Dayanamadım okudum........adam kendİ yazmıŞ kendİ oynamıŞ sende yemİŞsİn..........ne cezası ne 94 mİlyarı allah aŞkına kİm İnanır buna? Adam ezmek İÇİn İyİ bahane bulmuŞ sen bunla evlenİrsen daha Çok aĞlarsın !
ilk basta bende inanmadim ama onun bu kadar pilanli seyler yapacak kapasitesi olmadigini dusunuyorum banka dekontundan soz etti mail olarak gelmis o zamanlar sonra zamanala silmis sonra bu sene evlerine haciz geldigini soyledi o gun kusduk gene evde annesi yoktu annesi yanimdaydi ablasi vardi oda izmire gitmisti 15 gunlugune yatirilmadi diye kayit edimis haciz yapacaklarmisti amcasi durdurmus buna haber vermis kocam geldi dedi kustuk geri oturduk tartisdik nolucak simdi diye ben halledcem dedi gene sonra zengin bi tanidigi vardi ona anlatamis olayai oda bankasinin muduurnu aramis bizim yatirdimiz parayi sormus oda gonderilmis demis adamda yatirilmadi diye icra gelmis deyince banka muduru tamam ben hallederim diyerek icrayi durdurmus.hep kus oldukmu basimiza bisey geliyo hep ama onuda cok seviyorum
güzel kızım sen yine kocanı sev de...
bana inandırıcı gelmiyor.
hayır mebla küçük olsa olabilir diycem.mümkündür
ancak 94 milyardan bahsediyorsun.
en son haciz olayını da barışmak için kullanmıştır belki.
banka müdürü icrayı durdursun.çok akla mantığa sığmayacak şeyler
94 milyar akannehirakannehirakannehir
internetten baktımda
cocugun biri ögretmenine e-posta yoluyla küfür etmiş 1 milyar ceza almış
90 lı rakamlarla para cezası almamış yani..
umarım avukat arkadaşlar okur daha net bi cvp alırsınız...
bi küfür için o kadar para bence cok ama cok sacmaaaa
yalanıda var diyosun... başka söze ne hacet
dogru diyorsun insallah bi avukat okurda bana biseyler soyler cok ihtiyacim var buna
dogru diyorsun insallah bi avukat okurda bana biseyler soyler cok ihtiyacim var buna
Canım, bak az önce şirketin avukatıyla konuştum.
Dedim ki fal programlarına sms yoluyla küfür edilirse 94 milyar küsur ceza yenilebilir mi.
Bana aynen dedi ki "Monacım, öyle saçma şey olur mu, ne içtiysen ben de aynısından istiyorum..."
bilmiyorumkismile :sm_confused:
Dayanamadım okudum........adam kendİ yazmıŞ kendİ oynamıŞ sende yemİŞsİn..........ne cezası ne 94 mİlyarı allah aŞkına kİm İnanır buna? Adam ezmek İÇİn İyİ bahane bulmuŞ sen bunla evlenİrsen daha Çok aĞlarsın !
Canım, bak az önce şirketin avukatıyla konuştum.
Dedim ki fal programlarına sms yoluyla küfür edilirse 94 milyar küsur ceza yenilebilir mi.
Bana aynen dedi ki "Monacım, öyle saçma şey olur mu, ne içtiysen ben de aynısından istiyorum..."
bilmiyorumkismile :sm_confused:
Küfür ettin diye adli para cezası verilir ancak. Varsa maddi bir zarar maddi tazminat. Manevi tazminata da hülmedilir. Ancak bu paranın miktarı o kadar düşüktür ki. Daha dün bir karar geldi, diz kapağından altını trafik kazasında kaybeden bir gence 30.000 TL manevi zarara hükmetmişti mahkeme. Palavra atmış sana eşin kusura bakma. Ayrıca 17 yaşında senin evlenmene müsade eden ailen de suçlu hem de yurt dışına.
bu konuda bi bilginiz varmi fal kanallarrina kufur edilince alin cezadan ettigin kufure gore degisiyomus ve sayisi kadar ceza yukseliyormus bizede en en yuksek ceza verildi gecenlerde esimin akrabasina250 milyar adiana ceza geldi cunku adam kucuk kasabada otelde calisan istanbul nere yolunu bilmeyen bi insan adina kactane sirket fabrika kurmus batirmislarlar adama ceza geliyo yakinda oldu bu dava acmislar 250 ceza o haberlere cikmadida bizmi cikalim habere cikmak konusunda yazmislar yani nboyle olaylar cok olmaya basladi size inandirici gelmiye bilir ama ben esime inaniyorum biz aileler duymasin diye elimizden geleni yaptik haberlere cikmazmiz insanlarin yuzune bakamamiz olurdu herkez bizi gorunce aklina ilk o olay elirdi kucuk yerlerin insaniyiz biz koilay degil bu olay
benim içime oturdu 94 milyarı okuyunca sempatiksalakcinni
Bıde kufrun davası uzun surer benımde basıma geldıı zekıcı bır planın kurbanı olduk hala davadayısssss ve ayrıca mahkeme telın sahıbıne deıl telı kullanana mesajla su su emnıyet mudurlugunu gıdıp SU NUMARALI DOSYA ICIN ıfade vermenız gerekır dıyeee mesaj yada tel gelemsı lazımdıııı dırek 94 mılyar ceza kesılmez boytle bısey hukuken yokturr sızın davanız ne kadar surdukııı anlıttıklarınızdan 1 ay ıcınde sankı olmus bıtmıs bısey gıbııııı bence kandırılıyorsunuzzzESINIZ BIDE ZEKICE BIYERDE OKUDUKM GIBISINDE PALAVRA SIKMISSSS SIZDE HEMEN INANMISSINIZZ VE USTRUNDEN ONCA ZAMAN GECMISSS BEN OLSAM HEMEN BIR AVUKATLA GORUSURDUMM BIDE AILELERE SOYLEMEYELIM GIBISI COK SACMA 3- 5 MILYAR DEIL BU 94 MILYARRRR AILELERINDE FIKRI ALINIRR ETRAFA DANISILIR ARASTIRILIRRRRR ESINDE O PARAYI ODEMEYE ONCA MERAKLIYMIS SANKIII COKKK GARIP
canmm benm eşinin 94 milyar dediği olay doğru yada düzmece hepsinden geçtm ama kendine yazık etmşsn o yaşta..Rabbim gönlündeki saflığa, iyiliğe karşılık dualarını kabul eder inş.
kızlar bu konuda fakee çıktı neden birileri bizi keklemeyi sevioo nie yalan konular açıoo anlamış değilimm psikolojik hastamısınız yaa
konuyu yazmış çekmiş gitmiş TIKK yok
bu konuda bi bilginiz varmi fal kanallarrina kufur edilince alin cezadan ettigin kufure gore degisiyomus ve sayisi kadar ceza yukseliyormus bizede en en yuksek ceza verildi gecenlerde esimin akrabasina250 milyar adiana ceza geldi cunku adam kucuk kasabada otelde calisan istanbul nere yolunu bilmeyen bi insan adina kactane sirket fabrika kurmus batirmislarlar adama ceza geliyo yakinda oldu bu dava acmislar 250 ceza o haberlere cikmadida bizmi cikalim habere cikmak konusunda yazmislar yani nboyle olaylar cok olmaya basladi size inandirici gelmiye bilir ama ben esime inaniyorum biz aileler duymasin diye elimizden geleni yaptik haberlere cikmazmiz insanlarin yuzune bakamamiz olurdu herkez bizi gorunce aklina ilk o olay elirdi kucuk yerlerin insaniyiz biz koilay degil bu olay