Fake hesapla sevgilimin evli olduğunu ortaya çıkardım yardım.

Savcı zaten böyle birşeyle asla ilgilenmezki çok güldüm birde evli ne yüzle gidecek davasının arkasında duracak acaba oda ayrı konu:)

Bu olayların hepsi 1 haftalık. Şimdi ben öğrendim ya buna mesaj attım, seninle anlaşamıyoruz ben sürdüremeyeceğim ilişkiyi vs. vs. Konuşalım insan gibi ayrılalım falan diye. Bu kabul etmedi yani tamam dedi ama arkasından senin için şunu yaptım bunu yaptım bu kadar kolay olamaz birinimi buldun. Kız arkadaşımı arayıp soruşturmalar, bu nankör beni bırakıyor neler yaptım ben ne hayallerim var demeler. Biri ile mi görüşüyor diye sormalar falan vs.. .Bende kendi kendime dedim bu böyle olmayacak benim bunun evli olduğunu öğrendim diyecem ama nasıl diyecem. Ondan sonra fake olayına girdim. Ondan sonrasını biliyorsunuz zaten. Dedim sen böyle böylesin biraz onurun varsa beni arama. Sonra başladı işte sendin o kadın beni kandırdın. Bunların hepsi 1 hafta.

Anladım bu fake hesap olayındam hiçbir şey çıkmaz koskoca mahkeme bunla mı uğraşacak gönlünüzü rahat tutabilirsiniz

Savcı zaten böyle birşeyle asla ilgilenmezki çok güldüm birde evli ne yüzle gidecek davasının arkasında duracak acaba oda ayrı konu:)
Zaten konuyu anlatamaz orada bende aynı fikirdeyim ama beni rahatsız etti başka hesapla, başka Numarayla diye yada şu numara beni rahatsız ediyor dese ben kim olduğunu biliyorum şikayetçiyim dese. Savcılık içeriği sorgular mı? Yani nasıl rahatsız etti seni? Sen bu kişi ile konuştun mu? Neden konuştun engellemedin? Yada kendine göre mesajları silip sadece benim yazdığım bazı mesajları gösterse diye kafam karışıyor. Çünkü bende ısrarcı davrandım konuşmak için biraz şuh davrandım. Ama sonra beni istemiyorsan tamam birdaha yazmayacam dedim senin görüştüğüm kızı öğrendim herşeyi atıyorum dedim falan. Sonra engelledim bidaha da yazmadım. Sonra işte bana sensin o. ortaya çıkaracam savcılık çözer. Bugün direk yazmış, seni ve tc ni, numaranı verdim savcılığa. Birde benim fake numarayada yazdı kimsin görüntülü aramayı aç yoksa savcılığa veririm yazmıştı. Bende demiştim rahatsız oluyorsan istemiyorsan engelle yazmıştım. Küfür falan etti sonra zaten tamam aramıcam yazdım sildim. Biraz karışık oldu ama işte böyle.

Sende bende seni eşine bildireceğim de hem eşini hem de sevgiline de haber vereceğim de utanmaz yaa

Artk öyle bir sistem varki canım o silse ne yazar nerden nerden bulup çıkarıyorlar hem tehdit yok bisey yok ne yani biraz uçkurcu olmasaymış konuşmasaymış karı kızla şu dünyada neler dönüyor güzel güzel konuşunca iyi..Bence zoruna gitmiş göstere tehdit savuruyor hem bunun avukat olayı var paraya kıyamı sanki tehdit vari konuşsanız hakaret etseniz belki sorun olur derdimde hiç sıkıntı etcek bisey yok suanda

Siz çok farklı anladınız sanırım. Tamam işte sorun bu zaten. Evli olduğunu bana söyleyecek birine ihtiyacım vardı.Bende aslında olmayan birini yarattım. Bunu anlatamıyorum ben sanırım.

Ya sizin hiç mantiginiz alıyor mu evli adam fake hesapla konuşmalarini savciliga verecek 3.kisiden de bahsedecek sevgilim diye

Tuzağa düşürdünüz de ne oldu adamı maddi olarak dolandırdınız mı hayır, evlilik vaadiyle kandırıp kredi mi çektirdiniz hayır, altınlarını mı alıp kaçtınız hayır. Yazık bu çocuğa duygularıyla oynanmış diyip davayı mı kabul edecek hakim. Ailenizin de bilmediğini düşünüp sizi korkutmaya çalışıyor. Asıl benim anlamadığım niye bu kadar dolap çevirdiniz madem size evli olduğu söylendi o kişiyi de satmak istemediniz sana karşı bir şey hissetmiyorum bitti diyip ayrılsaydınız. Bir kaç kez arardı engellerdiniz biterdi. Adam takıntılıymış iyice musallat ettiniz kendinize. Size ders olsun net olun bundan sonra bittiyse bitti yalana dolana ne gerek var

Ya sizin hiç mantiginiz alıyor mu evli adam fake hesapla konuşmalarini savciliga verecek 3.kisiden de bahsedecek sevgilim diye
Almıyor mantıklı düşününce. Ama o öyle söylemeyecek işte beni rahatsız etti tahrik etti bilmemne diyecek. Kalkıp ben biriyle flörtleştim böyle böyle anlatmayacakki. Ben istemedim beni yoldan çıkardı diyecek. Ama komplo kurmuş bunu yapan da aha bu kız diyecek

Bu konuyla ilgili cevap yazdım. Engelliyorum çevreme ileri geri konuşuyor. Hayatına birimi girdi. Benim sayemde, onu gördü bunu gördü diye şeyler sinir oluyor insan.Beni de bırakıyorsa buna sokak köpekleri layık benim gibi adamı terkediyorsa bu kızın karakteri belli çok yazık olmuş emeklerime gibi.... Çok sinir bozucu laflar yani insan tutamıyor biyerden patlatacam senin pisliğini yüzüne yüzüne diyorsun hırslanıp.

Zaten su süreçte dava acilmiyor. Kuzenim avukat oradan biliyorum. Seni korkutmak icin demiş. Açacaksan aç de bak bakalım açabiliyor mu ? Mahkemeler kapalı. Ayrıca savciya suc duyurusunda bulunabilmek icin önce karakola gitmesi lazım orada mesajlara bakılacak senin rızan var kandirma zorlama yok diyecekler hatta evli diye biraz paylarlar

Acilinnnnn ben avukatim

Hicbir sey olmaz; cunku suc yok. Suc olmayan yerde savci hicbir sey yapmaz.
Simdi sen de niyetli degilsen kendine bi kahve yap ve bu olayin tadini cikar
Beni rahatsız etti bu numara kim? kandırıp dese savcı ne der? Birde bu kız yaptı biliyorum dese????

Hiç bir şey yapamaz sizi korkutmak için üzerinize oynuyor sen gitmesen ben gidicem savcılığa evli de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…