Fal programına kufur ettım dıye para cezası aldım ve yasadıklarım onemlı okuyun

ben de nişanlının bir oyunu olduğunu düşünüyorum...
nerde yaşıyoruz yahu...

mesajı çeken sensin,avukat tarafından aranan kişi nişanlın..:bbo:

94 milyarın bir kısmını biriktirdiği para ile yatıracağını söylüyor..(böyle bir parası olmadığı için ''senin için harcadım o parayı ''demek için iyi bir yöntem,yahut parayı çok başka bi yere yatırdı sanada bu şekilde yedirdi..)

hangi para cezası için 40 gün veriliyor merak ettim..

valla şunca şeyden anladığım ek şey var o da adam tam sopalık..kusura bakmayın..

Madem burda sana cevap yazan insanların kendilerini geliştiremediklerini saygısız seviyesiz olduklarını düşünüyosun o halde neden sorununa bu forumda cevap aramaya kalktın?
başta kocan için attın tuttun sonra yapılan haklı yorumlara neden tepki gösteriyosun?
madem o kadar zeki okadar bilgili okadar tecrübelisin kendi problemini kendin çözseydin..
kusura bakma ama yazdığın yazıdan kültür seviyeni,bilgini yeterince açık ediyosun zaten..
önceki yorumlarda bi arkadaşa küfürbaz olduğunu gerekirse onada küfür edebiliceğini yazmışsın zaten doğruysa eğer ki umarım öledir,ettğini bulmuşsun. az bile olmuş 94 milyar..
senin gibi kendini bilmezler yüzünden ülkede seviye denen bişey kalmadı..!

arkadasim agzina saglik cok güzel yazmissin:lepi::lepi:

olur porselende olur sempatiksalakcinni
porselen devrı bıttı lamınant var artık ..

hiç dymamıştm laminantı :hulya: tabi ya az değil 94 milyar.dişlerimi,evi her yeri laminant yaptırrm :roflol:

Yaşadıklarınıza üzüldüm. Neden bukadar körükörüne inanıyorsunuz. hayatınızı yalanlarla yöneten bir eşe:umursamaz: Aileniz sizi böyle bir adama nasıl verir anlamış değilim. Ayrıca bu para olayının altında başka şeyler vardır iyice sorgulayıp araştırın.

bakin ben gene dediklerimin arkasindayiyim esimin yanlislari var yanlanci ama siz taktiniz yok 94 milyar cezami olur diye o zaman biz dolandirildikmi birileri tarafindan olay kapanali cok oldu bide yurtdisindayiz cikip gidipte arastiramamki ama keske elimizden baska seyler gelsede bu olaya itiraz edebilseydik bize avukat itiraz etseniz bile bisey degismez ellerinde hersey kayitli duruyo dedi bu olay 3 yil once oldu ben 19 yasindayim suan 17 degil siz yasimin kucuk oldugunu gorunce bu daha cocuk diye basladiniz akil vermeye evet kocamin karariydi buraya bu konuyo acmak o zannediyoduki herkez ona hak vercek ben sucluyum ama saolun bi yandanda yaptigi yanlisi gordu buraya bu konuyu yazdirmakla adama kadin bile satiyo dedikten sonra illallah ettirdiniz destek ve kosteklerime tesekurler daha fazla yorum istemiyorum herkez kendi isine baksin yazmayin dedikce yazanlarda mikemmel insanlarmis anlayislarida mikemmel tv kulturlu kendi gelistiren turk toplumunu bozmayan cok bilen arkadaslar

Konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…