- 12 Mayıs 2020
- 53
- 26
- 3
- 30
Merhaba kızlar. Kısaca geçmek istiyorum ama uzun. Bir sevgilim vardı.Takıntılı biri. Onun çevresinden biri evli olduğunu bana duyurdu. Bende ondan ayrılmak istedim fakat başka nedenle ayrılmak istedim. Fakat peşimi bırakmadı. O(söyleyen) kişiyi satamazdım.Çok profesyonel yalancı olduğundan bana karşı açık vermedi. Ondan ayrılmak için bir sebep bahane yarattım. Gittim bir fake hesap açtım bir sitede, normal ağırdan ağırdan muhabbete başladık. Hiç hakaret falan yok. Bu benden resim falan istedi hatta bikinili falan, beni evine davet etti, iş bulurum sana muhabbetleri falan oldu. Sonra bana evli olduğunu falan filan bilirsiniz ayrı yaşıyoruz muhabbetleri hepsini anlattı. Ama bana benden bahsetmedi. Sonra bir gün sana güvenmiyorum diyerek beni engelledi 1 gün sonra engeli kaldırdı muhabbete devam. Ben o sıra bu fake hesap vasıtası ile bir kavga çıkarma planları kurdum.Sonra tel no istedi onuda fake olarak hallettim oradan devamı geldi. Ben buna aşık olmuş gibi yaptım buda beni hiç engellemedi sahte tel. numarasından falan. Sadece merak etti sen kimsin diye. Sonra artık planı oturttum. Kendimi bulmuş gibi yaparak senin sevgilin var, hadi eşini istemiyorsun bu ne falan diye kendime herşeyi anlatmış gibi yaptım. Sonuç olarak ben kendim olarak ona kesinlikle herşeyin bittiğini evli olduğunu benden gizlediğini sosyal medyadaki kadının bana herşeyi anlattığını konuşma ekran kayıtlarını gönderdiğini yazdım. İlişkiyi bitirdim. Sorun şu, bu kişi fake hesabın ben olduğunu, bunu bilerek ona kumpas kurduğumu iddia ediyor. Beni savcılığa şikayet edecekmiş.Arkadaşlar lütfen hukuken bilgisi olan biri cevap yazabilir mi? Ortada hakaret yok, zorla konuşma yok hepsinde kendi biraz kimsin falan merak etti ama muhabbet etti yani. Engelledi ben biraz yapma canım niye güvenmiyorsun bana muhabbetlerine girdim ama dediğim gibi onu tehdit etmedim istese engelleyebilirdi. Yani benden ona bir hakaret bişey yok. Bu suç unsuru olur mu? Bu arada eşinden çekinmiyor hiç. Belki dersiniz yapamaz kendi aldattığı çıkar ortaya hayır yapar. Burada gitse savcıya ne olur?? Lütfen bir avukatta yazabilir ne diyecek şimdi bu gidip savcıya??
Bu olayların hepsi 1 haftalık. Şimdi ben öğrendim ya buna mesaj attım, seninle anlaşamıyoruz ben sürdüremeyeceğim ilişkiyi vs. vs. Konuşalım insan gibi ayrılalım falan diye. Bu kabul etmedi yani tamam dedi ama arkasından senin için şunu yaptım bunu yaptım bu kadar kolay olamaz birinimi buldun. Kız arkadaşımı arayıp soruşturmalar, bu nankör beni bırakıyor neler yaptım ben ne hayallerim var demeler. Biri ile mi görüşüyor diye sormalar falan vs.. .Bende kendi kendime dedim bu böyle olmayacak benim bunun evli olduğunu öğrendim diyecem ama nasıl diyecem. Ondan sonra fake olayına girdim. Ondan sonrasını biliyorsunuz zaten. Dedim sen böyle böylesin biraz onurun varsa beni arama. Sonra başladı işte sendin o kadın beni kandırdın. Bunların hepsi 1 hafta.Bu durumdan bir şey çıkmaz ama şeyi merak ettim adamın evli olduğunu öğrenmişssiniz ama ilişkiye devam etmişsiniz söyleyeni satmamak için , bu süre zarfında bu adam size dokundu mu elinizi tuttu mu yani canım aşkım vb mesajlarınız var mı ailemden korkıyorum demişssin bu olaydan bir şey çıkmaz ama adam eğer bu mesajları ailenize gösterme ihtimali var evli olduğumu bildiği halde ilişkiye devam etti diyebilir ki yalan da söylemiş sayılmaz
Anladım bu fake hesap olayındam hiçbir şey çıkmaz koskoca mahkeme bunla mı uğraşacak gönlünüzü rahat tutabilirsinizBu olayların hepsi 1 haftalık. Şimdi ben öğrendim ya buna mesaj attım, seninle anlaşamıyoruz ben sürdüremeyeceğim ilişkiyi vs. vs. Konuşalım insan gibi ayrılalım falan diye. Bu kabul etmedi yani tamam dedi ama arkasından senin için şunu yaptım bunu yaptım bu kadar kolay olamaz birinimi buldun. Kız arkadaşımı arayıp soruşturmalar, bu nankör beni bırakıyor neler yaptım ben ne hayallerim var demeler. Biri ile mi görüşüyor diye sormalar falan vs.. .Bende kendi kendime dedim bu böyle olmayacak benim bunun evli olduğunu öğrendim diyecem ama nasıl diyecem. Ondan sonra fake olayına girdim. Ondan sonrasını biliyorsunuz zaten. Dedim sen böyle böylesin biraz onurun varsa beni arama. Sonra başladı işte sendin o kadın beni kandırdın. Bunların hepsi 1 hafta.
