sizin anlattiklarinizin dogru oldugundan yola çikarak söyleyebilirim ki,
bu gibi durumlarda bir avukat arayipta su sahisla görüsmek istiyorum demez, bunun için yetkili yerlerden sahis hakkinda bilgi toplanilir, ve eve mahkeme celbi gelir!
ki hakaret davasi olsun, siradan bir dava olsun, kisiye kendini savunma hakki tanir! bu Türkiye'de degil dünyanin herbiryerinde böyledir!!! en azindan medeni ulkelerde boyledir!!
onuda gectim, esiniz size bir süre önce bir yerde okudum diyor, ve bunu siz ona bu kufurlu mesajlari yazdiginizi söyledikten sonra söylüyor, bak bak bak ne kadarda ilgili bir nisanli...
güzel oyun güzel tezgah ee av 'da tecrübesiz ve saf olunca, mizansen'i çok kolay oldu!!!
ha birsey daha, günümüzde o leyla mecnun asklari kalmadi, simdi bir erkek 94 milyar gibi uçuk bir rakami duyunca zaten terk ederdi seni, basima böyle bir borç aldim diye küfürü birak yedi sülalene gazel okurdu!!! askmis!! 94 milyari kabullenecek asik varsa söyleyinde bende onla evleneyim!!!
bir mesele daha, bi tomar parayla gümrükten nasil geçmis bu adam yaaa, hiç mi röntgen makinasindan geçmemis bu??? geçmediyse ülkeden nasil çikti türkiyeye nasil girdi???
aileye'de anlatma demesi çok tuhafffff! seni uyandirmasinlar diye demis, sende korkundan susmussun, en azindan böyle böyle bir olay duydum arkadasimin basina böyle bir is geldi diye anlatip danisa bilirsin, insan çatlar bunu içinde tutarken!!
o yüzden sizinde anlattiklariniz sadece bir senaryodan ibaret geldi bana... varsayim üzerine konustum bende...
gel gelelim simdi evlisiniz, ne diyebiliriz ki bu saatten sonra, al bu adami karsina otur konus, beni bu kadar kandirmana ne gerek vardi, istedigin sevgiyse vermedim mi? vermiyorum mu??
esinin yasi senden buyuk olabilir ama çocuk beynine sahipmis, insan evlenirken bu isi ciddiye alir, yuva kurar, baba olur , sorumluluk sahibi olur, bunun ki gününü gün ederek eglenmede...
çok gamsiz bir adam olarak görüyorum esini!!!
peki sen simdi neden birini araya sokup, esine ayni oyunu oynamiyorsun, mesela ayni avukatin yine aradigini soyle, ve onun yarim kalan senaryosunu sen kaleme al!!
dene bakalim belkide itiraf eder sana oynadigi çirkin oyunu!!!