Fal programına kufur ettım dıye para cezası aldım ve yasadıklarım onemlı okuyun

evet esim yalancinin teki ama bende o kadar saf biri degilim uzgunum ama siz turk malindaki abiye gibi televziyondan kendinizi gelistiriyorsunuz sanirim bu olay gercektir esim parayi bankadan hesap acip yatirilacak olan hesaba internet uzerinden havale yapti evet keske ciktisini alsaymmistik dekontun ama dusunmemis o kadarini uyanik kocam bi davaya ne kadar cezalar veriliyo sizin haberiniz yok hic pencereden disari cikarmadinizmi insanlarin gercekte neler yasadiklarini bilmeden elestiryorsunuz bana niye bu kadar buyuk bi kotuluk yapmak istesin ben ona hic bisey yapmadim onu sevdim hadi diyelim beni elinde tutmak icin yapti ben o kadar parayi gozumle gordum gel gidelim bereber gonderelim dedi ben babamin korkusundan tek basina halletmesini istedim diyen kardes iyi diyo cikarmak parayi o kadar kolay degil evet degil oda parayi cikarmak icin donun icinde getir tr ye

evet esim yalancinin teki ama bende o kadar saf biri degilim uzgunum ama siz turk malindaki abiye gibi televziyondan kendinizi gelistiriyorsunuz sanirim bu olay gercektir esim parayi bankadan hesap acip yatirilacak olan hesaba internet uzerinden havale yapti evet keske ciktisini alsaymmistik dekontun ama dusunmemis o kadarini uyanik kocam bi davaya ne kadar cezalar veriliyo sizin haberiniz yok hic pencereden disari cikarmadinizmi insanlarin gercekte neler yasadiklarini bilmeden elestiryorsunuz bana niye bu kadar buyuk bi kotuluk yapmak istesin ben ona hic bisey yapmadim onu sevdim hadi diyelim beni elinde tutmak icin yapti ben o kadar parayi gozumle gordum gel gidelim bereber gonderelim dedi ben babamin korkusundan tek basina halletmesini istedim diyen kardes iyi diyo cikarmak parayi o kadar kolay degil evet degil oda parayi cikarmak icin donun icinde getir tr ye

buradaki imkansız diyen avukat arkadaslarda kafasını pencereden dısarı cıkarmamıs canım o zaman ne diyeyim sana mutluluklar

yani gerçekten zor şeyler yaşamışşın ama hayret ettim cezanın büyüklügüne ..
eger gerçekse bu iş aslında eşinede helal olsun bir çırpıda olsun vermiş ama bunu sonradan başına niye kakıyo..yani yaptıysan bi iyilik sonuna kadar yap neden sonradan bahsediyosunki orası yanlış işte ama miktarda az degil yani..iyi becermişşiniz vallahi saklamayı bu olayı ben olsam 7 kuşaga rezil olurdum ya ...neyse allah kolaylık versin ..zor ya ..

Canım, bak az önce şirketin avukatıyla konuştum.
Dedim ki fal programlarına sms yoluyla küfür edilirse 94 milyar küsur ceza yenilebilir mi.

Bana aynen dedi ki "Monacım, öyle saçma şey olur mu, ne içtiysen ben de aynısından istiyorum..."

bilmiyorumkismile :sm_confused:

saol arastirdigin icin ozamanlar bi arkadasin abisi avukatti o girmisti davaya anlatigim gibi kufurun miktari ve ne kadar ileri gidilgiyle ilgili ceza 94 kadar gidiyomus ve bende cok kufur yazdigim icin bana boyle bi ceza geldi bi kisiye yazmadim kanallin icindeki programa acik acik attim bi salaklik oldu ama numaram gozukuyo yazilanlar kayitli oldguu kisi belli onlarda toplu bi sekilde dava acmislar boyle yazanlara avukat aradi beni uyardi kayitli oldugu kisiyle konusmak istedi numaranin cunku onun adina aciliyo dava ve olaylar gelisti esimden dekontu istedim az once ban dediki size inandigimi dusunuyo tekrar ugrasip o dekontu bulup kanitliycakmis

yani gerçekten zor şeyler yaşamışşın ama hayret ettim cezanın büyüklügüne ..
eger gerçekse bu iş aslında eşinede helal olsun bir çırpıda olsun vermiş ama bunu sonradan başına niye kakıyo..yani yaptıysan bi iyilik sonuna kadar yap neden sonradan bahsediyosunki orası yanlış işte ama miktarda az degil yani..iyi becermişşiniz vallahi saklamayı bu olayı ben olsam 7 kuşaga rezil olurdum ya ...neyse allah kolaylık versin ..zor ya ..

