- 1 Temmuz 2008
- 1.943
- 7
- Konu Sahibi asksinsen
ben de nişanlının bir oyunu olduğunu düşünüyorum...
nerde yaşıyoruz yahu...
nerde yaşıyoruz yahu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem burda sana cevap yazan insanların kendilerini geliştiremediklerini saygısız seviyesiz olduklarını düşünüyosun o halde neden sorununa bu forumda cevap aramaya kalktın?
başta kocan için attın tuttun sonra yapılan haklı yorumlara neden tepki gösteriyosun?
madem o kadar zeki okadar bilgili okadar tecrübelisin kendi problemini kendin çözseydin..
kusura bakma ama yazdığın yazıdan kültür seviyeni,bilgini yeterince açık ediyosun zaten..
önceki yorumlarda bi arkadaşa küfürbaz olduğunu gerekirse onada küfür edebiliceğini yazmışsın zaten doğruysa eğer ki umarım öledir,ettğini bulmuşsun. az bile olmuş 94 milyar..
senin gibi kendini bilmezler yüzünden ülkede seviye denen bişey kalmadı..!
biz abiyeler tv den gelistiriyoruz kendimizi, konu sahibide fal kanalina mesaj atip ordan medet umuyo, acaba kim daha akilli bu durumda:icecream: binlerce celiskili mesajlardan sadece biri, hepsini bulup yazamam simdi , canim istemiyo tembelim:CüvCüv: ugrasamam-tatlicadiarzu-
porselen bile yaptiririz be
porselen devrı bıttı lamınant var artık ..
bide borc aldim dedigi bir arkadasini dugune cagirmisti onunla can cigerdi daha dogrusu anlattiklarina gore o buna 10 milyar borc veriyo cok gecmeden geri istiyo bu kuzenimin dugunune giderken bana oyle davranmalarinin sebebi arkadasinin babasi gelip ailesinin yaninda hhakaretler edip parayi istiyo annesi buna kiziyo bende bunlardan habersizmisim ondan bana kotu davranmislar sonra dugunde yanimiza gelen bir arkadasina levent dedi bende bumu o dedim borc verip isteyen o diyo israrla yok ben diyorum bak diyorum annesini ve babasini taniyrum bu heralde levent askim diyorum o degil bu baska levent diyo sonra yegenine sordum bu kim diye bana onun en yakin arkadasi oldugunu soyledi bi yalani gozzumun icine baka baka daha uyduruyodu oymus iste dedigimde sen adama bisey dersin diye onun oldugunu soylemedim dedi
arkadasim agzina saglik cok güzel yazmissin:lepi::lepi: