Fake hesapla sevgilimin evli olduğunu ortaya çıkardım yardım.

Neden bu sapığı eşine söylemiyor sun ? Uğraşma hatlarını değiştir boş muhabbet yapıyor
Ben bu insanla muhattap olmak zorunda bırakacak hiçbirşey yapmak istemiyorum.Bu insanın hayatımdan çıkmasını istiyorum.Ayrıca eşini araştırmadım ki hiç. Sadece arkadaşının eşi ile arkadaşının anlattığı kadarını konuştuk. Tamam bazı detaylar var ama eşine anlatsam ne kazanacağım. Eşi zaten yok başka şehirde yaşıyorlarmış yıllardır. Söylendiğine göre eşi asla boşanmıyormuş.Ayrı yaşa ama beni boşama diyormuş. Şimdi bunu çok arkadaş garipsedi. Ama burada bazı detaylara girmek istemiyorum. Adamın durumu çok iyi iş olarak, kadın çalışmıyor ve adamın ailesinin ayrıca durumu bambaşka çok yüklü miras kalacakmış.Kadın canı istediğinde hiç sormadan haber vermeden yurdışına kafa dağıtan biriymiş.Ve kadının tüm sülalesine bu adam bakıyormuş. Bana anlatılan bukadar. Benide ilgilendirmez zaten ben istiyorum defolsun hayatımdan.

sadece erkekler için geçerli değil ki herkes için geçerli bu dediğiniz ... “hayvanın alacası dışında insanın alacası içinde olur” denir.
Ama sizinki çok başka siz elinizden gelen herşeyi yapmışsınız gerisi kadere giriyor..
ben de eşimin kel olduğunu evlendikten sonra öğrendim :))) yani arka tepesi açık biraz hep kamufle etmiş :))
Siz veya ben elimizden gelem herşeyi yaptık o yüzden gönlüm rahat..:

ama bu konu sahininki çok başka evlilik yahu bu
Ben hiç bilmediğine inanmıyorum... zaten kendisi de bişeyler sezinlemiştim diyor... basıları adamın parası konumu vs varsa hanımda ortada yok boşanırlar diye bakıyor uzaktan
Konu sahibi öyle bir araştırmaya girmemiş...
Ben de ne bileyim hiç bilmediğim bi insanla arkadaş bile olmam şüphe varsa uzak kalırım..

Siz içinizde bir şüphe olsaydı evlenir mıydınız? ki yokmuş... işte tam da bundan bahsediyorum

O zaman sana ulaşmasına izin verme. Bence O konuda yalandır, Eşim çok zengin olacak Ben diyecemki ayrı şehirde oturayım sende bana bak ? Sülaleme bak ? Adam da tabi olur diyip para basacak kadına Erkek olsam sevmedim kadınla nikahlı durmam Ev alırım aylık nafaka veririm bakarım yoluma ? Kadın içinde geçerli bu durum... Seni kek yapıp üzerine ganaj sürüp bir güzel yemişler.

Adamın söylediği iddia ettiği her şey yalansa bu söyledikleri de yalandır. Cevap vermeyeceksiniz ve uğraşmayacaksınız. Savcılığa verebileceği bir suç yok ama şu belli, ne dese siz inanmış ve kanmışsınız. Adam pislik, diyeceksiniz ki hiç bir şeyden korkmuyorum, seni gider ben savcılığa beni tehdit ediyor diye şikayet ederim, beni rahatsız ediyorsun. Ailenize de diyeceksiniz ki bu adam benden evli olduğunu sakladı. Ne var bunda?

Allah aşkına memleketteki tüm dertler bitti sıra buna geldi heralde der hakim. Direkt dava red olur savcilik durum da yok ne alaka savci. Oldu olcak agir cezada yargilanirsin deseymis. Git nereye veriosan ver de ya.

