valla kurban kestık
Allah kabul etsın
etım kıymam var yanı cok sukur
ıkı kısıyız
haftanın 1 veya 2 a ksamı annelerdeyız
2 aksamda ben yalnızım uzun uzadıya bı yemek pısmıyor o na ragmen mutfaga cok harcıyoz
galıba cola cıps cekırdek cıg kofte vs bunlara bızım paraları yutuyor
500 mutfak masrafı çok değil aslında etin balığın çocuğun sütü bezi bisküvisi ayda 250 sıf geriside eşimle benim birde marka takıntım var herşeyi en iyiysini alacam güvenemiyorum hiçbir markaya..
Et kıyma haricinde valla birşey bitince gidip alıyorum. Misafirimde olmuyor pek ondan heralde. Kola içmem cips yemem ama çikolata yerimmm
Çocuk işin içine girdiği zaman mutlaka öyledir. Mutfak masrafım ama diğer herşey fazla. Hiç tutumlu değiliz hiç
nıye tul allıyosun yenıyken ne gerek varben buraya bu aralar çok takıldım gerçekten çok gereksiz para harcadığımı düşündüm bana iyi geldi kk eşim hergün gir diyecek ben eve birşeyler almayı çok severim yatak odamın tülü yeniydi gittim değiştim annemler çok kızıyor bana ne yapsam arkadaşlar beni uyarın biraz kızıma sürekli kıyafet çalışsam tamamda birde çalışmıyom eşime destek yerine köstekmiyim ben ya bazen diyorumki neden kısacam evlerimiz var arabamzı var istediğimi yapayım diyorum bazen pişamn oluyorum
valla gayet makul benım evım 140 metre kareEşim 2500 ben 1225 tl alıyorum..
İstanbul'da yaşıyoruz..
530 tl ev kirası evim g..t kadar !
170 d.gaz geldi geçen ay bu aya ALLAH kerim o da çalıştıgımız ve akşamları çalıştığı halde bu kadar :)
35 eşimin cep telefonu, 20 tl de benim cep telim.
300 kredi kartı (televizyon aldık onun taksidi )
10 tl apartman aidatı..
485 tl kızımın kreş masrafı..
50 elektrik..25-30 tl arası su.
44 tl internet faturası
400 tl pazar +mutfak masrafımız...(akşamdan akşama evde olduğumuz için akşam yemeği yiyoruz sadece)
200 tl aylık ıvır zıvır hafta sonu eglencesi ya da öylesine bir harcama
Geriye kalan 1500 tl'de birikim için banka hesabına yatıyor...İstanbul'da yaşamak zor ALLAH bize yardım etsin..Ev almak istiyoruz oooof offfffffff
valla arkadaslar bız aldıklarımızı yazıyoruz bı bakıyoruz morelımız berbat
harclıklarda dahıl mutfak pazar alısverıs vs o kadar gıdıyrokı
esktra bısey cıkınca ıcerı gırıyrouz
yanı buda cok sorun oluyo daha 5 aylık evlıyız 2.5 aylıktan berı kendı oturcamız evı hazırlamaya basladık
artık bı duzene otursun dıyorumda
hangı bırınden kıyasım ahanda hesap bu para bu
Canim bi oneride bulunucam sigara icin malum cok zam geldi esim de ben de malesef sigara kullaniyoruz aylik 400 lira sigaramiza gidiyordu.2 aydir tutun almaya basladik kendimiz sariyoruz gecen ay 50 liraya kurtardik 350 lira kardayiz.
Ben bastan alisamam diye dusundum ama hangi sigarayi iciyorsaniz ona gore veriyorlar hicbir fark yok hem de sigaranin icindeki kotu maddelerin hicbiri yok saf tutun + evde sigara kokusu hic olmuyo.denemenizi tavsiye ederim.
Eşim 2500 ben 1225 tl alıyorum..
İstanbul'da yaşıyoruz..
530 tl ev kirası evim g..t kadar !
170 d.gaz geldi geçen ay bu aya ALLAH kerim o da çalıştıgımız ve akşamları çalıştığı halde bu kadar :)
35 eşimin cep telefonu, 20 tl de benim cep telim.
300 kredi kartı (televizyon aldık onun taksidi )
10 tl apartman aidatı..
485 tl kızımın kreş masrafı..
50 elektrik..25-30 tl arası su.
44 tl internet faturası
400 tl pazar +mutfak masrafımız...(akşamdan akşama evde olduğumuz için akşam yemeği yiyoruz sadece)
200 tl aylık ıvır zıvır hafta sonu eglencesi ya da öylesine bir harcama
Geriye kalan 1500 tl'de birikim için banka hesabına yatıyor...İstanbul'da yaşamak zor ALLAH bize yardım etsin..Ev almak istiyoruz oooof offfffffff
bu kadar maaşla siz bizim oturduğumuz yerde öyle bi para biriktirirsinizki oooo. Bizim eşimle toplam maaşımız 1,600 civarında ama her ay 500 ünü kenara koyuyoruz
valla soyle bız paradan oturu ben ocaktan berı dogru duzgun sıgara ıcmıyorum esım alıyor sadece aksamları ıcıyorum
bazen eve 1-2 dal bırakıyo ama ıse almıyorum bırıktırıyorum evde :)
yanı o sebebten bız tamamen bıtırmye calısıyoruz wınstone lıght ıvıyordum ben esım murattı ıcıyor
valal bız az paramı alıyoruz arkadaslar bız en sonunda bızım maaslarımız cok dusuk dıyıp ısın ıcınden cıkıyoruz
morelım bozuldu gene
valla gayet makul benım evım 140 metre kare
aksamları asdece dogalgaz yaktın
gecen aydan fazla yaktı ev ısınmıyor anca yatacagımız vakıt ev ısınmaya baslıyordu
ayrıca cocukta hasta oldu sımdı 1 de ıse gelırken bırakıyoruz
ev cok buyuk :S saka gıbı yanı 250 yuh cus dıyorum
gelırınız cok ıyı Allah bereket versn esım ıs degıstırmeye calısıyor bı olsa ah bı olsa
bende 200 lıra zam alsam
nasıl mutlu olcam
:26:
bu kadar maaşla siz bizim oturduğumuz yerde öyle bi para biriktirirsinizki oooo. Bizim eşimle toplam maaşımız 1,600 civarında ama her ay 500 ünü kenara koyuyoruz
sizi tebrik ederim bana biraz anlatırmısınız neyi kısıyorsunuz aceba benim bilmediğim yöntemlermi var benim eşim 3 e yakın alıyor kenera koyamıyoz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?