• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faceden kocamı ekleyen bayan

Canım benim ben de bunu hiç anlamayacağım. Bir kadın evli bir erkek akrabasıyla niye kaynaşsın ya? İnanın ben çok saçma buluyorum.

allah aşkına siz kaynaşmak lafını nasıl anladınız? mesafeler olduğu için insanlar artık eskisi gibi görüşemiyorlar o zaman devreye bu tarz sosyal medya giriyor.o masumca eklemiş siz maşallah ne senaryolar ne senaryolar

Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.

bunda büyütcek bişey yokki canım hemen kötü düşünme....

tanımıyor olabilirler soyad benzerliği olduğundan falan belki eklemiştir...

ayrıca yeni hepsap açmıştır yeni ekliyorduk kişileri falan dolayısıyla büyütcek bi durum yok..

Ayrıca tanımıyorsanız silin gitsimn...

Benm eşimi de ekleyen çok kadın war ama tanımıyorsa siler ben bu kim seni nie ekliyor kadın kötü demem yaniii....

Bence seni degil kocani taniyooo:KK57:Kiz ilahi ne paranoyaksin yahu.burda kadinlarin esleri icin kullandigi abartili sifatlardan biri bu

Aa hahahahah yok artık :KK57: o anlamda hiç düşünmemiştim nerden tanıyım ya hu :KK70: Kocasını tanıyorum ondan dedim sandı :rolleyes: Ahahahhsahahahahahah sinirim bozuldu.

Ya başka üye vardı eşi çok yakışıklıymış kıskanıyormuş "haddinden fazla "yakışıklı demiştiona güldüydük sevgili konu sahibi :)

kıskanç kadınları çok kıskanıyorum keşke biraz bende öyle olabilsem. ama olsaydım bu kadar huzurlu olamazdım )=

yahu boşverin, takılmayın böyle şeylere. hayat kısa, kuşlar uçuyor.. :KK50:

ortak arkadaş çok diye rastgele ekliyorlar bazen, o kadar üstünde durmamak lazım, valla benimkinide takipleyen bi sürü kadın var tweeterda, hiç de bu kim diye merak etmiyorum yanlış anlamayında, oturup onlara kafa yoramam ki
kocana güveniyosan üstünde durma derim

Aa hahahahah yok artık :KK57: o anlamda hiç düşünmemiştim nerden tanıyım ya hu :KK70: Kocasını tanıyorum ondan dedim sandı :rolleyes: Ahahahhsahahahahahah sinirim bozuldu.

Ya başka üye vardı eşi çok yakışıklıymış kıskanıyormuş "haddinden fazla yakışıklı demiştiona güldüydük sevgili konu sahibi :)
Ahahaha yaaa vive:KK70:Safim benim aciklama yapmissin bide

Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.

Ya tamam ben de kıskancım yeri geldiğinde ama bu çok saçma bir sebep. İnsan illa samimi olmasa da tanıdığı insanları facebooktan ekleyebiliyor. İşte facebook unu yeni açmış her gördüğü tanıdığına da arkadaş olarak ekle tuşuna basıp eklemiş. Ne varki bunda bir iki güne arkadaş sayısı artar kabul edenler arttıkça.

Bunu bir kıskançlık sebebi olarak görmüyorum ne yazık ki. Arkadaş olarak eklemek ahlaksız teklif mi oluyor? Sonuçta sevgili bulma sitesi değil facebook. Görüşemediğin arkadaş akraba vs tanıdığın insanları merak ettiğinde kaç sene geçti ne yapıyor acaba dediğinde baktığın yer.

Ya başka üye vardı eşi çok yakışıklıymış kıskanıyormuş "haddinden fazla "yakışıklı demiştiona güldüydük sevgili konu sahibi :)
Kocamı nerden tanıyorsun çabuk söyle.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Haddinden fazla yakışıklı mı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gerçi bu kocam yakışıklı düşüncesi de garip. Bence de benim kocam dünyalar yakışıklısı ölürüm ona ama sokakta birinin baktığını görmedim. Yani seven göz zaten güzel görür benimki sana güzel gelmez seninki bana :)

Ya tamam ben de kıskancım yeri geldiğinde ama bu çok saçma bir sebep. İnsan illa samimi olmasa da tanıdığı insanları facebooktan ekleyebiliyor. İşte facebook unu yeni açmış her gördüğü tanıdığına da arkadaş olarak ekle tuşuna basıp eklemiş. Ne varki bunda bir iki güne arkadaş sayısı artar kabul edenler arttıkça.

Bunu bir kıskançlık sebebi olarak görmüyorum ne yazık ki. Arkadaş olarak eklemek ahlaksız teklif mi oluyor? Sonuçta sevgili bulma sitesi değil facebook. Görüşemediğin arkadaş akraba vs tanıdığın insanları merak ettiğinde kaç sene geçti ne yapıyor acaba dediğinde baktığın yer.
Bence facebook kim ne almış ne yemiş ne giymiş diye meraktan çatlayan akrabaların cirit attığı bi mecra. Görüşmek değil asıl gaye merak.

Biraz once kuzenimin esi aradi beni. "Napiyorsun kiz, ne zamandir konusmuyoruz?" dedi. Bu konu da ustune geldi. Kocam bilmese mi acaba? Ay, ama sonra ben kuzenimi arayip "napiyorsun, x abiyle konustuk biraz once oglun hastaymis." dedim. Kuzenimin ve esimin saglikli dusunen bireyler olmasina sukretmeliyim galiba.
Kuzeninizin eşinin sizi araması bence çok saçma. Gerçekten saçma buluyrum size laf sokmak için değil. Ben çok değişik bi insnaım galiba.

Back
X