Fikirlerinize İhtiyacım Var..

Birbirimize güveniriz. Mesela eşimin bi arkadaşı vardır çokta severim. Bi keresinde karşılaştık dışarıda. Oturduk birer çay içtik. Eşimede msj attım. X'le karşılaştık çay içiyoruz dedim. Çünkü nişanlılıktan beri tanırız birbirimizi. Eşime doğum günü filan bile ayarlamıştık birlikte. Ama bu demek değilki onunla başbaşa gidip ev bakayım laçka davranayım.

keşke eşimin telefonunu neden açiyorsun ne hakla diye sorsaydınız? ben orsam derdim kesinlikle o konuda çok haklısınız
diğer konuda dediğim gibi onlar çok eskiden arkadaş olabilir, eşiminde öyle çok bekarlık arkadaşları var farklı şehirlerden gelirler
evde çok nadir ağırlarız bazen bir kahve içmelik
bazen birlikte bazen tek dışarda buluşur yemek yenir sonra o arkadaşını yolcu eder yada otelde kalacaksa oraya bırakır en fazla
eve getirmez, gel bizde kalalım demez
bende istemem
eşimin çok samimi arkadaşı olabilir ama benim birşeyim değil neden aynı evde kalalım, çok gereksiz
eşli olsa durum değişir ama tek erkek bence bir ailenin evinde kalmamalı
kadının fıtratı rahat belli, bu şekilde eşinizden yüz bulduğu içinde çok rahat bi şekilde parasınıda soruyor, telefonada çıkıyor demekki

Zaten kabahatin büyüğü eşimde. Banada her konuşmamızda gel bizde kal derler. Ben rahat edemiyorum kendi evim dışında deyip konuyu kapatırım. Eşim saf o deyip geçiştirdikçe o kurnaz kurnaz herşeyi didikliyor.

Kadın bana da biraz ayarsız geldi açıkçası . Telefonu açmak nedir çok ilginç neyse bence eşinizle konusun o ile gittiğinde otelde falan kalsın kadın fazla rahat
Bana telefonu açması, eşim bi yere giderken peşine takılıp orda eşimle başbaşa oturması filan hepsi şu an üst üste öyle garip geliyorki. Eşim tavrını koysa bi daha yapamaz. Zaten bi daha öyle bi ortam bulma fırsatıda vermiycem o da ayrı tabi.

eşiniz kadının saf olduğunu nerden çıkarmış, ilginç.
bence hiç saf bir kadın değil.
daha çok eşiniz saf geldi bana, benim telefonumu sen niye açıyorsun hayırdır demeliydi mesela

daha çok eşiniz saf geldi bana, benim telefonumu sen niye açıyorsun hayırdır demeliydi mesela
Yıllarca kv yanında yaşamış. Hep kıt kanaat geçinmiş. Çok iyi niyetliymişte ses etmemiş. Kocasıyla hiç dışarı çıkmazmışta bilmem neymiş. Bana kalırsada hiç saf değil çok güzel saf numarası yapıyor ama. Dediğiniz gibi esas saf olan benim eşim. Herkes iyi niyetli sanıyor.

Telefon olayındada o cahil neyin nereye gittiğini bilmeden yapıyor diye savundu bana.

Bi his var içimde hep şüphe uyandıran.Gittikçede kemiriyor içimi.
Hamileyken bana da ne hisler gelip gidiyordu:))
Normalde çok sevdiğim, iyi de anlaştığım kayınvalidem bile hamilelikte bizde kalmıştı bir süre, yemekleri falan da o yapıyordu. tahammül edemiyordum her şeyi batmaya başlamıştı, ne zaman gidecek bu modunda bakıyordum:)
Oluyor yani normal. Ki elin densiz kadınına kurulmak hamilelikte çok normal:) eşiniz azıcık idare ediverecek artık bu dönem. Daha bunun bir de lohusalığı var:))))

saf, cahil
ama bankaya bakalım kaç parası varmış, haftada kaç kez dışara çikiyorsunuz... bunları düşünecek kadar kurnaz
tabii
asıl bu erkekler çok saf ama sorsan çok zeki geçinir
Tabi canım. Çok saf. Benim aklımın ucundan geçmez kartını verince hesabını kontrol etmek. Ben kötü düşünüyormuşum o cahilmiş düşünemiyormuş.

Aslında hamile kalmadan öncede gözüme batıyordu. Ama son yaşanan eşimin peşine takılıp çay içme, birde başbaşa gidip ev bakma sinirlerimi tavan yaptı. Akşam olsaydı bi,etraflıca konuşcam.

Bence rahat biri sadece başka bir niyeti olduğunu sanmam.eşinize güveniyorsanız dert etmeyin ama siz olmadan sık sık yatılı kalması bana garip geldi.
Bekarken bile bu düzen böyleymiş. Herkes halinden çok memnun. Ben hayret ediyorum. Görüyorum ki sadece ben değil herkes şaşırıyor. İlk tanıştık bunlar başladılar eşimi övmeye biz x'e çok güveniriz, bizim evimiz onun evi, istediği zaman gelir kalır bilmem ne. Eşimi sevmeleri birazda maddiyata dayalı bana kalırsa. Eli açıktır eşim. Maddi olarakta suistimal ettiklerinin çok farkındayım. Kökten çözücem meseleyi akşam.

Herkese göre farklı bir durum fakat bence olay en baştan yanlış. Eşimin yakın arkadaşı neden ayda 1 2 kez benim evimde kalıyor? Veya eşim ne diye gidip kalıyor, bir sürü otel pansiyon var. Üstelik az bir süre de değil, yıl hesabı yapınca yılda yaklaşık 1 aylık zaman dilimine denk geliyor. Kocanın parasını sorması, telefonunu açması bende ipi kopardı mesela. Çok büyük tepki verirdim. Ama burda asıl saf ayağına yatan eşin gibi de görünüyor.

Ben tanıdığımda bu böyle gelişmiş bi alışkanlıktı, engel olamadım defalarca konuşsamda. Para muhabbeti ilk gözüme batandı, telefon açma olayı iyice içimi kemirdi.Dünde eşime gidip ev göstermiş olması son damla oldu. Akşam kesinlikle konuşcam uzun uzadıya. Kadına ses etmiycem, eşine söz dinletemiyor bana laf söylüyor olur, yada beni kıskanıyor der kendini iyice önemser diye düşünüyorum. Ama eşim ciddi ciddi bi konuşmayı çoktan haketmiş. Ben alttan almışım.

Kesinlikle evet. Yani ne bileyim elin evi insan kardeşi olsa o kadar sıklıkla gidip kalmaya çekinir. Gerek var mı bu kadar samimiyet kurmaya? Bilemiyorum ama dediğim gibi ben mesela bu durumu tolere edemezdim bana uygun bir durum değil. Eşin üstünden sen konuşmayı yap

Maddi olarak yardım ediyorsa zaten bu düşkünlüğün sebebi ondandır başka birşey aramaya gerek yok altında.çocuk olunca bu kadar gidip kalamaz zaten.sizde dersiniz beni çocukla yalnız bırakma diye.konuşurken bunlarıda ekleyin.

Bir dahakine kalmayacaksın diye sert bi dille uyarıcam bende.
Bence emir verir gibi sert dille uyarmayın. Daha ılımlı yaklaşarak gitmesini istemediginizi soyleyin. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu, ayni durumda o olsa nasil hissedeceginden yola çıkarak kendinizi anlatın. Zira sert yaparsaniz o da ters tepki verebilir ve is çıkmaza girerse daha büyük sorunlar olabilir Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…