- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
-
Eşime söylediğimde onlar hep öyle rahatlar diyor. Akşam gelsin konuşucam. İyiden iyiye gözüme batmaya başladı çünkü. Hele ev göstermeye götürmesi eşimi.. Bekle eşin gelsin hep birlikte gidin. Eşimede kızıcam ama. Tavır koymayı bilmiyor.Eşinizin aradığını görünce açmıştır herhalde. Yoksa eve gelenlerin gönüllü sekreterliğini yapıyor değildir sanırım.
Kadının niyetini bilemeyiz dediğim gibi ama böyle laçka ilişkilerden nefret ederim, o yüzden bazı şeyleri azıcık abartıyor olduğunuzu düşünsem de genel olarak size hak verdim. Eşim böyle laçkalaşmış ilişkilere göz yumsa, ben de sessiz kalmazdım.
Yok valla bu ayağın kesilmesi lazım eşinizde kendine gelsin bir zahmet .hayatta hep oluyor bence bu tarz kendini bilmez tipler ama genel olarak insan ilişkilerinde fazla samimiyeti yanlış buluyorum hele bu tarz durumlarda hepten yanlış buluyorum . Siz eşinizin karakterine göre bir tavır ile uzaklaştırin o aileden. Sertse sert yumuşaksa yumuşak ama uzaklaştırinZaten içimi kemirende o dediğiniz hisler. Evli başka arkadaşlarımız var. Çok sık görüştüğümüz çiftlerde var. Asla öyle kıskançlık yapan bi kadın değilim. Ama bu kadın çok garip. Sürekli kocasına bak x karısına şunu yapıyor, bak x karısını böyle düşünüyor diyor bizim yanımızda.
Ben o kadının davrandığı şekilde davransam beni hiç normal karşılamaz mesela. Tavsiyelerinizi dikkate alıcam kesinlikle.Kullandığınız dile bağlı.
Kadın böyle böyle yapıyor diye eşinize şikayet edemezsiniz. Onun bir şey değil sonuçta. En fazla o kadının davranışları hoşuma gitmiyor ben o evde kalmanı istemiyorum diyebilirdiniz. Eşiniz de hayır bence normal kalacağım da diyebilir cevap olarak.
Ama kendisi de sizin gibi görüşte olan biriyken başka bir kadını o saftır böyledir diye savunursa da gıcık olurum, altında da bir şey ararım. Eşinizi siz tanıyorsunuz.
Şeytan demesin ama arayın isteyin tabi ki. Yolunacak kaz görmesin sizi.Kıt kanaat geçiniyorlar ama kuaförüne gezmesine benden çok gidiyor. Birde borç almıştı benden aylar geçti hala verecek. Şeytan ara iste diyor.
Şu mesajı da görünce yazmak istedim. Kadına tek taraflı suç bulmamak lazım.Tabi eli boş gidilmez. Çocukları var mesela. Durumlarıda pek yok. Ben eşime söylerim çocuklara harçlık ver diye. Küçükler çünkü. Çok detay verip ifşa olmak istemiyorum ama mesela bi ev tutmuşlar. Eşime gel evi sana ben göstereyim demiş. İkisi gitmişler. Eşime kızdım sen neden başbaşa gidiyosun diye. Mesela eşim o evden birini arıyor, telefonu kadın açıyor. Bu istekleride keyfi şeyler mesela eşime sigarasını filan aldırırdı.
Bi his var içimde hep şüphe uyandıran.Gittikçede kemiriyor içimi.Bence hamilelik hormonları etkisiyle abartıyorsunuz.
Sadece biraz rahat ve düşünmeden konuşan bir kadın.
Fazla da bir şey göremedim.
Bende o an öyle şaşırdım ki. Ben bile açmam eşimin telefonunu çok acil bişey olmadıkça. Hiç ellemeseydi çalar kapanırdı. Eşim gelince görür arardı zaten beni.Eşinizin telefonunu açmasına takıldım hen. Yani neden açıyor ki. Goturseydi ya da eşiniz içeri girince telefonun çaldı diyebilirdi. Diğer konularda alışveriş vs fazla meraklı olabilir. Çocuk konusunda bizde diyoruz dünyanın sonu değil ya olmazsa olmaz diye . Teselli amaclı yani
Kadın ayarsız ama eşimdede kabahat var, göz yumuyor. Erkekler bu kadar gözü açık olamıyor aslında birazda. Ben söylemesem kadının sürekli alttan alttan bizim maddi durumumuzu kontrol ettiğinin farkına varmazdı bile.Ben kadını çok hadsiz, ayarsız buldum nedense... Başkasının telefonunu açmak, banka hesabındaki parayı merak etmek... Bunlar hoşuma gitmeyen davranışlar. Belki gerçekten saflığından yapıyordur ama böyle de olsa sanırım hoşuma gitmez. Görüşmek istemezdim. Sürekli başkasının evinde de kalmak doğru değil bence. Eşinizin otelde kalması gerekiyor.
