- 2 Ocak 2017
- 756
- 1.318
- 47
sizi üzmek istemiyorum bende balık burcunun duygu durumunuzun farkındayım. bAkın anlattığınıza göre eşiniZ sizi seviyor kİnanıyorum ama bu evliliği istemiyor erkekler biz gibi sürekli bosanslim demez bence o bu evliliği kafasında bitirmiş geri kazanmak istiyorsanız lütfen ona bağımlı muhtaç gorunmeyin bu sefer inanin sizi ayak bağı gibi bile hissedebilir güçlü durun niyeti bozmadıysa dik durusunuz ve kaybetme korkunuzun olmaması onu etkileyecektir ve bence bu adam sizi haketmiyorBizim herseyimiz zit diye yazmis.
Ben savas filmi severim sen korku.. hep senin dedigini izleriz ve sen hep dizimde uyuyakalirsin,ben mutlu olmam... demis
Ben cadir kamp yapalim derim sen otel tatili istersin demis..(gecen yil arabada kaldik,cok kotu oteldede konakladik,koy koy gezdik,parasut_rafting yaptik.. gittik gezdik kotu mu oldu,mizmizlandim mi? Nankorluk ediyorsun dedim. )Cevap yok..
Eve geliyorum sen kışın hirkayla yatiyorsun,kadinlik namina birsey yok demis.
(Hava soguk,dogalgazi acamiyoruz,beni isitan eş mi var ayrica yatakra dedim. ayrica sende kazakla yatiyorsun..cikar dedigim de oluyor ben gocunuyormuyum bundan dedim!
Istedigim pijamayi bile giyemem.beyaz giyme babam var olur adı.odalarimiz kv ile yanyaya. Sonra diyor ki boylesin! (Bu kosullarda nasil dişi aslan olabilirim acaba,aklim almiyor. 6ay muhafazakar 6ay seksi. Ayarlarimi bozdu)
Bizim herseyimiz zit diye yazmis.
Ben savas filmi severim sen korku.. hep senin dedigini izleriz ve sen hep dizimde uyuyakalirsin,ben mutlu olmam... demis
Ben cadir kamp yapalim derim sen otel tatili istersin demis..(gecen yil arabada kaldik,cok kotu oteldede konakladik,koy koy gezdik,parasut_rafting yaptik.. gittik gezdik kotu mu oldu,mizmizlandim mi? Nankorluk ediyorsun dedim. )Cevap yok..
Eve geliyorum sen kışın hirkayla yatiyorsun,kadinlik namina birsey yok demis.
(Hava soguk,dogalgazi acamiyoruz,beni isitan eş mi var ayrica yatakra dedim. ayrica sende kazakla yatiyorsun..cikar dedigim de oluyor ben gocunuyormuyum bundan dedim!
Istedigim pijamayi bile giyemem.beyaz giyme babam var olur adı.odalarimiz kv ile yanyaya. Sonra diyor ki boylesin! (Bu kosullarda nasil dişi aslan olabilirim acaba,aklim almiyor. 6ay muhafazakar 6ay seksi. Ayarlarimi bozdu)
Olan olmus artik. Sizin iliskinizde dönüşü yok. Ayrica tabiki kimse yok diyecek. Evet baskasi var diyecek hali yok. Herseyi siddetle redetmesi bariz sekilde birinin oldugunu dusunduruyor insana. Her neyse. Maddi olarak hangi kazanimlari elde etmek istiyorsaniz oturun konusun. Ne istiyorsaniz tek tek soyleyin. Ve bu sekilde anlasmali bosanin. Gercekten uzattikca uzatip, surekli suclayip bir yere varamazsiniz. Giden sizin hayatinizdan gidiyor. Uzatmadan ayrilin bence. Belki de su an ilerde yasayacaginiz mutlu gunlerinizden çaliyorsunuzdur. Bir de bu acidan bakin hayata. Burda 2. evliligini yapmis cok mutlu insanlar var. Neden sizde onlardan biri olmayasiniz? Yapmayin lutfen ya.Birisi yok diyor. Telefonunda da yok. Kafasinda kararli. Kafamda bitti bu iş. Duygusal olarak da bitti diyor. Bosanalim diyor. Dr a gidelim ,evi degistirrlim diyorum. Sen degismezsin senin karakterin bu diyor. Hatta aramizin olmadigini 5arkadasina anlatmis,fikir almis.. ben kimseye anlatamadim daha.. dokunuyorum elini hizla cekiyor.senin yuzunden alkolik oldum sigara bagimliligim artti diyor.. sen guclusun yaparsin,ayaklarinin ustunde durursun diye gaz veriyor bosanmamiz icin. Ote taraftanda 5yil kimseyle evlenmem evlilikten kadinlardan soguttun beni diyor.
