- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Boşuna zamanınızı çaldım hehe affedin beni.
Ya gitme siskooanne beni yalnız bırakmaGidiyom
Geyik topiği diye topik de mi var?hanımefendi madem canınız sıkılıyor neden geyik topiğine gitmiyorsunuz ???
bence siz kendinizden şüphe duyun karşı taraftan değil.. kusura bakmayın..Hayır gibi. Yani oldu da ne bileyim arkadaş olamıyorum ben erkeklerle. Hep bi şüphe içindeyim. Erkekle kadının arkadaş olabileceğine inanmıyorum.
Ama ola da bilir. Öyle değil mi?
Arkadaşlar öneri yapıldı diye hemen eklemek mi gerek? Bana gelen önerileri ekleseydim ohoooooo
Kocamla alakası yok. Beni de eşimin bi akrabası eklemiş erkek. Kabul etmedim ve çok sinir oldum. Hiç bi muhabbetim yok evli bir adam evli bir kadına ne alaka istek gönderir diye. Ben bu duruma karşıyım. Kendime yapılana da sinir oluyorum mevzu kocam değil.yahu ne kadar benmerkezcisiniz. siz öyle düşünüyorsunuz diye kız da mı öyle düşünmek zorunda? önerilerde çıkmıştır eklemiştir. bende ilk faceboku aldığımda yüzünü bile görmediğim ama soyadlarından az buçuk tanıdığım uzak akrabalar eklemişti. oturup da düşünmedim vayy nasıl ekler amacı ne cart curt. kabul etmedim oldu bitti. bazı kadınların bu huyunu da hiç anlamıyorum. evrende nefes alan her dişiyi kocalarına potansiyel tehdit olarak görüyorlar. erkekleri bu kadar yüceltmenin anlamı yok..
valla konu geyiğe giderse mune gözün yaşına bakmıyor bu aralar. demedi demeyin
Kiblerim seni haaa.bdv de geyik yapilmaz.(ben yorumumu dikkate al mune ablamYa gitme siskooanne beni yalnız bırakma
Aman Mune canım Mune lütfen öyle bişey yapma ya da yap sen daha iyisini bilirsin. Editörlere karşı boynumuz kıldan ince.valla konu geyiğe giderse mune gözün yaşına bakmıyor bu aralar. demedi demeyin
kocanızı eklemek için açmamaıstır faceyı kenarda onermıstır eklemıstır o daSabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.
Kociş mi? Koca candır.ya herkeşler de kocanıza göz koydu
ne çok önemsiyorsunuz kendinizi kocişlerinizi
eğer geyik yapmak istiyorum derseniz taşırım konuyu geyiğe. rahat rahat yazarsınız. ama burada yasak:))))Aman Mune canım Mune lütfen öyle bişey yapma ya da yap sen daha iyisini bilirsin. Editörlere karşı boynumuz kıldan ince.
Sabah sabah sinirlerim tavan yaptı. Kocamı bir bayan eklemiş. Anne tarafından akrabası muhtemelen. Soyadından çözdük onu da. Ama ne eşim tanıyor bu kızı ne de ben. Ve faceye bugün girmiş toplam 8 arkadaşı var. Herhalde kocamı eklemek için face açtı. Tanımıyor da he. Farklı şehirlerdeyiz hiç görüşmedik. Bu ne demek ya? Çok gıcık oldum.
Hayır hayır. Bu benim için gerçekten dert.eğer geyik yapmak istiyorum derseniz taşırım konuyu geyiğe. rahat rahat yazarsınız. ama burada yasak:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?