- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
Amin insallah tatlim gelsin artk şu nazli bebekİnşallah bende öyle avutuyorum kendimi. İnşallah hepimiz tez zamanda hamiş kalırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah tatlim gelsin artk şu nazli bebekİnşallah bende öyle avutuyorum kendimi. İnşallah hepimiz tez zamanda hamiş kalırız
merhaba canım bende varım bat 15 eylül:)Buyrun kizlar eylül ayinda beraber bekleyelim burda insallah bu ay uğurlu gelir hepimize. Rabbim bebek isteyenlerin kucagini boş bırakmasın insallah isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba tatlim hosgeldin uğur getirsin insallah bu ay hepimizemerhaba canım bende varım bat 15 eylül:)
hoşbuldum canım inşallah tek tek gelir hamiş haberleri bu ayMerhaba tatlim hosgeldin uğur getirsin insallah bu ay hepimize
yok yapmadım hayal kırıklığı yaşamamk için çünkü 9 aydır bunu yaşıyorumTest yaptin mi canim
Benimki 15 ay oldu tatlim yayok yapmadım hayal kırıklığı yaşamamk için çünkü 9 aydır bunu yaşıyorum
Merhaba tatlim iinsallahh insalllah heç hec gelmez tatliskom.Merhaba canım nasılsın? Benim de 19 eylül bat inşallahhhh hiççç gelmez
Aminnn hiçbirimizin gelmez inşallahhhhMerhaba tatlim iinsallahh insalllah heç hec gelmez tatliskom.
Merhaba tatlim hosgeldin aramizaKızlar merhaba bende varım bat 5 eylül
Hoşbulduk canım inşallah uğur getirir hepimize eylül ayıMerhaba tatlim hosgeldin aramiza
Amin insallah tatlimHoşbulduk canım inşallah uğur getirir hepimize eylül ayı
çok zormuş bir süreç artık zoruma gidiyorBenimki 15 ay oldu tatlim ya
Insan artk umitsizlige kapiliyor ya nasilsa bu ay da olmayacak diyorumçok zormuş bir süreç artık zoruma gidiyor
3eylulBuyrun kizlar eylül ayinda beraber bekleyelim burda insallah bu ay uğurlu gelir hepimize. Rabbim bebek isteyenlerin kucagini boş bırakmasın insallah isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
@S_H_B 》》》》》 3 £¥lül
E elzem00 》》》》 5 £¥lül
@kardelen_08 》》》14 £¥lül
papatyakokankadin 》》》 15£¥lül
Squid 》》》》 19 £¥lül
Amiiiiiin:))))Eylül ayı bizim ayimiz olsun kızlar inşallahMerhaba kızlar benim de bat 17 eylül, artık adet gelmesin bebiş gelsin lütfen :)