Zaten konuyu anlatamaz orada bende aynı fikirdeyim ama beni rahatsız etti başka hesapla, başka Numarayla diye yada şu numara beni rahatsız ediyor dese ben kim olduğunu biliyorum şikayetçiyim dese. Savcılık içeriği sorgular mı? Yani nasıl rahatsız etti seni? Sen bu kişi ile konuştun mu? Neden konuştun engellemedin? Yada kendine göre mesajları silip sadece benim yazdığım bazı mesajları gösterse diye kafam karışıyor. Çünkü bende ısrarcı davrandım konuşmak için biraz şuh davrandım. Ama sonra beni istemiyorsan tamam birdaha yazmayacam dedim senin görüştüğüm kızı öğrendim herşeyi atıyorum dedim falan. Sonra engelledim bidaha da yazmadım. Sonra işte bana sensin o. ortaya çıkaracam savcılık çözer. Bugün direk yazmış, seni ve tc ni, numaranı verdim savcılığa. Birde benim fake numarayada yazdı kimsin görüntülü aramayı aç yoksa savcılığa veririm yazmıştı. Bende demiştim rahatsız oluyorsan istemiyorsan engelle yazmıştım. Küfür falan etti sonra zaten tamam aramıcam yazdım sildim. Biraz karışık oldu ama işte böyle.Savcı zaten böyle birşeyle asla ilgilenmezki çok güldümbirde evli ne yüzle gidecek davasının arkasında duracak acaba oda ayrı konu:)
Artk öyle bir sistem varki canım o silse ne yazar nerden nerden bulup çıkarıyorlar hem tehdit yok bisey yok ne yani biraz uçkurcu olmasaymış konuşmasaymış karı kızla şu dünyada neler dönüyor güzel güzel konuşunca iyi..Bence zoruna gitmiş göstere tehdit savuruyor hem bunun avukat olayı var paraya kıyamı sankiZaten konuyu anlatamaz orada bende aynı fikirdeyim ama beni rahatsız etti başka hesapla, başka Numarayla diye yada şu numara beni rahatsız ediyor dese ben kim olduğunu biliyorum şikayetçiyim dese. Savcılık içeriği sorgular mı? Yani nasıl rahatsız etti seni? Sen bu kişi ile konuştun mu? Neden konuştun engellemedin? Yada kendine göre mesajları silip sadece benim yazdığım bazı mesajları gösterse diye kafam karışıyor. Çünkü bende ısrarcı davrandım konuşmak için biraz şuh davrandım. Ama sonra beni istemiyorsan tamam birdaha yazmayacam dedim senin görüştüğüm kızı öğrendim herşeyi atıyorum dedim falan. Sonra engelledim bidaha da yazmadım. Sonra işte bana sensin o. ortaya çıkaracam savcılık çözer. Bugün direk yazmış, seni ve tc ni, numaranı verdim savcılığa. Birde benim fake numarayada yazdı kimsin görüntülü aramayı aç yoksa savcılığa veririm yazmıştı. Bende demiştim rahatsız oluyorsan istemiyorsan engelle yazmıştım. Küfür falan etti sonra zaten tamam aramıcam yazdım sildim. Biraz karışık oldu ama işte böyle.
Siz çok farklı anladınız sanırım. Tamam işte sorun bu zaten. Evli olduğunu bana söyleyecek birine ihtiyacım vardı.Bende aslında olmayan birini yarattım. Bunu anlatamıyorum ben sanırım.Adamla sahte hesabınızdan yazışırken kendisi size evli olduğunu itiraf ediyor. Siz de evli bir adamla olamayacağınızı söylemek yerine hala oyunu sürdürüyorsunuz.
En başından yönteminiz hatalı zaten.
Tuzağa düşürdünüz de ne oldu adamı maddi olarak dolandırdınız mı hayır, evlilik vaadiyle kandırıp kredi mi çektirdiniz hayır, altınlarını mı alıp kaçtınız hayır. Yazık bu çocuğa duygularıyla oynanmış diyip davayı mı kabul edecek hakim. Ailenizin de bilmediğini düşünüp sizi korkutmaya çalışıyor. Asıl benim anlamadığım niye bu kadar dolap çevirdiniz madem size evli olduğu söylendi o kişiyi de satmak istemediniz sana karşı bir şey hissetmiyorum bitti diyip ayrılsaydınız. Bir kaç kez arardı engellerdiniz biterdi. Adam takıntılıymış iyice musallat ettiniz kendinize. Size ders olsun net olun bundan sonra bittiyse bitti yalana dolana ne gerek varHerkese iyi kötü yorumları için teşekkürederim. Son sorum şu, o Belçika numarasını verse savcıya savcı konuşmaları görmeden sadece sonun demesiyle benim telefonumu alır mı? O gidip beni yabancı numaradan aradılar ama yapanı biliyorum deyip direk adıma dava açacakmış. Yani hiç sorgulamadan içerikleri okumadan savcı tamam olur dermi? İçerikleri okusa zaten diyecekki sende bu kişiyle konuşmuşsun. Kafam çok karışık yani savcıya beni bu numaradan şu kişi tuzağa düşürdü bunun tespitini istiyorum dese. Benim evime gelirler mi telefonumu alırlar mı.