Kadın bu davranışları kendi kocasının yanında yapıyor üstelik. Kocasıda ne oluyorsun ne yapıyorsun demiyor.Bu mesajınız işin rengini değiştirdi bana göre eşiniz ya çok saf kalas kafalı ( sözüm meclisten dışarı ) yada işine geliyor. Kimse kimsenin karısıyla başbaşa başka eve bakmaya gitmemeli .medenî bir insanım ama bu hoş değil yada elin karısının sigarasını almak falan ne mana yani
Sorunun kaynağını çözmek eşimi uyarmaktan geçecek sanırım. Ama işte bana tutup sen art niyetlisin diyecek birde o yüzden gerilicem bu olsun istemediğimden fikirlerinizi istedim.Kadın bana biraz pervasız geldi. İnsan ilişkilerinde gerekli mesafeyi ayarlayamıyor. Ama eşinizin dediği gibi temiz kalpliyse çok da dert etmenize gerek yok.
Ayrıca sizinle zaten farklı şehirlerde, gidip görüşen yanlarında kalan eşiniz. Niye bu kadar dert ediyorsunuz ki?
En büyük hata eşinizde zaten. Ayağını kesmeli, çok gereksiz buldum sürekli onlarda kalmasını. Dışarıda görüşürler, hadi evine gider yemeğe, çaya... Ama her ay kalınmaz ki...Kadın ayarsız ama eşimdede kabahat var, göz yumuyor. Erkekler bu kadar gözü açık olamıyor aslında birazda. Ben söylemesem kadının sürekli alttan alttan bizim maddi durumumuzu kontrol ettiğinin farkına varmazdı bile.
Bu akşam yapıcam bu konuşmayı hiç ertelemeden.Sert dille uyarmayın ama artık o evde kalmasını istemediğinizi söyleyin. Aksini kabul etmediğinizi de ekleyin.
Art niyet değil, siz tek başınıza evli her ay arkadaşınızın evinde kalıp, eşiyle yine tek çay içip ev bakmaya gitseniz eşinizin tepkisi ne olur? Bunları normal görecek biri mi eşiniz siz yapacak olsanız?Sorunun kaynağını çözmek eşimi uyarmaktan geçecek sanırım. Ama işte bana tutup sen art niyetlisin diyecek birde o yüzden gerilicem bu olsun istemediğimden fikirlerinizi istedim.
Benim içinde bu kadar samimiyet çok gereksiz. Hamileliğimide belirterek yalnız kalmak istemediğimi günü birlik gidip gelmesi gerektiğini söyliycem.Yok valla bu ayağın kesilmesi lazım eşinizde kendine gelsin bir zahmet .hayatta hep oluyor bence bu tarz kendini bilmez tipler ama genel olarak insan ilişkilerinde fazla samimiyeti yanlış buluyorum hele bu tarz durumlarda hepten yanlış buluyorum . Siz eşinizin karakterine göre bir tavır ile uzaklaştırin o aileden. Sertse sert yumuşaksa yumuşak ama uzaklaştırin
Çok haklısınız. Dün yoldan gelmişti bunları anlatırken. Yorgundu ve geç bi saatti. Sabahta kahvaltıda huzursuzluk çıkarmak istemedim. Akşam enine boyuna konuşulacak bu konu.Şu mesajı da görünce yazmak istedim. Kadına tek taraflı suç bulmamak lazım.
Kadın evi göstereyim dediyse de eşiniz arkadaşı olmadan gitmeyebilirdi.
Herkesin sınırı, karşı cinsle samimiyet anlayışı farklıdır ve karşımızda ki bize göre belirler hal ve hareketini.
Kadına bilenmek yerine eşinize laf anlatın ilk önce.
Siz arkadaşınız eşiyle tek başınıza çay içip ev bakmaya gitseniz yada tek başınıza gidip kalsanız eşiniz olmadan ne düşünür ne yapar eşiniz, empati yapsın da ona göre davransın bundan sonra.
Yıllar önce ikiside bekarken birliktede kalmışlar bu arkadaşıyla. Bi kaç kez yine benim karşı çıkmalarımla gitti ve geri döndü kalmadan. Bi görüşüp tekrar gidicem dedi bi keresinde. Aramışlar beni kocan illede gidicem eve diyor. Biz göndermiyoruz saat geç oldu. Gece gece yolda ne yapıcak bilmem ne bilmem ne. Kendi bilir ister kalsın ister dönsün dedim kapattım.eşin her gidişinde oraya neden gidiyor?
arkadaşı olabilir, dışarda buluşur birer çay içer en fazla
sürekli evlerinde işi ne?
ben en çok buna takıldım
Kadının giyimi kuşamı sizi ilgilendirmez
belliki eşinize güvenmiyorsunuz, oraya gitmemesi konusunda konuşun. Onlar orda yaşiyor olmasaydı napacaktıysa o nu yapsın. Oteldemi kalıyor, pansiyondamı yatiyor yoksa eve gerimi geliyor ne gerekiyorsa o.
Kadının eşinin telefonu nasıl açar oraya çok şaşırdım
Ben kendi eşimin telefonu bile çalsa açmam, o gitmiş başkasınınkini açiyor gayet rahat
Sorunu kökten çözücem bu akşam.En büyük hata eşinizde zaten. Ayağını kesmeli, çok gereksiz buldum sürekli onlarda kalmasını. Dışarıda görüşürler, hadi evine gider yemeğe, çaya... Ama her ay kalınmaz ki...
Bu akşam halledicem cidden. Nelerle uğraşıyoruz birde bu çıktı başıma.Gitmiceksin nokta diceksin eşine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?