Ilk bosanma mevzusunda seni seviyorum diyordu simdi ismimle hitap etmeye basladi. Evi ayiralim oyle deneyelim dedi. Ama biliyorum ki gelmeyecek beni alistiracak. Kendime ve cocuklara alt yapi kurmadan,ayri ev actirmadan bosanmayi dusunmuyorum.yada bosanmam ayri kalirim.o da evlenemesin! Ugrasmak da istemem,cok cirkeftir ayni zamanda.
Sen 6 yilda neyi degistirdin? Ev mi actin,is yukumuz mu azaldi..ne degisti ha? Dedim. Kesip atiyorsun son 4yil da da birsey degismedi diyorsun dedim.bencilsin nankorsun dedim.bunlari duyunca daha da cildiriyor daha da dolduruyor kendini bana karsi.
Dr a gidelim hapi falan vardir deprosyondayiz duzeliriz belki diyorum.reddediyor herseyi.inancim yok sevgim askim bitti diyor..
Gurursuz degilim tabiki ama alacagimi almadan da birakmam! Boyle yuzustu birakamaz,o kdr kolay degil
Tesekkur ederim. Evet bitmis artik. Cumleleri cok keskin cunku.terapi bile etki etmez bize ama yapmadik dememek icin gidecegim dedi.sen de git ben de gideyim ama sanmiyorum dedi. Evi ayiralim dedi,deneyelim dedi. Sensizlige beni mi alistiracaksin dedim ,hayir denemek istiyorum dedi.Konuyu en basindan sonuna kadar erinmeden okudum.Öncelikle bir cok erkegin aslinda istedigi,mumla aradigi karakterdesiniz.Sonucta aseksüel degilsiniz ki cinsellik tabiki önemli ama kac dakika suruyor neticede.Günü bölün bakalim parcalara kac dakikasi cinsellik??
Cinsellik,uyum harikulade olup anlasamadiktan aksama kadar kavga,gurultu,hakaret olduktan sonra tutku mu kalir sanki? Neresinden tutarsan tut elinde kalir.Tutmaya calismamak lazim bu sebeple.
Bunu soylemek ne kadar dogru bilmiyorum ama belli bir noktadan sonra " hayatinda biri var veya olmak uzere aday" dedim.Telefonunda tutup kendini ele verecek kadar aklini yitirmemis henüz.Belki bakistigi ama henuz acilamadigi bir heyecan.Belki de acildigi ama evli ve cocuklu oldugunu bilip red yedigi bir kadin.Belki de temas halindeler ama vicdanen rahat degil.
Icmesi icin sebep bile yok aslinda.Size dokunmak istememesi bile cok seyin kaniti.Celiskiye bakar misiniz? Cinsel olarak beklentimi karsilamiyorsun diyorsun ama ayni zamanda esin olacak insana dokunmuyorsun? Kim yetersiz oluyor bu durumda?
Bir sebep yaratmasi gerekiyordu boyle bir sacma sebep uretmis.Eger sesi cikan,tabir-i caizse arizali bir insan olsaydiniz bu defa "huzur vermiyorsun" olurdu adı.
Gecmisten sacma sapan sebeplerle cikip vicdan yapmis,yaptirmis.Bunlari duymak aci gelse de uzgunum ama vakti geldiginde dogrularla yuzlestiginizde en azindan dibe vurmamis olursunuz.Her ihtimali dusunun ki gerceklerle karsilastiginizda nefesinizi kesmesin.Keske tersi olsa yaniliyor olsak..Ama belirtiler %90 bu durumu onayliyor.
Ucuncu kisi ile uzaklasiyor veya yakinlasiyor olmasi da kendinizin sizinle olan yakinligini belirliyor.Bence.. "Birbirimizi aldatmadan ayrilalim" anahtar kelime bu! Üzgünüm ama bence durum bu.
Kaybeden kesinlikle siz olmazsiniz emin olun.
Hanimefendiliginiz rahatsiz ediyor olsaydi zaten en basinda bu durumdan rahatsiz olup hayatini birlestirme karari almazdi.Hoş diger turlu de baska bahaneleri olurdu.
Kendinizi yargilamayin,ezmeyin.Her seyi denemissiniz daha ne olacakti?
Cook pisman olur cok kafasini vurur.Erkek kafasi azicik farkli! Ileriyi goremezler bizler gibi.Melankoliye baglarlar,kavusunca da pufsss!
