Faceden kocamı ekleyen bayan

Nerden biliyorsun diğer akrabalarını da eklemediğini .Günahsız bir insana neden iftira atıyorsunuz .
İftira mı? Dün konunuzda saldırılara maruz kalınca size üzülmüştüm ama yine boş yere üzülmüşüm. İnsanların okuduklarını anlamamalarından yakınıyordunuz, şimdi ise siz aynı tavır içindesiniz.

Tanımadığınız kişiye güvenmeyip şüphe ederek hem günah alıyor hem de kendi enerjinizi boşa harcıyorsunuz :)

zehir hafiye diyebiliriz sana o zaman :)

ama bu kadar art niyet bu kadar kuşkuculuk iyi değil kendini yıpratırsın

Aslinda sende oylesin ama bunlar olmamisAkrabasindan bile kiskaniyosan al magaraya kapat.yoksa sende 'ama benim kocam feciiii yakisikli'cilardanmisiin
Evet kocam yakışıklı. Ama ben kocam yakışıklıcılardan değilim. İkisi farklı şeyler. Öff belki de kocamda gözü vardı. Kızlar öyle diyorsunuz da ailede tek yabancı gelin benim. Hep akrabadan evlenmeye meraklı bunlar. Belki kocama da birileri düşünülüyordu olamaz mı?

Bişey yapmaz di mi
Canim ne yapacak Allah askina! Birde mesela kocan cok yakisikli,boyle herkesin pesinde oldugu biri mi? Ya da ne bileyim zengin mi mesela? Diger turlu bir kadin asla ve asla Facebook'taki evli bir akrabasina yazilmaz. Bir cikari olmasi lazim. O kadar bekar erkek varken,ortaya cikmasi durumunda tum hayatini mahvedecek evli bir akraba ogluyla ne diye iliskiye baslasin?

Zengin değil ama yakışıklı. Hala evlenmiş çoluk çocuk sahibi eski sevgilisi faceden mesaj atıyor düşün. Bu kadınları ne yapmak lazım bilmiyorum ki.

Yahu akraba istese ne ugrasicak seninle hele de boyle kiskanc,paranoyak bi kadinla.gider akrabasini alirdi.birak bunlari bosver

size ters olabilir ama herkes sizin doğrularınızla yaşayacak değil. kadına göre evli akrabayla konuşmak sorun değil demek ki. siz kocanıza kabul etme dersiniz olur biter. kadına imalar hoş değil. ki niyeti kötü olsa ne olur? kadını falan bırakın, gözünüz illa birinin üzerinde olacaksa kocanızın olsun.

Yok müge anlı değil de kk'ya çok takılmış bence. Uyarı olması lazım site girişinde " DİKKAT PARANOYAYA SEBEP OLABİLİR!!!"

Off bir de bu sitede en cok sinirimi bozan grup kendi paranoyak ve guvensiz oldugu gibi herkesin kendisi gibi olmasini, huzursuz olmasini isteyen tipler. Insan 'kocama guveniyorum.' demeye cekiniyor yahu. Dedigin an tum simsekleri ustune cekiyorsun. Kocam bana siddet uygulamaz demek bile yasak. Ovundugun ya da yalan soyledigini dusunenler cikiyor.

dalga mı geçiyorsun? çok ciddi soruyorum.

Biraz once kuzenimin esi aradi beni. "Napiyorsun kiz, ne zamandir konusmuyoruz?" dedi. Bu konu da ustune geldi. Kocam bilmese mi acaba? Ay, ama sonra ben kuzenimi arayip "napiyorsun, x abiyle konustuk biraz once oglun hastaymis." dedim. Kuzenimin ve esimin saglikli dusunen bireyler olmasina sukretmeliyim galiba.

o kadar sorunlu bir toplumuz ki, dayak yememek hava atma sebebi. mesela ben dayak yemiyorum ya da ihanete uğramadım desen "hava mı atıyorsun kocanla" sorusuna maruz kalıyorsun.. günde bilmem kaç kadının katledildiği, aldatıldığı güzel ülkemde normal bir tepki gerçi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…