bende boyle bi yorum bekliyodum iste en cok size teskkur edrim suan esimle buyuk bi sorun icine gene dustuk

çok kolay oyuna geliyorsun yok bilmem ne sirketi batmis yok bilmem ne borcu varmis,
kizim bugun kimse kimseye 10milyari geç 5 kurus borç yardiminda bulunmaya yanasmiyor!!
senin esinin ailesi turkiye'de diyorsun, bu aile vasat bir aile mi yoksa sabancilar koçlar gibi servet içinde mi yuzuyor!! esin fransada çalissa çalissa ne kadar çalisip para biriktirebilir yapma allah askina, eroin mi satiyor kadin mi pazarliyor!! nerden geliyor bu degirmenin suyu??? bir senin kocan mi avrupada çalisiyor, bende yasiyorum avrupada:
benimde kuzenim var tek basina yasiyor yillardir; yasida 24 bile olmadi daha, sabahli aksamli çalisiyor ve su ana kadar biriktirebildigi bi dugun parasi kadar anca...
seninki kaç senedir avrupada ki 94 milyari biriktirdigi paranin uzerine sagdan soldan borç alipta kapatacak!!
arkadasinda dedigi gibi sana dugunu ucuza getirtmek istemis!! baska bir açiklamasi yok bunun!!!
hepsini de geçtim inanki , burda o kadar kisi isletildigini anlatiyor israrla sende danisin bir 94 milyar borç geliyor mu fal programlarindan diyorsun???
hem 94 milyar borç yatmis olsa öyle bir rakam'in cezasi internetten ödenmez, herhangi bir yolla ödenmis olsa bile makbuzu yok edilmez!! ömründe yanyana zor göreceginiz bu paranin makbuzu silinir yok edilebilir mi hiç???
a kuzum ya artik keklendigini kabul et, yada esini ondan bundan borç aldi diye vefali konumuna sokma!!
çûnku bu kadar yalan soyleyen bir insanin dostu olmaz, yalan soyleyen bi adamada kimse borç para vermez!!
ustelik yasida olsa olsa 27/28 olmustur, biraz kalibinin adami olsun artik!!!
sen esini savundukça benim sarteller atiyor,!!!

sorduğum sorulara cevap yazma lüzumu görmemişsiniz ama,ben yine de yazayım.bence sizin eşinizle ilgili çekinceleriniz var,kendinize bile itiraf edemediğiniz.belki de burda onaylanmak istediniz.ya da güven sorununuz var.çünkü yatırıp gitmişsiniz olay geçmiş ama içinize oturmuş.
bir şeylerden şüpheleniyorsunuz ama,tam olarak ne onu bize söylemiyorsunuz.eleştiriler olumsuz olunca belki üzülebilirsiniz ama,herkes objektif olarak yorum yapıyor.
bence,bu kadar insan sizi niye üzmek istesin ki.

konu açan bazı bayanlar eşlerini anlatır.bizler yorum yaparız.nasıl ki 'koca' kötülenir,kadına ''alo hanım uyan yalan söylüyo sana'' deriz
kadın başlar savunmaya,kocam yapmaz,yapsa hissederim,ne çıkarı olcak cart curtlaelaelaelaelae v.s.......
madem savuncaklar kocalarını niye sorarlar anlamam
bi kocişim olsn bende savuncam walla:nazar:
(hoş ben adamı parçalarım o ayrı)

elindeki nakit parayi neden internetden hesap acip internetden ödüyor borcu.
herhangi bir bankaya gidip ödeyebilir
ay bidakka gülme krizi geldi:roflol: biz abiye:sinifsinif: evet kendimizi tv den gelistiriyoruzbilmiyorumkismile
bisi sorucam sen kendini nerde gelistirdin , senin yazilarini okumakta okadar zorlandimki su son yazin haric,lise mezunuydun demiCADIARZU
sana kocanla mutluluklar
ama sende haklisin böyle bir koca yalana zamaninda inanmissin, okadar arkadas gözünü acti !??utancindan itiraf edemiyorsun, hala bizide inandirmaya calisiyorsun

saol arastirdigin icin ozamanlar bi arkadasin abisi avukatti o girmisti davaya anlatigim gibi kufurun miktari ve ne kadar ileri gidilgiyle ilgili ceza 94 kadar gidiyomus ve bende cok kufur yazdigim icin bana boyle bi ceza geldi bi kisiye yazmadim kanallin icindeki programa acik acik attim bi salaklik oldu ama numaram gozukuyo yazilanlar kayitli oldguu kisi belli onlarda toplu bi sekilde dava acmislar boyle yazanlara avukat aradi beni uyardi kayitli oldugu kisiyle konusmak istedi numaranin cunku onun adina aciliyo dava ve olaylar gelisti esimden dekontu istedim az once ban dediki size inandigimi dusunuyo tekrar ugrasip o dekontu bulup kanitliycakmis

