Fake hesapla sevgilimin evli olduğunu ortaya çıkardım yardım.

Keşke yA. En ufak şey olsa evlenmezdim o şerefsizle ama işte gerçekten insanın basireti bağlanıyor kel olsun ya bişey olmaz. Benim eskisinin saçı boldu ama saçı kadar karakteri yokmuş

Savcının da başka derdi yok bunu ciddiye alacak hiç takılmayın ve attığı mesajlara cevap vermeyin o zaman daha çok rahatsız eder takıntılı biriyse

Tatlım korkma ya yok öyle bi dünya seni nasıl etkiledi bu adam.Bi sakin mantıklı davran . Okadar senaryo yazıp oynarken hiç panik olmayıp simdi niye panik oldun?Telefon alınmaz.Asil sen sikayetci olsana beni tehdit ediyor diye.Sen birazda ailen sana kizacak diye tedirgin oluyorsun ailen kizar ama seni de yalnizbirakmaz.

Kaç yaşındasınız Allah aşkına?İş,güç,eğitim?Bu adamlar ne güzelde seçip buluyorlar sizin gibileri. Size öyle derse sizde ona asıl ben seni şikayet edicem, evli olduğun halde benden gizledin ve onurumla,gururumla oynadın.Beni maddi manevi zarara uğrattın, avukatla görüştüm dava açıyorum.Seni sürüm sürüm süründürcem, eşşek yüküylede tazminat alıcam de bak bakalım nasıl sırra kadem basıyor.Yazışmalarımız hep duruyor, onlarıda delil olarak suncaz mahkemeye de.Korktuğunu belli ettikçe üstüne gelir böyleleri.Belkide karısına söylemenden korktuğundan seni korkutmaya çalışıyordur.Nerden buldunuz bunu,o fake olarak yazıştığınız internet sitesindenmi? Yapmayın şu internette doğru düzgün adam yok

Polis yada asker filanmı?telefonunu aldıracağım gilan hayırdır deseydin bi

Offff valla bu nedir arkadaşım.Ortada ne olayı varda telefonla alacaklar falan filan.Savcılığın işi gücü yok sizin saçma işlerinizlemi uğraşacak.Savcıya gidip anlatsa savcı onu odasından kovar.Dolandırıcılıkmı yapmışsın,gaspmı etmişsin?Öyle bile olsa elinde evrak olması lazım.Delil olarak ne sunacak? Saçmalamayın Allah aşkına.Millet adam yaralıyor, kamera kaydı varken sadece ifade alıp serbest bırakıyorlar.Sakin ol

Ya evet aile hekimi gibi aile savcılığı uygulaması başlayacak yakında, kim kimi isterse aldırabilecek

Nerden biliyorsun?Karısıyla birebir konuştunmu?Bunlarda standart evli erkek yalanları.Yapmayın ya yapmayın artık şu yalanlara kanmayın.Çirkeflik istiyorsa ondan daha çok çirkef olun.Madem işyerindekilerle tanışıksınız,gidin işyerine dalın içeri, ordaki herkese bu adam evliymiş,beni kandırdı,şimdide ayrıldım diye beni tehdit ediyor.Mahkemeye veriyorum kendisini hepinizide şahit yazdırcam haberiniz olsun diye bağırıp çağırıp çıkın.

Son olarak

Şimdi yine yazmış savcılıktayım verdim tc kimlik numaranı ve telefon numaranı haberin olsun yazmış. Ne için verdi ne verdi şimdi
O senin tc kimlik numaranı biliyor savcıya veriyor, ama sen adamın kimlik bilgilerine bakamıyorsun.Koskoca 32 yaşında kadınsın ne saklıyorsun?

Hiç bişey çıkmaz bu olaydan.Etsin şikayet

Mahkemeye gidip birisi beni işletti sevgilim gibi davrandı sonra sevgilime evli olduğumu söyledi ama ben onun sevgilim kişisi olduğunu düşünüyorum dese ne olacak ? Savcı tekme tokat kovalar adamı. Hiç merak etmeyin bisey çıkmaz bu işten. Dava bile açılmaz

Böyle yuzsuzluk olmaz terbiyesiz ahlaksız sen diyemiyo musun yalan söyleyip aldatan sensin evli halinle beni kandırdın utanmadan üste cikiyosun neden demiyosun?

