- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Canım benim ben de bunu hiç anlamayacağım. Bir kadın evli bir erkek akrabasıyla niye kaynaşsın ya? İnanın ben çok saçma buluyorum.
ben evli akrabalarıma istek gönderiyorum sence ben hatalımıyım..Bence de evli erkeklere selam vermemek lazım. Ben nasıl ki kimsenin kocasına istek göndermiyorsam kimsenin de benim kocama istek göndermemesini dilemem en doğal hakkım.
Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.
Bence seni degil kocani taniyoooKiz ilahi ne paranoyaksin yahu.burda kadinlarin esleri icin kullandigi abartili sifatlardan biri bu
saçma işte. benimkinin de facebookunda bir sürü akraba var, evli bekar kadınlar... ne olacak yani...ben evli akrabalarıma istek gönderiyorum sence ben hatalımıyım..
Ahahaha yaaa viveAa hahahahah yok artıko anlamda hiç düşünmemiştim nerden tanıyım ya hu Kocasını tanıyorum ondan dedim sandı Ahahahhsahahahahahah sinirim bozuldu.
Ya başka üye vardı eşi çok yakışıklıymış kıskanıyormuş "haddinden fazla yakışıklı demiştiona güldüydük sevgili konu sahibi :)
Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.
Kocamı nerden tanıyorsun çabuk söyle.Aa hahahahah yok artıko anlamda hiç düşünmemiştim nerden tanıyım ya hu Kocasını tanıyorum ondan dedim sandı Ahahahhsahahahahahah sinirim bozuldu.
Ya başka üye vardı eşi çok yakışıklıymış kıskanıyormuş "haddinden fazla "yakışıklı demiştiona güldüydük sevgili konu sahibi :)
Kocamı nerden tanıyorsun çabuk söyle.Haddinden fazla yakışıklı mı
sadece eşine arkadaşlık isteği gönderen bir akraba için bu kadar konuşman kul hakkına giriyor biliyorsun değil mi? bence daha fazla uzatma hatanın farkına var...Canım benim ben de bunu hiç anlamayacağım. Bir kadın evli bir erkek akrabasıyla niye kaynaşsın ya? İnanın ben çok saçma buluyorum.
Bence facebook kim ne almış ne yemiş ne giymiş diye meraktan çatlayan akrabaların cirit attığı bi mecra. Görüşmek değil asıl gaye merak.Ya tamam ben de kıskancım yeri geldiğinde ama bu çok saçma bir sebep. İnsan illa samimi olmasa da tanıdığı insanları facebooktan ekleyebiliyor. İşte facebook unu yeni açmış her gördüğü tanıdığına da arkadaş olarak ekle tuşuna basıp eklemiş. Ne varki bunda bir iki güne arkadaş sayısı artar kabul edenler arttıkça.
Bunu bir kıskançlık sebebi olarak görmüyorum ne yazık ki. Arkadaş olarak eklemek ahlaksız teklif mi oluyor? Sonuçta sevgili bulma sitesi değil facebook. Görüşemediğin arkadaş akraba vs tanıdığın insanları merak ettiğinde kaç sene geçti ne yapıyor acaba dediğinde baktığın yer.
Ahahaha yaaa viveSafim benim aciklama yapmissin bide
Kuzeninizin eşinin sizi araması bence çok saçma. Gerçekten saçma buluyrum size laf sokmak için değil. Ben çok değişik bi insnaım galiba.Biraz once kuzenimin esi aradi beni. "Napiyorsun kiz, ne zamandir konusmuyoruz?" dedi. Bu konu da ustune geldi. Kocam bilmese mi acaba? Ay, ama sonra ben kuzenimi arayip "napiyorsun, x abiyle konustuk biraz once oglun hastaymis." dedim. Kuzenimin ve esimin saglikli dusunen bireyler olmasina sukretmeliyim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?