hahahaha gulerim ben buna soyledigi yalan gibi dekontuda sahteden olur onun,
sen zaten anlamayacaksin sana uydurma bi dekont gosterdiginde hemen inanirsin...
kizim kocan hiç mi mahkemelere cagirilmamis, kendini mudafaa etmemis, hadi bunu etmedi
avukat seni neden arasin ailesine neden mahkeme celbi gonderilmedi
kendisi avrupada ikamet etse bile anasi babasi turkiyede
sayet bir mahkeme olsaydi mahkeme ilk once ailesini bulurdu, hem neden avukat ugrassin ki mahkeme dururkan... yapma allah askina bunlari bilmek için avukat olmayada gerek yok!! cehalette bir yere kadar!!!

evet esim yalancinin teki ama bende o kadar saf biri degilim uzgunum ama siz turk malindaki abiye gibi televziyondan kendinizi gelistiriyorsunuz sanirim bu olay gercektir esim parayi bankadan hesap acip yatirilacak olan hesabainternet uzerinden havale yapti evet keske ciktisini alsaymmistik dekontun ama dusunmemis o kadarini uyanik kocam bi davaya ne kadar cezalar veriliyo sizin haberiniz yok hic pencereden disari cikarmadinizmi insanlarin gercekte neler yasadiklarini bilmeden elestiryorsunuz bana niye bu kadar buyuk bi kotuluk yapmak istesin ben ona hic bisey yapmadim onu sevdim hadi diyelim beni elinde tutmak icin yapti ben o kadar parayi gozumle gordum gel gidelim bereber gonderelim dedi ben babamin korkusundan tek basina halletmesini istedim diyen kardes iyi diyo cikarmak parayi o kadar kolay degil evet degil oda parayi cikarmak icin donun icinde getir tr ye

yok ben abiyeye bakmıyorm.beni firdevsin entrikaları ilgilendiriyor daha çok :roflol: müge anlı*dan da geliştiririm kendimi.e bunların verdiğini okuduğm ünv. veremez. hayat okulu bi nevi.hayat tv diyelim kaydirigubbakcemile3 :roflol: sende az bak kendini geliştir bacım sempatiksalakcinni başlangıç aşamasında olanlar için müge anlı tavsiyemdir :nazar: kaydirigubbakcemile3

yok ben abiyeye bakmıyorm.beni firdevsin entrikaları ilgilendiriyor daha çok :roflol: müge anlı*dan da geliştiririm kendimi.e bunların verdiğini okuduğm ünv. veremez. hayat okulu bi nevi.hayat tv diyelim kaydirigubbakcemile3 :roflol: sende az bak kendini geliştir bacım sempatiksalakcinni başlangıç aşamasında olanlar için müge anlı tavsiyemdir :nazar: kaydirigubbakcemile3

firdo entrika konusunda konu sahibinin kocasinin eline su dökemez, firdo bu konuyu okusaydi utanirdi kendinden:kedi:akannehir

sorduğum sorulara cevap yazma lüzumu görmemişsiniz ama,ben yine de yazayım.bence sizin eşinizle ilgili çekinceleriniz var,kendinize bile itiraf edemediğiniz.belki de burda onaylanmak istediniz.ya da güven sorununuz var.çünkü yatırıp gitmişsiniz olay geçmiş ama içinize oturmuş.
bir şeylerden şüpheleniyorsunuz ama,tam olarak ne onu bize söylemiyorsunuz.eleştiriler olumsuz olunca belki üzülebilirsiniz ama,herkes objektif olarak yorum yapıyor.
bence,bu kadar insan sizi niye üzmek istesin ki.

yorumlarinza bilmiyorum ne yazdim cunku bastan sona tektek cevap yaziyorum samalayan ayni seyi yazan suru psikolojisi olan insanlara cevap yazmadim bi tek elestiriler yuzune esimle az once tartistik yazilanlarin etkisinde kaldigimi soyluyo bende ondan yatirildigina dair mailin tekrar gelmesini istedim sonucta yurtdisindayiz gidip biseylerle ilgilenmemiz imkansiz o zamnalar bi avukat girdirdik davaya sadece esim halletti herseyi beni cok sevdigi icin saf degilim cunku gercekten cok seviyo beni benim icin intahar bile etti kolay degil yasadiklarimiz disardan gazel okumasi kolay bana o dekontu getircegini soyledi aramis kuzenini o kagitdi almasi ve bana mail atmasi icin bende ona dedimki eger bunu yapicaksan niye sakladik bunca zaman sana inanmadi kimse benide cok saf buldular ben ailem duymasin diye cabalarken sen kuzenine yaptirirda herkezin duymasina neden olursan bunca zaman ne diye sakladik dedim o zaman ben aileme anlatiyim onalarda inanmiycak sana dedim son ra kapadim teli aradi benden ozur diledi iki yildir yapmadigi biseyi yapti benden o sekil ozur diledi beni kirdigii icin ben burda onu temize cikarmak isterken o bana boyle dedi ben gercekten aileme anlatmayi dusundum bi an kucuk cevre insanlariyiz biz kolay duyulur benim korkum o ailemde kaynanlarda bana bu olaydan dolayi davranislari kotu olur diye korku benimki ama goze aldim artik en ufak bisrsey daha olursa sakladigim bu sirri anlatcam dun burda anlattiktan sonrra bile icimde bi bosluk oldu bi rahatlama belki boylesi daha iyidir