Baskisini,daha iyisi karsima cikmaz'lari birakmadiginiz surece hep takili kalirsiniz,ayaklariniz dugumlenir.Bence gitme vakti gelmis.Varsa duzelmek adina ihtimal zaten bu surecte düzelir.
Dilerim aksi yonde gelisir de hersey mutlu oluruz olumlu cumlelerinizle.
Ne güzel ifade etmissiniz kendinizi,duygularinizi..
Takdir ettim,saygi duydum.
Cabaniza,insanliginiza,anneliginize,es olarak yüklendiginiz misyona..
Her sey hayalini kurdugunuz gibi olsun diliyorum.
...
Biliyorum farkindayim.. bana ofkesinden bulabilir. Yada bu zor durumunda birisi onu motive etmeye calisirsa gonlu ona kayabilir...bence durum gayet açık. yolunuza bakın. henüz gençken. yarın yaşlandığınızda ihtimaller daha da azalır. siz bu adamı hala seviyorsunuz ama üzgünüm bu bana bir arkadaşımın durumunu hatırlattı. onunda size çok benzer sorunları oldu vede kadın 7 8 sene bu durumları çekti ama sonra gerçekleri çok acı bir şekilde öğrendi. meyer eşinin yıllardır süregelen bir ilişkisi varmış. vede evlilik dışı bir kızı. haberiniz olsun bu işin sonu kötü.
Önceligi bu kadar sehvetli tutkulu seks idi madem aradigi sadece,zamaninda bunlari yasadigi insanla evlenseymis.Bu kadar onemliydi kisiligine,insanligina bakmadan bassaymis nikahi! Bakti karsisinda acigi kapatan ve hatta aslinda kendisinden cok daha iyi bir karakter,durus nasil ezecegini,bahane bulacagini sasirmis.Tesekkur ederim. Evet bitmis artik. Cumleleri cok keskin cunku.terapi bile etki etmez bize ama yapmadik dememek icin gidecegim dedi.sen de git ben de gideyim ama sanmiyorum dedi. Evi ayiralim dedi,deneyelim dedi. Sensizlige beni mi alistiracaksin dedim ,hayir denemek istiyorum dedi.
Bittigini ben de goruyorum ne yazik ki. Ben bosanmak istemiyorum ayri kalalim dedim. Evlenmeyecek misin dedi? Istemiyorum,dusunmuyorum dedim. Cinsel ihtiyaclarin olmayacak mi dedi. Peki sen dedim? Ben 5yil sonra evlenirim belki,evlilikten soguttun beni dedi! Bence sen evlenme,evlilik adami degilsin..ilk yillarimizda demistin; ben senin istedigin gibi ayaklarimi uzatip evde tv izleyemem,tv karsisinda pinekleyemem ki ama sen tektuze surekli yanyana bir hayat istiyorsun benden demisti... o zmn da belliydi aslinda bundan bir cacık olmayacagi ama oyle kabullendim onu,degistirmeye calisip kavga cikarmadim!
Ayni evde yasiyoruz kv lerle. Cocuk arabaya kussa babasi iner arabayi temizler.. bagajda bisey unutulsa babasi gider alir..(kv talimati ile).sabah evde ekmek olmaz babasini gonderirler bakkala esim uyuyor diye.
Cocugun bezinin birini ben alirim digeri icin esime seslenirim digerini de sen alir misin diye(oradan kv atlar,ben alirim o beceremez. Iyide cocuk 8 aylik!) Ikizlerim uyanir,kv ile once cocuklari besleriz,hersey biter kvalti masasina oturacakken esimi uyandiririz. Cok cok nadirdir hadi cocugun birini de ben besliyim/ben giydireyim.. Esim spordan gelir, ben 2 saatlik yoldan sonra mesaiden gelirim eve.. kalk esine sofra kur olur adı.yahu iyi de adam spordan keyiften geliyor, Asıl yorulan benim! Esyalari heryerdedir kirli sepetini asla kullanmaz arkasini ben toplarim. Yemeklerimizi kisin annesi yapar(sagolsun),evi babasi temizler toplar. Benim esim hicbirseye yardimci olmaz ki. Ders_sinav pesinde. Iyi de nerde kaldi evlilikteki birlik beraberlik? Bir gunden bir gune yardim etmisligi yok. Bunu da soyledim, sen kadinlik gormedim diyorsun da ben de karsimda erkek goremedim uzgunum dedim.evin sorumlulugunu hic bir zaman almadin dedim.bence sen de evlenme, senden ne eş olur ne de baba dedim(daha oncede demistim,kendi de kabul ediyor)! Cok agir oldu ama durum bu. Cok kiskirtti beni.
