Faceden kocamı ekleyen bayan

hala aynı düşüncede konu sahibi çok garip.eltinle de arkadaşmış kız demekki eltini,eşini ve kayınını tanıyor seni henüz tanımıyor.

feysim açıkken benide babamın hiç tanımadığım bir akrabası eklemek istemişti kabul etmedim oldu bitti.

bir çok kişiye istek göndermiştir.siz diğerlerinden önce facede fark ettiğiniz için sanki ilk siz eklenmiş gibi görünüyorsunuzdur.eşiniz tanımadığınız bir kadına arkadaşlık isteği yollasaydı neyse .bu kadar endişelenecek bir durum göremedim.

Bişey yapmaz di mi

Benimde farklı şehirlerde olduğumuz için hiç görmediğim tanımadığım akrabalarım var face den ekliyorlar ilk cümle de "farklı şehirlerdeyiz hiç görüşemedik, tanışamadık oluyor" Boşuna gerilmişsin bence, akrabalarıyla kaynakmak istiyordur kadın ne olacak ki?

Kaynımı eklememiş, sadece eltim. En sevmediğim eltim hem de.

Yok müge anlı değil de kk'ya çok takılmış bence. Uyarı olması lazım site girişinde " DİKKAT PARANOYAYA SEBEP OLABİLİR!!!"

Canım benim ben de bunu hiç anlamayacağım. Bir kadın evli bir erkek akrabasıyla niye kaynaşsın ya? İnanın ben çok saçma buluyorum.

Yok müge anlı değil de kk'ya çok takılmış bence. Uyarı olması lazım site girişinde " DİKKAT PARANOYAYA SEBEP OLABİLİR!!!"
Ama bacim paranoyayi gecmis artik.olaylari birlestirme olsun,kurgulama olsun,ihtimal hesaplari olsun.bunlar hep muge anli..

Merak ettim baska sehirden akraba kiz esinize birden asik mi oldu face acti onun icin diyorsunuz? Eklese ne olacak ? Yani tanidik diye eklemistir valla evli erkeklere selam vermemek lazim galiba
Aaaa bak şimdi aklıma ne getirdin. Biz geçen hafta bu kızın yaşadığı şehre düğüne gittik. Bizi orada görmüş olabilir. Ben kendisini görmedim.

Canım benim ben de bunu hiç anlamayacağım. Bir kadın evli bir erkek akrabasıyla niye kaynaşsın ya? İnanın ben çok saçma buluyorum.
Bekarla neden kaynaşıyorsa ondan :) Sonuçta akraba bu yani medeni haline bakmazsın ki, amaç asılma olsa bekara gider özellikle. Rahatsız olduysan sildir istersen de, bana art niyet var gibi gelmedi.

Merak ettim baska sehirden akraba kiz esinize birden asik mi oldu face acti onun icin diyorsunuz? Eklese ne olacak ? Yani tanidik diye eklemistir valla evli erkeklere selam vermemek lazim galiba
Bence de evli erkeklere selam vermemek lazım. Ben nasıl ki kimsenin kocasına istek göndermiyorsam kimsenin de benim kocama istek göndermemesini dilemem en doğal hakkım.

Kaynımı eklememiş, sadece eltim. En sevmediğim eltim hem de.

terbiyesiz kız işte napcan

formatauygun arkadaşım bir kadın evli akrabasıyla neden kaynaşsın msjını okuduktan sonra şu yazdıklarının benim formatıma uygun olmadığına karar verdim.

Allah muhafaza eşin bi bayanla aynı ortamda da çalışıyor olabilir bence bir fanusa koy arada suyunu yemeğini ver gözün arkada kalmaz.

Facebook mantığı bu Zaten gorusemeyen insanlar kaynaşsin diye. Bu kadar problem oluyorsa hiç kullanmayın. Açıkçası hiç takip etmiyorum eşim kimlerle arkadaş ne yapıyor. İşin icinden çıkılmaz yoksa.

Nerden biliyorsun diğer akrabalarını da eklemediğini .Günahsız bir insana neden iftira atıyorsunuz .

Evet kadınlarla aynı ortamda çalışıyor. Çoğunu da tanıyorum gayet düzgün insanlar. Hiç gözüm arkada kalmıyor merak etmeyin. Güvenmediğim, şüphe ettiğim kişilerin üstünde olmaya devam edecek gözüm.

çözdük derken kaçkişi çözdünüz? arkadaşım sizin bilmediginizbiz nerden bilelim.ekleyen kişiye ekleme talebinikabul etmeden sorun kimmiş neciymiş kimlerdenmiş o zaman akrabaysa ekleyin değilse bye bye deyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…