- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Buzağı olacak o.öküz altında buzaga aramak dedikleri tam da bu olsa gerek...
Aslinda degisik degilsiniz. Sizden milyonlarca var.Kuzeninizin eşinin sizi araması bence çok saçma. Gerçekten saçma buluyrum size laf sokmak için değil. Ben çok değişik bi insnaım galiba.
e senin de var facebookun.ne diyelim "kisi kendinden bilir isi" mi?Bence facebook kim ne almış ne yemiş ne giymiş diye meraktan çatlayan akrabaların cirit attığı bi mecra. Görüşmek değil asıl gaye merak.
Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik.
Kabul etmedi ki.Şimdi facede arkadaşlık teklifi edilir. kabul eden ekler. etmeyen rededer.
eşiniz redetseymiş o zaman neden kabul etmiş.
ee boşverin o zanan. kadında anlamıştır yaptığı yanlışıKabul etmedi ki.
Hooooyyy da hoooy!kabul etmedi bide ustelik.biz neyi konusuyoz yaaaKabul etmedi ki.
Yok canım ben meraklı olsam herkesi eklerdim kim ne yapmış ne almış diye. Tam olarak böyle kişiler var da tanıdığım ondan öyle dedim.[
e senin de var facebookun.ne diyelim "kisi kendinden bilir isi" mi?
Hooooyyy da hoooy!kabul etmedi bide ustelik.biz neyi konusuyoz yaaa
hiç erkek arkadaşın oldu mu ya da varmı.. arkadaş diyorum ama bak...sevgili değil arkadaş..Kuzeninizin eşinin sizi araması bence çok saçma. Gerçekten saçma buluyrum size laf sokmak için değil. Ben çok değişik bi insnaım galiba.
Kabul etmedi ki.
İftira mı? Dün konunuzda saldırılara maruz kalınca size üzülmüştüm ama yine boş yere üzülmüşüm. İnsanların okuduklarını anlamamalarından yakınıyordunuz, şimdi ise siz aynı tavır içindesiniz.
Hayır gibi. Yani oldu da ne bileyim arkadaş olamıyorum ben erkeklerle. Hep bi şüphe içindeyim. Erkekle kadının arkadaş olabileceğine inanmıyorum.hiç erkek arkadaşın oldu mu ya da varmı.. arkadaş diyorum ama bak...sevgili değil arkadaş..
Ama ola da bilir. Öyle değil mi?Hanımefendi merak ettiğim bir husus var; eşiniz çok mu yakışıklı bir bey? Neden uzaktan akrabanız olan bir kız, mıhtemelen de sizden küçük, neden eşinizin peşinde olsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?