- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 337
- 148
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Kocamla alakası yok. Beni de eşimin bi akrabası eklemiş erkek. Kabul etmedim ve çok sinir oldum. Hiç bi muhabbetim yok evli bir adam evli bir kadına ne alaka istek gönderir diye. Ben bu duruma karşıyım. Kendime yapılana da sinir oluyorum mevzu kocam değil.
İşte beni rahatlatan cevap. İnsan psikolojisinden anlıyorsunuz sanırım. Bunu bildiğim halde duymak istiyorum. Onay bekliyorum. (Kocama da sonsuz güveniyorum bu arada.)bende diyorum ki siz sizsiniz, o da o. herkes bir mi? kimisi var tanıdık tanımadık kim çıkarsa ekler.şunu demek istiyorum yani, kocanız birisi tarafından "seçilmiş" değil. sıradan eklenmiş biri.
Ama ola da bilir. Öyle değil mi?
eğer geyik yapmak istiyorum derseniz taşırım konuyu geyiğe. rahat rahat yazarsınız. ama burada yasak:))))
Değmez ama insanın elinde olmuyor bazı şeyler.Olabilir. İşyerindeki sekreter kız da mesela içten içe eşinizi beğeniyor olabilir. Dünya olasılık var kendinizi kahretmeye değer mi ?
Neden?bence siz kendinizden şüphe duyun karşı taraftan değil.. kusura bakmayın..
Nasil yani
Kazen erkek mi?Allah'tan muhe kadın sanal alemde bir kadın tarafından banlanmak sorun olmaz ya kazen banlayaydı eyvah
Ya ben de eşi haddinden fazla yağuşuklu dedim bana beni tanıyor musun dedi konu sahibiAdam yağuşukluymuş demek
Vive beni yanlış anlamış kendi yanlış anladığı yetmezmiş gibi senin de yanlış anlamanı istemiş.Ben de taniyormusum megersem
Kiz kocise dikkat yolda giderken kacirmasinlar
Kabul etmedi ki.
bunu sana açıklasam anlayabileceğini sanmıyorum.. ama o kızcağız hakkında bence daha fazla yorum yapma cuma saati kul hakkına girme daha fazla..Neden?
Allah'tan muhe kadın sanal alemde bir kadın tarafından banlanmak sorun olmaz ya kazen banlayaydı eyvah
Kazen erkek mi?
evet benim.Fotodak siz misiniz? Bir de mune ve kazeni merak ediyorum
Çok kafanı takma. Yeni face açmış belli. Millet sırf listesi kalabalık görünsün diye kel alaka insanları ekliyor.Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.
Hala anlamadım Kazen erkek mi?Mune beni 5 gun banliyo.
Gecen mune tatildeyken kazen buradaydi.
2 saat banli kaldim. Hemen acivermis banı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?