kadınlara genelde ıyı niyetle aman olmazsa gezeriz diye moral verici konusmaları yapılır moral vermeye çalışmaktır bu zamanında bende cok duydum bunu.
Gezeriz tabi ya gencecıgız daha dımı dıyıp guler gecerdık, nitekim anne olmadım ben
Bana ya bu seferde olmazsa bak yasta geciyor gıbı konusmalar yapsalardı mum dıkmıs olacaklardı ama onlar gezeriz be aman diyorlardı ıcten ıce olsa keske diye dua ettiklerine emınım.
Kocanı gönderme olsun bitsin, kadın kadının kocasıyla ılıskısı kadının giyim tarzı seni asla ilgilendirmez.

Dün yaşanan bir olay duydum ben de . Arkadasimin başına Gelm is. Dinleyince ben çıldırdım. Beterin beteri var atasozumuzu açıklamak
Evet bence de sakin olmanız hem konuşma açısından hem de bebeginiz açısından daha yararlı olacaktır. Umarım esiniz anlayışla karşılar 😊 Bol şans
Sakin kalmayı deniycem ilk etapta anlarsa ne ala. Anlamazsa tavrımı değiştiricem.
Özel değilse bahsettiğiniz olay nedir?

Garip olan başka bi noktada kadının eşi. Hiç umru değil adamın. Hatta bi keresinde laf dokundurdum ben kıskançlıkla ilgili filan. Adam ben hiçte kıskanmam kendine güveni olmayan kıskanır umurumda olmaz dedi. Şaşırıp kalmıştım.
tamam aşırı bir kıskançlığı bende sevmem ama hiç kıskanmayan insan da ne bileyim ters bana göre. Adam kadın fazla rahat o zaman .

tamam aşırı bir kıskançlığı bende sevmem ama hiç kıskanmayan insan da ne bileyim ters bana göre. Adam kadın fazla rahat o zaman .
Böyle her detayı didik didik anlatıyorum ama inanın bende fazla kıskançlık yapan sorun çıkaran bi kadın değilimdir. Ama ben hiç kıskanmam banane, kıskanmak acizliktir falan filan diyen biride bana hiç normal gelmemişti.

Sakin kalmayı deniycem ilk etapta anlarsa ne ala. Anlamazsa tavrımı değiştiricem.
Özel değilse bahsettiğiniz olay nedir?
Bir aksam etkinliğine is arkadaşları davet ediliyor ( kocanın ) aksam etkinliği dediğimde mac izlemeye. Adamın is arkadaşlarından evlenip boşanmış bir bayanda birlikte geliyor diğerleriyle. Kadın hastayms başı ağrıyormuş. Kızına söylemiş masaj yapar misin diye çocuk oralı olmamış.Ortamda yine is yerinden başka bir kadın olmasına rağmen ev sahibi kadının kocasına başına masaj yapmasını istemiş. Ve o da kalkmış yapmış. İnanabiliyor musun ?

Bir aksam etkinliğine is arkadaşları davet ediliyor ( kocanın ) aksam etkinliği dediğimde mac izlemeye. Adamın is arkadaşlarından evlenip boşanmış bir bayanda birlikte geliyor diğerleriyle. Kadın hastayms başı ağrıyormuş. Kızına söylemiş masaj yapar misin diye çocuk oralı olmamış.Ortamda yine is yerinden başka bir kadın olmasına rağmen ev sahibi kadının kocasına başına masaj yapmasını istemiş. Ve o da kalkmış yapmış. İnanabiliyor musun ?
Kadın ne yapmış? Vallahi dediğin doğru beterin beteri var.

Böyle her detayı didik didik anlatıyorum ama inanın bende fazla kıskançlık yapan sorun çıkaran bi kadın değilimdir. Ama ben hiç kıskanmam banane, kıskanmak acizliktir falan filan diyen biride bana hiç normal gelmemişti.
ben anlıyorum sizi , sonuçta kadından bir kere nem almışsınız . Şüphelenmekte haklısınız . Birde bu kocanız arkadaşı eşi vs siz evlenmeden önce mi tanışıyorlarmış belki ondan fazla samimi olabilirler.

ben anlıyorum sizi , sonuçta kadından bir kere nem almışsınız . Şüphelenmekte haklısınız . Birde bu kocanız arkadaşı eşi vs siz evlenmeden önce mi tanışıyorlarmış belki ondan fazla samimi olabilirler.
Evet. Eşim ve arkadaşı tanıştığında ikiside bekarmış. Eşim onların nişanlılık evrelerini biliyor, düğünlerine gitmiş, yıllardır samimilermiş zaten.

Evet. Eşim ve arkadaşı tanıştığında ikiside bekarmış. Eşim onların nişanlılık evrelerini biliyor, düğünlerine gitmiş, yıllardır samimilermiş zaten.
hımm o zaman kadının böyle davranmasının rahatlığı oradan geliyor. Bazı insanlar çok içli dışlı ve samimi olabilir daha önce tanıdıklarından mütevellit , ben o kadar samimi olmazdım. Yani ne denir ki bilemedim. Kocanla konuşup bir çözüme varmalısın bir an önce .

hımm o zaman kadının böyle davranmasının rahatlığı oradan geliyor. Bazı insanlar çok içli dışlı ve samimi olabilir daha önce tanıdıklarından mütevellit , ben o kadar samimi olmazdım. Yani ne denir ki bilemedim. Kocanla konuşup bir çözüme varmalısın bir an önce .
Benimde yapımda yoktur hiç böyle bi samimiyet. İşin garibi eşimde başka insanlarla ilişklerinde böyle cıvıklıkları sevmeyen biridir.

Oncelikle esinizin her gittiginde tek basina onlarda yatili kalmasi zaten absurt. Gereksiz. Biz en yakin akrabamizin oldugu sehre bile gitsek otelde kaliyoruz. Bir geceligine otelde kalamiyor mu? Onun disinda kadinin esinizin telefonunu acmasi ne munasebet. Esimin telefonunu bir kadin acacak, bu benim icin kavga nedenidir. Arkadasi degil ne olursa olsun. Ben esimin telefonunu bile acmadim bugune kadar. Ha en fazla ne olur,israrla caliyorsa esim yakindaysa alir gotururum hemen ona. Bu haddini bilmezlik beni cok rahatsiz ederdi mesela. Bence esiniz o sehre gittiginde bir daha onlarda kalmasin. Bu konuyu iyice konusun ve istemediginizi net sekilde belirtin.

Back