Faceden kocamı ekleyen bayan

Arkadaşlar öneri yapıldı diye hemen eklemek mi gerek? Bana gelen önerileri ekleseydim ohoooooo

yahu ne kadar benmerkezcisiniz. siz öyle düşünüyorsunuz diye kız da mı öyle düşünmek zorunda? önerilerde çıkmıştır eklemiştir. bende ilk faceboku aldığımda yüzünü bile görmediğim ama soyadlarından az buçuk tanıdığım uzak akrabalar eklemişti. oturup da düşünmedim vayy nasıl ekler amacı ne cart curt. kabul etmedim oldu bitti. bazı kadınların bu huyunu da hiç anlamıyorum. evrende nefes alan her dişiyi kocalarına potansiyel tehdit olarak görüyorlar. erkekleri bu kadar yüceltmenin anlamı yok..

Yok artik.esine ulasmak istese facebooktan ulasmaz heralde senin gorucegini biliyor .kuz alimli falansa sen kiskanmissin sadece.ote yandan tanimadik uzaktan akrabalarin beni facebooka eklemesine sinir oluyorum mecbur kabul ediyorsun.istedigim gibi paylasimda yapamiyorum takipteler hep. .

Kocamla alakası yok. Beni de eşimin bi akrabası eklemiş erkek. Kabul etmedim ve çok sinir oldum. Hiç bi muhabbetim yok evli bir adam evli bir kadına ne alaka istek gönderir diye. Ben bu duruma karşıyım. Kendime yapılana da sinir oluyorum mevzu kocam değil.

kocanızı eklemek için açmamaıstır faceyı kenarda onermıstır eklemıstır o da

bence çok yanlış düşünüyorsun.face i yeni açmış ve tanıdıklarını ekliyor ki muhtemelen eşinizi bir başkasının listesinde görerek ekledi.face konusunda resmen paranoyaklık ediyorsunuz ve kadına da iftira atıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…