Fal programına kufur ettım dıye para cezası aldım ve yasadıklarım onemlı okuyun

• Konu Sahibi asksinsen
canım daha yaşın o kadar küçükki bir kere seni neden bu yaşta evlilik gibi sorumluluğu büyük bir kuruma soktular aileni anlamak zor. eşin seni kandırmış o fahiş 94 milyar gibi bir tutarı ödemesi imkansız. ayrıca diyelimki öyle bir fiyat çıktı adliyesi var yargıtayı var itiraz hakkınız var daha doğrusu. amacı neymiş neden böyle bişey yazmış tabi bilinmiyor. yada parası çoktu böyle bağış yapayım dedi galiba. iş olacagına varır evlilik ya yürür ya da yürümez ısrarcı olmak laçkalaştırır evliliği.

• Konu Sahibi asksinsen
Canım, bak az önce şirketin avukatıyla konuştum.
Dedim ki fal programlarına sms yoluyla küfür edilirse 94 milyar küsur ceza yenilebilir mi.

Bana aynen dedi ki "Monacım, öyle saçma şey olur mu, ne içtiysen ben de aynısından istiyorum..."

bilmiyorumkismile :sm_confused:

• Konu Sahibi asksinsen

• Konu Sahibi asksinsen
bide borc aldim dedigi bir arkadasini dugune cagirmisti onunla can cigerdi daha dogrusu anlattiklarina gore o buna 10 milyar borc veriyo cok gecmeden geri istiyo bu kuzenimin dugunune giderken bana oyle davranmalarinin sebebi arkadasinin babasi gelip ailesinin yaninda hhakaretler edip parayi istiyo annesi buna kiziyo bende bunlardan habersizmisim ondan bana kotu davranmislar sonra dugunde yanimiza gelen bir arkadasina levent dedi bende bumu o dedim borc verip isteyen o diyo israrla yok ben diyorum bak diyorum annesini ve babasini taniyrum bu heralde levent askim diyorum o degil bu baska levent diyo sonra yegenine sordum bu kim diye bana onun en yakin arkadasi oldugunu soyledi bi yalani gozzumun icine baka baka daha uyduruyodu oymus iste dedigimde sen adama bisey dersin diye onun oldugunu soylemedim dedi

• Konu Sahibi asksinsen

dogru diyorsun insallah bi avukat okurda bana biseyler soyler cok ihtiyacim var buna

• Konu Sahibi asksinsen
dogru diyorsun insallah bi avukat okurda bana biseyler soyler cok ihtiyacim var buna

sitede avukatlar var canım onlara sorabilirsin ama bir avukatta okuyup yorum yapmıstı gecmişe bak görürsün böyle birseyin olamayacagını söylemişti

• Konu Sahibi asksinsen

:içelim:

• Konu Sahibi asksinsen

:lepi::lepi::lepi:

• Konu Sahibi asksinsen

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:içelim:

• Konu Sahibi asksinsen

bu konuda bi bilginiz varmi fal kanallarrina kufur edilince alin cezadan ettigin kufure gore degisiyomus ve sayisi kadar ceza yukseliyormus bizede en en yuksek ceza verildi gecenlerde esimin akrabasina250 milyar adiana ceza geldi cunku adam kucuk kasabada otelde calisan istanbul nere yolunu bilmeyen bi insan adina kactane sirket fabrika kurmus batirmislarlar adama ceza geliyo yakinda oldu bu dava acmislar 250 ceza o haberlere cikmadida bizmi cikalim habere cikmak konusunda yazmislar yani nboyle olaylar cok olmaya basladi size inandirici gelmiye bilir ama ben esime inaniyorum biz aileler duymasin diye elimizden geleni yaptik haberlere cikmazmiz insanlarin yuzune bakamamiz olurdu herkez bizi gorunce aklina ilk o olay elirdi kucuk yerlerin insaniyiz biz koilay degil bu olay

• Konu Sahibi asksinsen

canım kusura bakma ama madem eşine inanıyorsun bu konuyu neden açtın konunun sonunda eşim kcoa bir yalancı yazan kim merak ettim şimdi

• Konu Sahibi asksinsen
siz de kanalı şikayet etseydiniz,şu kadar kontörüm gitti mesajım yazılmadı diye.ben de kızgınlıkla söyledim diye kendinizi savunsaydınız.
bunun gerçek olup olmadığının öğrenmenin tek yolu var o da arayıp kanalı ilgili müdürle konuşmak.ben diye bahsetmezsiniz de.mesela,böyle olsa böyle cezası mı var diye.

• Konu Sahibi asksinsen

kendimizi rezil edemezdik herkeze soylemeyi ikikmiz istedik o zaman feleketimiz olurdu telin nkimin adina kayitli oldugu on emliydi kilin attigi degil davalarda hep oyle ornek verdimya birinin adina sirketler kurulmus ceza kimin adinanaysa ona geldi kuranlar kim belli bile degil dava kisada surmedi yasadiklarim bir ay icinde oldu o odeme suresiydi 40 gun icinde dava sonuclandiktan sonra odenmesi gereken zamandi

• Konu Sahibi asksinsen
canmm benm eşinin 94 milyar dediği olay doğru yada düzmece hepsinden geçtm ama kendine yazık etmşsn o yaşta..Rabbim gönlündeki saflığa, iyiliğe karşılık dualarını kabul eder inş.

cok teskkur edrim evlilik icin pismanmisin deseniz ev lendigim icin hic pisman degilim ama bu olay yuzunden evligimizin en guzel gunleri zehir oldu

• Konu Sahibi asksinsen
ayy çok garip olaylar silsilesi yaşamışsınn

• Konu Sahibi asksinsen
kızlar bu konuda fakee çıktı neden birileri bizi keklemeyi sevioo nie yalan konular açıoo anlamış değilimm psikolojik hastamısınız yaa

konuyu yazmış çekmiş gitmiş TIKK yok

ne diyon ya sen ben bunu yazmak icin sabah 5 kadar ugrasdim besten sonra uyudugum icin gec kalktim ne kadar bos dusunuyorsunuz bu kadar kolay geldiyse size bi deneyin diyorum yazin yollayin sonuc sizide cok mutlu eder

• Konu Sahibi asksinsen

250 milyar batirdigi sirketlerin borcu olmasin ?? 250 milyar ceza da olmaz :teselli: :gitme:

ben 94 milyar ceza ödeseydim o dekont maili !! birak silmeyi ciktisini cikarir hatta cerceveletirdim ki yarin birgün ödenmedi ceza diye gelmesinler diye
bak bukadar insan 94 milyar ceza olmaz diyor hatta avukat arkadaslarimiz diyor neden inanmak istemiyorsun bize
kendinde diyorsun: "esim yalanci":sinifsinif:

• Konu Sahibi asksinsen
Ilk sayfalari sanirim okumadiniz.
Yasayi bile yazmislar.500 TL.
Ayrica avukat bir bayan da yorum yapmis.
Sanirsam esiniz size bir daha kufur etmemeniz icin, kendince ders vermek istedi.
94 bin tl para cezasi odeyip bunu sizi rencide etmemek icin hic kimseye soylemeyen bir esiniz varsa sizi cok seviyor olmali.Hic mantikli degil zaten yalan soyleme aliskanligi oldugunu kendiniz yazmissiniz.
Bu olayin ikiniz aranizda kalmasini istemis cunku bunun dogruluguna sizden baska kimseyi inandiramazdi.
Kendinizi uzmeyin, bu gercek olamaz
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…