Almıyor mantıklı düşününce. Ama o öyle söylemeyecek işte beni rahatsız etti tahrik etti bilmemne diyecek. Kalkıp ben biriyle flörtleştim böyle böyle anlatmayacakki. Ben istemedim beni yoldan çıkardı diyecek. Ama komplo kurmuş bunu yapan da aha bu kız diyecekYa sizin hiç mantiginiz alıyor mu evli adam fake hesapla konuşmalarini savciliga verecek 3.kisiden de bahsedecek sevgilim diye
Bu konuyla ilgili cevap yazdım. Engelliyorum çevreme ileri geri konuşuyor. Hayatına birimi girdi. Benim sayemde, onu gördü bunu gördü diye şeyler sinir oluyor insan.Beni de bırakıyorsa buna sokak köpekleri layık benim gibi adamı terkediyorsa bu kızın karakteri belli çok yazık olmuş emeklerime gibi.... Çok sinir bozucu laflar yani insan tutamıyor biyerden patlatacam senin pisliğini yüzüne yüzüne diyorsun hırslanıp.Tuzağa düşürdünüz de ne oldu adamı maddi olarak dolandırdınız mı hayır, evlilik vaadiyle kandırıp kredi mi çektirdiniz hayır, altınlarını mı alıp kaçtınız hayır. Yazık bu çocuğa duygularıyla oynanmış diyip davayı mı kabul edecek hakim. Ailenizin de bilmediğini düşünüp sizi korkutmaya çalışıyor. Asıl benim anlamadığım niye bu kadar dolap çevirdiniz madem size evli olduğu söylendi o kişiyi de satmak istemediniz sana karşı bir şey hissetmiyorum bitti diyip ayrılsaydınız. Bir kaç kez arardı engellerdiniz biterdi. Adam takıntılıymış iyice musallat ettiniz kendinize. Size ders olsun net olun bundan sonra bittiyse bitti yalana dolana ne gerek var
Zaten su süreçte dava acilmiyor. Kuzenim avukat oradan biliyorum. Seni korkutmak icin demiş. Açacaksan aç de bak bakalım açabiliyor mu ? Mahkemeler kapalı. Ayrıca savciya suc duyurusunda bulunabilmek icin önce karakola gitmesi lazım orada mesajlara bakılacak senin rızan var kandirma zorlama yok diyecekler hatta evli diye biraz paylarlarAlmıyor mantıklı düşününce. Ama o öyle söylemeyecek işte beni rahatsız etti tahrik etti bilmemne diyecek. Kalkıp ben biriyle flörtleştim böyle böyle anlatmayacakki. Ben istemedim beni yoldan çıkardı diyecek. Ama komplo kurmuş bunu yapan da aha bu kız diyecek
Beni rahatsız etti bu numara kim? kandırıp dese savcı ne der? Birde bu kız yaptı biliyorum dese????Acilinnnnn ben avukatim
Hicbir sey olmaz; cunku suc yok. Suc olmayan yerde savci hicbir sey yapmaz.
Simdi sen de niyetli degilsen kendine bi kahve yap ve bu olayin tadini cikar
Yazismalari ister bir yerlerden en en kotu, savci gulup gecer takipsizlik karari verir. Sizin yaptiginiz ortaya ciksa bile burda suc yok zatenBeni rahatsız etti bu numara kim? kandırıp dese savcı ne der? Birde bu kız yaptı biliyorum dese????
Hiç bir şey yapamaz sizi korkutmak için üzerinize oynuyor sen gitmesen ben gidicem savcılığa evli de.Ayrılmak istedim fakat etrafımdaki insanları arıyordu.Çok aşırı takıntılı. Evliliği ondan kurtulmam için tek fırsattı.Fakat onuda hiç bulamayacağı bir kişi sayesinde öğrenmiş olmak gibi olsun istedim.Çok kusursuz görünen her istediğimi yapan ama garip olduğu belli olan biriydi.Bu detaylara girip ben konuyu uzatmadım. Evliliği olmasa ayrılacak sebep yok gibi görünen bir ilişkiydi.İşte burada tıkanıyorum narsist mi desem ne desem ifade edemiyorum bu kısmını.
Bende aynısını diyecektim. Ne gerek var böyle numaralara.Bu kadar uğraşacağınıza kimden öğrendiysem öğrendim sonuca bak evlisin olmaz deseydiniz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?