Fal programına kufur ettım dıye para cezası aldım ve yasadıklarım onemlı okuyun

canim ya 94 milyar diyine ilgilimi cekti bakim dedim senmisin sasirdim inanki
esin seinle oyun oynamis diyorum ama bukadar nasil herseyi ayarlayipta yapti ,hemen nasil o parayi odedi
biliyosun bizde fransadayiz ,bende nisanliyken aramiz cok guzeldi simdi bakma :)
ama nisanliyken bile cikarip oparayi odemzdi yani mutlaka biseyler arastirilir sonuruluz
benim bildigim avukat dogrudan aramaz adrese mektup gelir ,sundan dolayi mehkemeniz var diye, ve esin mehkemeye gittimi
hani avukat tuttu istanuldan falan demisinya, sen hic birinde yaninda degilmiydin
o parayi resmen hepsini gordunmu
yani sen kesn inaniyomusun
ve interne uzerinden nasil havale yapilir bukadar para ,hem mahkemelik ol ceza al hemde internet uzerinden ode inan cok sasirdim ve hic inandirici degil
ve bikac milyar desen herkes ok der belki olanilir ama 94 milyar turkiyede iyi bi alinir, bi ii kufure bu yapilmaz
oyle yerlere bence gunde kac kisi kufur ediyodur bence bu is gercek degil
banada oyle geliyoki esin iyibi oyun oynamis nasil aklina gelmis etmis anlamadim
sende bu konuyu internetten avukatlara bi danis sor bakalim ne dicekler
nisanlili donemindeyken genel olarak cok iyi olunuyo ama evlenince tartismalar falan herkeste olur canim
bide konuyu bukadar uzun yazamasaydin keske ,bi baskasi olsaydi kumazdim baya bi uzun sen oldugun icin okudum,bu ayakkabi su bu onlari kisa ozet seklinde yaz sana daha cok yardimci olunabilinir

adam belliki 16 yaşındaki genç kızı nasıl korkutacağını bilmiş, o programlara kim bilir ne mesajlar atılıyordur, çok merak ettim kaç yıllık evlisiniz şu an

Ah be güzelim.... çok fena katakulliye gelmişsin.
Hem de çok...

kızlar bu konuda fakee çıktı neden birileri bizi keklemeyi sevioo nie yalan konular açıoo anlamış değilimm psikolojik hastamısınız yaa

konuyu yazmış çekmiş gitmiş TIKK yok

kızlar bu konuda fakee çıktı neden birileri bizi keklemeyi sevioo nie yalan konular açıoo anlamış değilimm psikolojik hastamısınız yaa

konuyu yazmış çekmiş gitmiş TIKK yok

Hemen peşin hükümlü olmayın, konu sahibi yeni üye değil. Başka konuarında da eşiyle sorunlarından bahsetmiş. Saat farkı var bulunduğu yerle burası arasında. Konuyu gece 6'da açmış. (Oranın saati ile 4). Pek cevap da gelmeyince yatmış. O saatte yattıysa kalkması, işini gücünü halledip nete oturması ancak olur.

yalan soyluyo odemedi o parayi cunku o avukatta sahte avukatti

bende konu acinca icimi dokunce cikarim ne var bunda.. Fakelik bir konumu bu??

çok geçmiş olsun eşiniz sizin tecrübesizliğinizden yararlanmış ve sizi suçlu duruma düşürmek istemiş böylece sizi avucunun içine alarak size istediğini yaptırmış yazık buda bir tür dolandırıcılık ama sizde keşke biraz araştırsaydınız biz duyunca 94 milyarı azımız açık kaldı olurmu böyle şey diye size nasıl normal gelmiş anlamadım artık yapacak birşey yok evlenmişsiniz artık gözünüzü açın böyle bir eşle yaşamak kolay değil sürekli uyanık olun yoksa mazallah

Arkadaşlar konuya inanmıyorsanız lütfen gereksiz mesajlar yazmayın,
sizin için komik yada önemsiz yada yalan konu olabilir,
ama bir başkası için belki de çok önemli,onun için lütfen
hepinizden gerekli hassasiyeti bekliyorum..
sevgiler...

94 milyar, hic inandirici gelmedi:bbo:

o zaman dene derim basina gelince anlarsin bu bircok insanin basina geldi allahtan bizim odiyecek durumumuz vardi odedik olmayanlar ya hapiste ya mezarda son derece ciddi bi konu bu arastirabilirsiniz varmi yokmu 94 milyar en son miktardi cezada bizede boyle bi ceza uygulandi

Arkadaşlar konuya inanmıyorsanız lütfen gereksiz mesajlar yazmayın,
sizin için komik yada önemsiz yada yalan konu olabilir,
ama bir başkası için belki de çok önemli,onun için lütfen
hepinizden gerekli hassasiyeti bekliyorum..
sevgiler...