Saymamış sövmemiş dolandırmamışınız. Rahat olun. Ne diyecek ben karımı sevgilimle aldatırken sevgilimi de yeni sevgiliyle aldatacaktım ki kumpasa geldim 3 kişi var sanırken meğer ikiyle yetinmek zorunda kalmışım mı?

Savcılık felan hikaye de, evli olup bu haltları yemesi mide bulandırıcı!
Senin için kazdığı savcılık kuyusuna kendi düşse keşke

Ben de gençlikte bu fake hesaptan yazma olayına girmiştim, evlilik falan yoktu ortada. Yalnız, buluştuğumuz şehir için; '' Oraya hiç gittin mi?'' diye sormuştum, o da '' Evet, iş için gittim.'' demişti.
İş de benimle buluşması, yaptığı evlilik planları. işin evlilik teklifine kadar gitmesini, Galata kulesinde evlenme teklifi olaylarını saymıyorum bile.
Söylediğimde telefonda yutkunması, keşke yerin dibi olsa da şuan girsem deyişi, unutamıyorum o anı hiç :))))
O hesaplar kapandı artık tabi, yaş kemale erdi, şimdiki aklım olsa uğraşmazdım bile, değmezdi çünkü.
Takma kafana, belli ki hırs yapmış, boşver. Kimden öğrendiğini söylemek zorunda da değilsin, kendinen emin davran.

O senin tc kimlik numaranı biliyor savcıya veriyor, ama sen adamın kimlik bilgilerine bakamıyorsun.Koskoca 32 yaşında kadınsın ne saklıyorsun?
. Bende öğrenirim tc kimlik nosunu ama bu zamana dek gerek duymadım. Bizim onların şirketiyle ortak işlerimiz oluyor. Bu basit.

Ben eşiyle birebir falan konuşmadım. Hiç tanımıyorum.Bana ne evli olduğunu ne ayrı yaşadığını bizzat anlatmadı. Fake tanıştığı zaman anlattı. İlk bana anlatan bu şahsın yakın iş arkadaşının karısı ve bu kadında bunun evli olduğunu yeni öğrenmiş. Herşeyi eşinin anlatmasını istemiş eşide karısına anlatmış. Biz 8 - 10 kişilik bir grup olarak yemekler, organizasyonlar düzenledik. Kimisi evli çift, kimisi sevgili, bu adamın evindede yemek sinema organizasyonu vs. yaptık. Adamda evlilik ibaresi yok diyorum size bende evinin anahtarı vardı. Hergün gidip geldiği ev yani bu öyle kaçamak evi değil komşuları bilmemnesi hepsi beni tanıyor,evlilik Ne zaman tarzı sorular soruyorlardı. Adam 4 yıldır bu evde yaşıyormuş. Hiç mi bir komşusu bilmez evli olduğunu. Ben durup dururken bu adam evli mi değil mi diye araştırma yapacak bir sebep görmedim ama bunu anlatamıyorum. Adam bayram, yılbaşı özel günler hepsinde benle, benden öncesi sosyal medyasında hep arkadaşları ile tek bir gizli konuşmasına şahit olmadım. Fake hesapta bana eşini engellediğini, sadece belli zamanlarda para gönderdiğini yazdı. Çünkü sosyal medyada da eşi yok. Eşi ile ilgili bişey daha söylendi ama onu burada belli millete yorum olmasın diye yazmak istemiyorum.Bunları sorulduğu için yazıyorum benim sorunum sadece evli bir adamla böyle saçma bir dava içinde olmamak, kesinlikle evli bir adamla tartışma bilmemne sorun istemiyorum.Bakın burada bile nekadar garip yazan insanlar var. Birde gerçek hayatta dava boyutuna gelirse ben tarafından yada ondan.insanlar kimbilir neler uyduracak bilip bilmeden. hiçbiri beni ilgilendirmiyor ben beni rahat bıraksın istiyorum sadece bukadar.

Tam yılan hikayesi olmuş
Merak etmeyin birşey yapamaz istediği kadar takıntılı olsun.Yalnız her gözyaşını öğrendiniz artık komple hayatınızdan silmeniz sizin için iyi olacaktır. Savcılıkta takıntı yapamaz kendi bacağına sıkar o belli ama gerçekten takıntılı ise intikam vs almak isteyebilir. Konuyla alakalı bir bilginiz olmadığını sizi rahatsız ederse bu konu ile alakalı asıl sizin onu savcılığa vereceğinizi yazıp muhattaplığı kesmeniz en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…