- 19 Kasım 2007
- 8.389
- 52
-
- Konu Sahibi asksinsen
kızlar bu konuda fakee çıktı neden birileri bizi keklemeyi sevioo nie yalan konular açıoo anlamış değilimm psikolojik hastamısınız yaa
konuyu yazmış çekmiş gitmiş TIKK yok
94 milyar, hic inandirici gelmedi:bbo:
Arkadaşlar konuya inanmıyorsanız lütfen gereksiz mesajlar yazmayın,
sizin için komik yada önemsiz yada yalan konu olabilir,
ama bir başkası için belki de çok önemli,onun için lütfen
hepinizden gerekli hassasiyeti bekliyorum..
sevgiler...
o zaman dene derim basina gelince anlarsin bu bircok insanin basina geldi allahtan bizim odiyecek durumumuz vardi odedik olmayanlar ya hapiste ya mezarda son derece ciddi bi konu bu arastirabilirsiniz varmi yokmu 94 milyar en son miktardi cezada bizede boyle bi ceza uygulandi
o zaman dene derim basina gelince anlarsin bu bircok insanin basina geldi allahtan bizim odiyecek durumumuz vardi odedik olmayanlar ya hapiste ya mezarda son derece ciddi bi konu bu arastirabilirsiniz varmi yokmu 94 milyar en son miktardi cezada bizede boyle bi ceza uygulandi
Dayanamadım okudum........adam kendİ yazmıŞ kendİ oynamıŞ sende yemİŞsİn..........ne cezası ne 94 mİlyarı allah aŞkına kİm İnanır buna? Adam ezmek İÇİn İyİ bahane bulmuŞ sen bunla evlenİrsen daha Çok aĞlarsın !
ilk basta bende inanmadim ama onun bu kadar pilanli seyler yapacak kapasitesi olmadigini dusunuyorum banka dekontundan soz etti mail olarak gelmis o zamanlar sonra zamanala silmis sonra bu sene evlerine haciz geldigini soyledi o gun kusduk gene evde annesi yoktu annesi yanimdaydi ablasi vardi oda izmire gitmisti 15 gunlugune yatirilmadi diye kayit edimis haciz yapacaklarmisti amcasi durdurmus buna haber vermis kocam geldi dedi kustuk geri oturduk tartisdik nolucak simdi diye ben halledcem dedi gene sonra zengin bi tanidigi vardi ona anlatamis olayai oda bankasinin muduurnu aramis bizim yatirdimiz parayi sormus oda gonderilmis demis adamda yatirilmadi diye icra gelmis deyince banka muduru tamam ben hallederim diyerek icrayi durdurmus.hep kus oldukmu basimiza bisey geliyo hep ama onuda cok seviyorum
vallaha arkadasım ilk başlarda yazdıklarına inandım ama 94 milyarı duyunca inandırıcı gelmedi.ben böyle birsey yapacagım 94 milyar ceza gelecekte nişanlım çok olgun karşılayıp hemen 94 milyarı bulup ödeyecek.ve hiçbirsey olmamış gibi evlenecek:) birde o 94 milyarı ne çabuk bulmus bu devirde kim kime ödünç para veriyor allah aşkına hele hele 94 milyar....bence eşininiz eline çok güzel bir koz yaratmış her kavgada sizi neyle üzecegini önceden planlamış ve su andada uyguluyor.durumunuza üzüldüm keşke bunların hiçbirini yaşamamış olsaydınız ama yasanmış işte elden gelecek birsey yok...bence siz bu prog.ceza uygulamalarını ögrenin.doğrumu yanlışmı yanı eşiniz gerçekten sizi kandırmışmı..eger kandırmışsa sizinde elinizde bir koz bulunsun o sizin yüzünüze bunları söylediğinde karsılığında vereceginiz bir cevabınız olsun