- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.
Ama bu genç kız anneniz gibi değil. Herşeyi biliyorlar yani.Bir iki kişiyi eklemiştir orada tanıyor olabileceğin kişilerden de eşinizi görmüştür. Art niyet yoktur bence. Annem face i ilk kullanmaya başladığında ne vukuatları oldu anlatsam roman olur
Tatlım tahmin yürüttüm. Şöyle düşün eşimle hiçbir muhabbeti yok, onunla aynı şehirde yaşamıyor, hiçbir iletişim kurmadığı bir insan. Buna rağmen insan face açtığında ilk ekleyeceği insan sınıfına sokar mı böylesini? Ben facemi ilk açtığımda çok yakınlarımı ekledim önce. İlkokul lise arkadaşlarım flan. Böyle dıdımın dıdısını keşfetmem uzun zaman aldı. Ondan dolayı öyle söyledim.nereden anladın sırf kocanı eklemek için face açtığın
Nereden anladınız sırf kocanızı eklemek için face açtığını belki kadın yeni bir face açtı oda uzak yakın bütün akrabaları ekliyor olabilir akrabalarıyla konuşmak için sonuçta her zaman bir araya gelinmiyor.Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.
Profil fotosu eller kafada sanki seksi poz vermeye çalışmış gibi. Hiç beğenmedim. Zaten 1 saat olmuş faceye gireli başka resmi yok. Valla hiç öyle demeyin akrabanın yaptığını akrep yapmıyor. Hem bahsettiğimiz kişi neyimiz onu bile bilmiyoruz. Uzaktan akraba.Kiz guzel, alimli bir sey mi? Ya da ne bileyim mustehcen, suh pozlari var mi? Diger turlu bir zarari niye olsun ki hanim hanimcik biz kizin? Hele ki akrabanizsa, Facebook'ta o kadar eskort, metres vb. hatun varken bir akraba kizini tehdit olarak gormek mantikli degil bence. :)
ben de yakın uzak tüm akrabalarımı ekledim ilk açtığımda.üstelik eşin ilk sekizdeymiş,tek kişi değilmişTatlım tahmin yürüttüm. Şöyle düşün eşimle hiçbir muhabbeti yok, onunla aynı şehirde yaşamıyor, hiçbir iletişim kurmadığı bir insan. Buna rağmen insan face açtığında ilk ekleyeceği insan sınıfına sokar mı böylesini? Ben facemi ilk açtığımda çok yakınlarımı ekledim önce. İlkokul lise arkadaşlarım flan. Böyle dıdımın dıdısını keşfetmem uzun zaman aldı. Ondan dolayı öyle söyledim.
Akrabalarından birini eklemiştir, hemen sağda tanıyor olabileceğiniz kişiler çıkıyor ya, eşinizi de orada görüp eklemiştir. Bence büyütecek bir şey yok, rahatsız olacaksanız kabul etmez eşiniz, olur biter : )Tatlım tahmin yürüttüm. Şöyle düşün eşimle hiçbir muhabbeti yok, onunla aynı şehirde yaşamıyor, hiçbir iletişim kurmadığı bir insan. Buna rağmen insan face açtığında ilk ekleyeceği insan sınıfına sokar mı böylesini? Ben facemi ilk açtığımda çok yakınlarımı ekledim önce. İlkokul lise arkadaşlarım flan. Böyle dıdımın dıdısını keşfetmem uzun zaman aldı. Ondan dolayı öyle söyledim.
Ama bu genç kız anneniz gibi değil. Herşeyi biliyorlar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?