Faceden kocamı ekleyen bayan

bende diyorum ki siz sizsiniz, o da o. herkes bir mi? kimisi var tanıdık tanımadık kim çıkarsa ekler.şunu demek istiyorum yani, kocanız birisi tarafından "seçilmiş" değil. sıradan eklenmiş biri.

bende diyorum ki siz sizsiniz, o da o. herkes bir mi? kimisi var tanıdık tanımadık kim çıkarsa ekler.şunu demek istiyorum yani, kocanız birisi tarafından "seçilmiş" değil. sıradan eklenmiş biri.
İşte beni rahatlatan cevap. İnsan psikolojisinden anlıyorsunuz sanırım. Bunu bildiğim halde duymak istiyorum. Onay bekliyorum. (Kocama da sonsuz güveniyorum bu arada.)

ya her faceden ekleyen, her merhaba diyen, her konuşan eşinize göz koymuyor hanımlar...
dünya üzerinde tek erkek sizin kocanızmış gibi düşünüp kahrolmayın diye diyorum.
sadece eklemiştir, sadece. görüşmesin kocanız olsun bitsin. kocanıza güvenmiyorsanız, onu dert edinin işte

Sizi endiselendirmek gibi olmasin da tek tanisms yeri facebook degil ki o kocisinizi her an gozlem altinda tutamazsiniz sorun akraba kiz degil kocanin icinde varsa yapar.

Çok kafanı takma. Yeni face açmış belli. Millet sırf listesi kalabalık görünsün diye kel alaka insanları ekliyor.
Direk engelleyin gitsin. Kocana da kızdığını daha fazla belli edip aklında olmayanı aklına sokma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…