çok uzundu okuyamadım okuduğumuda anlayamadım

konu açan bazı bayanlar eşlerini anlatır.bizler yorum yaparız.nasıl ki 'koca' kötülenir,kadına ''alo hanım uyan yalan söylüyo sana'' deriz
kadın başlar savunmaya,kocam yapmaz,yapsa hissederim,ne çıkarı olcak cart curtlaelaelaelaelae v.s.......
madem savuncaklar kocalarını niye sorarlar anlamam
bi kocişim olsn bende savuncam walla:nazar:
(hoş ben adamı parçalarım o ayrı)

bi degim vardir bekara avrat bosammasi hostur bende sevmeseydim boyle baglanmasaydim inanmaz sizin gibi guler gecerdim bu bizim yasadigimiz gercek bir olay kocamin bana palavrasi degil buna eminim ona guveniyorum benim kocam yapmaz demiyorum yaptiginida yazdim size iyisinide kotusunudse yapti saolsun yapti o borcu odemem imkansizdi eger beni sevmeseydi yapacagi sey belliydi bendegil o yazdi der bana dava acar o borcu uzerime birakirdi ama yapmadi beni ortada birakmadi odedi odemeseydi eger nemi olurdu o zaman haber olurdum inanin izledikten sonra inanirdiniz borctan dolayi intihar etti diye ben ona gercekten borcluyum bunu bildigim icinde susuyorum bana o iyiligi gercekten babam bile yapmazdi o yapti ister inananin ister inanmayin

bi degim vardir bekara avrat bosammasi hostur bende sevmeseydim boyle baglanmasaydim inanmaz sizin gibi guler gecerdim bu bizim yasadigimiz gercek bir olay kocamin bana palavrasi degil buna eminim ona guveniyorum benim kocam yapmaz demiyorum yaptiginida yazdim size iyisinide kotusunudse yapti saolsun yapti o borcu odemem imkansizdi eger beni sevmeseydi yapacagi sey belliydi bendegil o yazdi der bana dava acar o borcu uzerime birakirdi ama yapmadi beni ortada birakmadi odedi odemeseydi eger nemi olurdu o zaman haber olurdum inanin izledikten sonra inanirdiniz borctan dolayi intihar etti diye ben ona gercekten borcluyum bunu bildigim icinde susuyorum bana o iyiligi gercekten babam bile yapmazdi o yapti ister inananin ister inanmayin

hı hı :nazar:

neden isine gelen yorumlara cevap veriyorsun???
sana bu kadar insan akil verirken, bu bir oyun derken bizler yaniliyoruzda senin esine sen guveniyorsun diye o dogruyu soyluyor ve bu borcun gerçek oldugunu kabul ediyorsun???
kizim uyan allah askina bak ben burda kafayi yiyorum sen boyle konustukçaaa

peki bu borcun gerçekte olmadigi ortaya çiksa ne yaparsin???
bu kadar zaman keklendigini bilsen ne yaparsin???

eee o zaman eşinle bir sorunun yok senin...şakkıdı
o seni kuzu gibi uyutuyor,sende mışıl mışıl uyuyorsun....mirmirmirmir
birde şu Türkçe'ne dikkat et be güzelim...
:1closedeyes:

neden isine gelen yorumlara cevap veriyorsun???
sana bu kadar insan akil verirken, bu bir oyun derken bizler yaniliyoruzda senin esine sen guveniyorsun diye o dogruyu soyluyor ve bu borcun gerçek oldugunu kabul ediyorsun???
kizim uyan allah askina bak ben burda kafayi yiyorum sen boyle konustukçaaa

peki bu borcun gerçekte olmadigi ortaya çiksa ne yaparsin???
bu kadar zaman keklendigini bilsen ne yaparsin???

e kocamdır yapar borcu harcını ödemiş kötü bi şeyy yapmamış der ne diycek allasen :hulya:

X