Bu anlatılanlardan beni yeseler ne olacak beni ilgilendirmiyorki, benim çıkarıma olan bişey yok ki. Ama bu adamın şu an bir evi var ve bu evde eşi yok. Ama adam evli. Neden hala evlidir neden ayrılmıyor beni bağlamaz.Bir evlilik ibaresi yok hayatında hiç görmedim normal bekar biri gibi evi belli, yeri, işi herşeyi belli.

Evet tabiki o noktaya geldiğinde söylerim. Bunda bişey yok.

Kendin bilirsin. Dilerim kurtulursun..

Hic usenmediniz mi ya? Koca hikayede bi bunu merak ettim
[/QUOTE]
Valla kendimce başka bir çare bulamadım diyelim. Keske sizin gibi daha iyi düşünen biri olsaydıda akıl verseydi o anda.

Hiç bişi olmaz takipsizlik kararı ile biter...yada savcı ciddiye bile almaz

Ben evliliği hakkında bir şüphe yaşamadım. Adamda bana itici gelen bazı şeyler vardı. Bunu anlatmaya çalıştım. Evet sevemedim denedim, evet denememin sebebide rahat bir hayat vaadetmesi olabilir. Ama ben zaten ayrılmak istememe rağmen, birde evliliğini bildiğimden beri kendisiyle işim bitti bir işim olamaz.sezgilerim kendini çok büyük görmesi ve diğer insanları alttan alttan aşağılaması yüzündendi.ben ayrılmak istediğimde bile benim gibi adamı bırakıyorsan sen en kötüsüne layıksın. Allah seni taş eder benim gibi birini sen rüyanda göremezsin gibi sözler ediyordu. Bu sözleri zaten çok irite etti beni kendisini kusursuz gören biri bu yüzden, fake attım ona evli olduğunu yüzüne vurmak için. Evli olduğunu normalde bilsem neden uğraşayım, böyle saçma fake işleriyle. Çok önyargılı konuşuyorsunuz bazen.

Hiç birşey yapamaz . Şikayet etmeye gitse bile savcıyı boş yere meşgul edip oyalamaktan hakkında suç duyurusu bile olabilir. Terbiyesiz TC savcısı hakimi işi gücü yok onunla mi uğraşacak edepsiz hem suçlu hem güçlü yok öyle yağma . Hiç korkma hiç birsey yapamaz yasal olarak

Siz çok farklı anladınız sanırım. Tamam işte sorun bu zaten. Evli olduğunu bana söyleyecek birine ihtiyacım vardı.Bende aslında olmayan birini yarattım. Bunu anlatamıyorum ben sanırım.

Biraz yanlış anlamışım evet, kusura bakmayın. Ama yine de yönteminiz doğru değil. Evli olduğunu öğrendiğinizi söyleyip en baştan bitirmeliydiniz. Kimden öğrendiğinizi söylemek zorunda değildiniz. Telefonlarını engeller geçerdiniz. Daha fazla rahatsızlık veriyorsa savcılığa şikayet ederdiniz.

Bu arada şikayet etmekle sizi korkutmaya çalışıyor. Endişelendiğinizi anlamış zaten. Şikayet etsin, bir şey çıkmaz. Sahte profille dolandırıcılık vs. gibi bir suç işlememişsiniz çünkü. Siz de onu kendini bekar olarak tanıtmakla suçlayın (Ki o da tek başına suç teşkil etmez. Maksat yapmaya çalıştığı şey kendine dönsün.)

Adam evli olduğunu saklamıyor ki
Fake olan size evli olduğunu söylemiş
Bence siz bu gerçekle yüzleşmek istememişsiniz

neyse siz kendinizi kurtarın uzak durun bu adamdan... yolunuza bakın ve size hiçbirşey yapamaz korkmayın...

Mesajları bi yerde paylaşmamışsınız merak etme hiçbir halt yiyemez.. Hapishaneler tıklım tıklım af çıkarsakta hırsızı uğursuzu sapığını salsak diye uğraşıyorlar. Savcı kaale bile almaz meraklanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…