- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Tatlım tahmin yürüttüm. Şöyle düşün eşimle hiçbir muhabbeti yok, onunla aynı şehirde yaşamıyor, hiçbir iletişim kurmadığı bir insan. Buna rağmen insan face açtığında ilk ekleyeceği insan sınıfına sokar mı böylesini? Ben facemi ilk açtığımda çok yakınlarımı ekledim önce. İlkokul lise arkadaşlarım flan. Böyle dıdımın dıdısını keşfetmem uzun zaman aldı. Ondan dolayı öyle söyledim.
Bişey yapmaz di miCanim iste herkes ayni dusunmuyor ki. Benim mesela insan ekleme huyum yoktu hic insanlar beni eklerlerdi, ben kabul ederdim. Ve hic kadin erkek ayırt etmezdim, taniyorsam o kisiyi didimin didisi olsa da kabul ederim ben erkekse bile. Ekleme huyu olan bir insan olsaydim da erkek de eklerdim ki eklemisligim vardir, bunda buyutulecek bir sey yok, kiz kocana ne yapacak ki.:)
Benimde farklı şehirlerde olduğumuz için hiç görmediğim tanımadığım akrabalarım var face den ekliyorlar ilk cümle de "farklı şehirlerdeyiz hiç görüşemedik, tanışamadık oluyor" Boşuna gerilmişsin bence, akrabalarıyla kaynakmak istiyordur kadın ne olacak ki?Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.
Kaynımı eklememiş, sadece eltim. En sevmediğim eltim hem de.hala aynı düşüncede konu sahibi çok garip.eltinle de arkadaşmış kız demekki eltini,eşini ve kayınını tanıyor seni henüz tanımıyor.
feysim açıkken benide babamın hiç tanımadığım bir akrabası eklemek istemişti kabul etmedim oldu bitti.
O zaman kesin izleyin hatta mail grubuna katilin.dedektifci ruhunuz buralarda harcanmasinMüge Anlı'yı hiç izlemem.
Yok müge anlı değil de kk'ya çok takılmış bence. Uyarı olması lazım site girişinde " DİKKAT PARANOYAYA SEBEP OLABİLİR!!!"Ya pardon gercekten soruyorum bunu kusura bakmayin ama problemleriniz mi var?kesin ikinci hesabi,kesin esim icin acti.bunlar cok paranoyakca seyler.muge anliyo cok mu izliyosunuz?'her onerileni ekledi yollu bu yollu' kafasiyla biyere varamazsiniz kaldiki akraba bu kadin.kabul etmeyin olsun bitsin.
Canım benim ben de bunu hiç anlamayacağım. Bir kadın evli bir erkek akrabasıyla niye kaynaşsın ya? İnanın ben çok saçma buluyorum.Benimde farklı şehirlerde olduğumuz için hiç görmediğim tanımadığım akrabalarım var face den ekliyorlar ilk cümle de "farklı şehirlerdeyiz hiç görüşemedik, tanışamadık oluyor" Boşuna gerilmişsin bence, akrabalarıyla kaynakmak istiyordur kadın ne olacak ki?
Ama bacim paranoyayi gecmis artik.olaylari birlestirme olsun,kurgulama olsun,ihtimal hesaplari olsun.bunlar hep muge anli..Yok müge anlı değil de kk'ya çok takılmış bence. Uyarı olması lazım site girişinde " DİKKAT PARANOYAYA SEBEP OLABİLİR!!!"
Aaaa bak şimdi aklıma ne getirdin. Biz geçen hafta bu kızın yaşadığı şehre düğüne gittik.Merak ettim baska sehirden akraba kiz esinize birden asik mi oldu face acti onun icin diyorsunuz? Eklese ne olacak ? Yani tanidik diye eklemistir valla evli erkeklere selam vermemek lazim galiba
Bekarla neden kaynaşıyorsa ondan :) Sonuçta akraba bu yani medeni haline bakmazsın ki, amaç asılma olsa bekara gider özellikle. Rahatsız olduysan sildir istersen de, bana art niyet var gibi gelmedi.Canım benim ben de bunu hiç anlamayacağım. Bir kadın evli bir erkek akrabasıyla niye kaynaşsın ya? İnanın ben çok saçma buluyorum.
Bence de evli erkeklere selam vermemek lazım. Ben nasıl ki kimsenin kocasına istek göndermiyorsam kimsenin de benim kocama istek göndermemesini dilemem en doğal hakkım.Merak ettim baska sehirden akraba kiz esinize birden asik mi oldu face acti onun icin diyorsunuz? Eklese ne olacak ? Yani tanidik diye eklemistir valla evli erkeklere selam vermemek lazim galiba
Kaynımı eklememiş, sadece eltim. En sevmediğim eltim hem de.
O zaman kesin izleyin hatta mail grubuna katilin.dedektifci ruhunuz buralarda harcanmasin
Nerden biliyorsun diğer akrabalarını da eklemediğini .Günahsız bir insana neden iftira atıyorsunuz .Tatlım tahmin yürüttüm. Şöyle düşün eşimle hiçbir muhabbeti yok, onunla aynı şehirde yaşamıyor, hiçbir iletişim kurmadığı bir insan. Buna rağmen insan face açtığında ilk ekleyeceği insan sınıfına sokar mı böylesini? Ben facemi ilk açtığımda çok yakınlarımı ekledim önce. İlkokul lise arkadaşlarım flan. Böyle dıdımın dıdısını keşfetmem uzun zaman aldı. Ondan dolayı öyle söyledim.
Evet kadınlarla aynı ortamda çalışıyor. Çoğunu da tanıyorum gayet düzgün insanlar. Hiç gözüm arkada kalmıyor merak etmeyin. Güvenmediğim, şüphe ettiğim kişilerin üstünde olmaya devam edecek gözüm.terbiyesiz kız işte napcan
formatauygun arkadaşım bir kadın evli akrabasıyla neden kaynaşsın msjını okuduktan sonra şu yazdıklarının benim formatıma uygun olmadığına karar verdim.
Allah muhafaza eşin bi bayanla aynı ortamda da çalışıyor olabilir bence bir fanusa koy arada suyunu yemeğini ver gözün arkada kalmaz.
Aslinda sende oylesin ama bunlar olmamisÇok tatlısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?