tsklur ederim anlayisin icin songul yasamadan anlamiyor kimse

o zaman dene derim basina gelince anlarsin bu bircok insanin basina geldi allahtan bizim odiyecek durumumuz vardi odedik olmayanlar ya hapiste ya mezarda son derece ciddi bi konu bu arastirabilirsiniz varmi yokmu 94 milyar en son miktardi cezada bizede boyle bi ceza uygulandi

canım bir avukat arkadas bile böyle birşeyin olamayacagını yazmış anlatmış örneklerle sana gercekten mantıklı geliyormu küfür için 94 milyar ceza kesildigi hadi kesildi diyelim kolaymı mahkeme fln olur dava açılır internetten gönderilir mi yani sen inanıosun sanırım ama eşim koca bir yalancı da demişsin

burada inanılmayan taraf sen değilsin zaten eşin
94 milyar rakam olarak çok fazla
hani acaba seni kandırdı mı diye düşünüyor insan

Ya arkadaşım 94 milyar ceza mı olur ya, Allahaşkına biraz mantıklı olun.
Valla üşenmeyip şirketin avukatına danışacağım bunu.

Ayrıca gerginleşmene gerek yok, kimse burada seni suçlamıyor, bilakis kandırıldığını anlatmaya çalışıyoruz.

bencede esin seni kandirmis herseyi kendi planlamis odenmis bir para yok ortada..makbuz gormek istersin diyede internet uzerinden havale ettim demis :)) 94 milyari....
ama fal programina kufur yollamani cok cocukca buldum ben neyse zaten 17 yasindaymissin...birdaha yapma boyle seyler...bu olanlar gercek olmasada ders cikar bunlardan...belkide esin sana dugunde fazla para harcamamak icin boyle bir yalan uydurmustur kim bilir.....

Küfür için 94 milyar ceza kesilseydi ana haber bültenlerine baş konu olurdu.
Olur mu öyle şey ya... eşiniz de destekli atsaymış keşke de salladığı belli olmasaymış.
Peki elinizde belge, kanıt vs. bir şey var mı?
Küfür için 94 milyar ödeyemediği için kim hapiste?
Kim mezarda?
ınternetten bu denli büyük ceza ödendiği hangi ülkede görülmüş?
ıstiyorsanız kızın valla ama ben hayatımda bu kadar mantıksız bir şey duymadım.
Eşinizi savunmak istiyorsanız siz bilirsiniz ama biz sizden tarafız ve eşiniz size çok büyük bir yalan söylemiş diyoruz.
Gerisi size kalmış.

Dayanamadım okudum........adam kendİ yazmıŞ kendİ oynamıŞ sende yemİŞsİn..........ne cezası ne 94 mİlyarı allah aŞkına kİm İnanır buna? Adam ezmek İÇİn İyİ bahane bulmuŞ sen bunla evlenİrsen daha Çok aĞlarsın !
ilk basta bende inanmadim ama onun bu kadar pilanli seyler yapacak kapasitesi olmadigini dusunuyorum banka dekontundan soz etti mail olarak gelmis o zamanlar sonra zamanala silmis sonra bu sene evlerine haciz geldigini soyledi o gun kusduk gene evde annesi yoktu annesi yanimdaydi ablasi vardi oda izmire gitmisti 15 gunlugune yatirilmadi diye kayit edimis haciz yapacaklarmisti amcasi durdurmus buna haber vermis kocam geldi dedi kustuk geri oturduk tartisdik nolucak simdi diye ben halledcem dedi gene sonra zengin bi tanidigi vardi ona anlatamis olayai oda bankasinin muduurnu aramis bizim yatirdimiz parayi sormus oda gonderilmis demis adamda yatirilmadi diye icra gelmis deyince banka muduru tamam ben hallederim diyerek icrayi durdurmus.hep kus oldukmu basimiza bisey geliyo hep ama onuda cok seviyorum

vallaha arkadasım ilk başlarda yazdıklarına inandım ama 94 milyarı duyunca inandırıcı gelmedi.ben böyle birsey yapacagım 94 milyar ceza gelecekte nişanlım çok olgun karşılayıp hemen 94 milyarı bulup ödeyecek.ve hiçbirsey olmamış gibi evlenecek:) birde o 94 milyarı ne çabuk bulmus bu devirde kim kime ödünç para veriyor allah aşkına hele hele 94 milyar....bence eşininiz eline çok güzel bir koz yaratmış her kavgada sizi neyle üzecegini önceden planlamış ve su andada uyguluyor.durumunuza üzüldüm keşke bunların hiçbirini yaşamamış olsaydınız ama yasanmış işte elden gelecek birsey yok...bence siz bu prog.ceza uygulamalarını ögrenin.doğrumu yanlışmı yanı eşiniz gerçekten sizi kandırmışmı..eger kandırmışsa sizinde elinizde bir koz bulunsun o sizin yüzünüze bunları söylediğinde karsılığında vereceginiz bir cevabınız olsun

belli bi birikmisi oldugunu soylerdi hep orda iki uc iste birden calismis biriktirmis baya bi para ondan bi cirpida odedi ben o zamanlar borc aldim odemek icin deyince supelendim kendi parasi vardi o kadar noldu diye bana parasinin bittigini soyledi bir cok duygu somurusu yapti evlendikten aylar sonra acikladi gercegi parasinin oldugunu borc almadan odedigini

X