Birtek sen mi calisip para kazaniyorsun bu hayatta dedim. Bu da agirina gitti biraz, demeseydim iyiydi
Velhasil ben eş goremedim yanimda. Eş demek gezmeye goturmek,gece vakti duraktan almak demek degildi..
Bu konuda onun da yanlislari var,annesinin de suçu var kendi himayesinde yetistirmis aman o yorulmasin etmesin..(eşim insan kullanmayi cok sever o yuzden,talepkardır)Tek tarafli degil hic birsey. Onun da hatalari var. Simdi bu durumda sen kadin olamadin,cinsel uyumumuz yoktu,iliskimizdeki sevgimiz azaldi laflari benim beklentilerim yaninda faso fiso geliyor.. bunlari dusununce de birak bu hasta ruhluyu ne işin olur ki diyorum,kendime guven geliyor. Ama birtaraftan da cocuklari dusunuyorum.. ailem de anlasmali ayrilin,alacagini al oyle git diyor..
Simdiki niyetim,
2ay sonra sinavim var.ondan sonra da kv ler gelecek cocuklarimla. 2019/mayista dönerler memlekete tekrar. O zamana da ayrilma islemlerini baslatalim diyoruz.. cocuklarim 3.5 yasinda olacak ozmn. Hem de tayinim de olmus olacak.. önümü daha iyi gorebilmem acisindan...
Not: hersey kotu bile olsa, kavga gurultu firtina da olsa yataktaki uyum iyi olursa herseyin telafisi olurmus esime gore. Bir sehvetli sevisme herseyi cozermis.cinsellik herseymis vsvs..
Ben de dedim ki kavga,gurultu kiyamet olsa insanlarin tutkuyla sevistigini mi saniyorsun dedim. Sayet oyle olsa, beni kirdigin sozler aklima gelir yine o iş olmaz dedim. Cok yanlis dusunuyorsun dedim. Bana kaba saba davranan adamla ne iliskisi.. yok bir de oyle yapsaydi
Evlilik zinayi onlemek,cocuk sahibi olarak soyun devamini saglamak icin olurmus.
Yoksa insanlar niye evlensin diyor.
Mantiga bakar misiniz, nerde kaldi sevdigin biriyle yanyana olup uyuyup uyanmak?
Sen beni reddettin ,beni begenmiyorsun,sevdigini hissetmiyorum diyor.bu da iliskimize yansiyor,bu evlilikten mutlu degilim diyor..
Rica ederim amin insallah..Cok tesekkur ederim... bir allahin kulu cikmadi yorumlarinizda, haketmissin/kocan hakli sonuna kadar diyen..
Dogru karar oldugunu goruyorum. Icimdr ofke ve nefret var. Beni cok yakti,yuregimi dağladı,2cocukla beni birakiyor ve bitti diyor. O kadar ofkeliyim ki ölecegini bilsem 1 damla su bile vermem, allah sorsun hesabini. Allah razi olsun diyecegim bir eşim olmadi. Kayinvalidem bile bana daha cok eşlik etmistir!
Allaha havale ediyorum onu.
Bayrama cocuklarimin yanina gidecegiz esim denen sahisla(cocuklar 3aydir kv ile memlekette.biz izin/bayram haftasonu gidip geliyoruz cocuklari gormeye)..gidip geleyim, al esyalarini valize koy al git nereye gidiyorsan,2ay ayri duralim gorusmeyelim diyecegim.(2ay sonra kv ler ve cocuklar gelecek)
sinavim var ders calismaliyim cocuklarimla buna ihtiyacim var diyecegim. O kaç duble daha icmiş,gunde 2 paket olan sigarasi kaça cikmis umurumda degil artik.
Suan o gelse ben de ona elimi surmem,ayni havayi bile solumam.. suan deseler ki anlasmali bosanma icin at imzalari.. 1 dk bile dusunursem en adiyim! Hayat bu degil,yarin olecegim ve mutlu olamadan.. soracaklar bana esinden yana mutlu muydun hakkini helal ediyor musun? Diyecek cevabim yok buna. 6.5 yili at cope gitsin gercekten.
Cok doldum taştim.dertlesiyorum sizlerle. Tesekkur ederim yorumlariniz icin.
Dr a gidip sakinlestirici almaliyim sanirim,uzmandan destek almaliyim. Ben alkol /sigara kullanmam/intihar etmeyi_kendime zarar vermeyi dusunmem hic bir zaman.. ama bu donemi kendi basima atlatamam. Allah'ım sen yardim et bana dogru yoldan saptırma beni, amin...