- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Ay amiiin canım artık gelsin şu kuzular :)Amiiiiiin:))))Eylül ayı bizim ayimiz olsun kızlar inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay amiiin canım artık gelsin şu kuzular :)Amiiiiiin:))))Eylül ayı bizim ayimiz olsun kızlar inşallah
Bende 2.cocuk için uğraşanlardan 1yili geçti inşallah Rabbim yüzümüze baksın buayAy amiiin canım artık gelsin şu kuzular :)
Rabbim bir an önce 2.çocuğu da nasip etsin canım. Benim ilk olucak. Aralıkta 8 haftalık bi kürtajım oldu. Sonra 5 ay korunduk. Şimdi de 4 aydır deniyoruz hala yok, bir an önce gelir inşallahBende 2.cocuk için uğraşanlardan 1yili geçti inşallah Rabbim yüzümüze baksın buay
İnşallah Rabbim anneliği tattırır canım biran önce sağlıklı şekilde alırsın kucaginaRabbim bir an önce 2.çocuğu da nasip etsin canım. Benim ilk olucak. Aralıkta 8 haftalık bi kürtajım oldu. Sonra 5 ay korunduk. Şimdi de 4 aydır deniyoruz hala yok, bir an önce gelir inşallah
Amiin canım inşallahİnşallah Rabbim anneliği tattırır canım biran önce sağlıklı şekilde alırsın kucagina
Bende 2.cocuk için uğraşanlardan 1yili geçti inşallah Rabbim yüzümüze baksın buay
Aymn cnm bnm kırmızılar göründü sabahleyinInsan artk umitsizlige kapiliyor ya nasilsa bu ay da olmayacak diyorum
Merhaba tatlim insallah bu ay son bekleyecegimiz ayimiz olurMerhaba arkadaşlar. Umarım eylül ayı hepimize hayırlısıyla güzellikler getirir. Benim bat 16 eylül. Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi yaptıracağım 30 ağustosta. Klomen be inofolic kullanıyorum pko sebebiyle.
Amin insallah tatlimMerhaba kızlar benimde bat 16 Eylül inşallah rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin bebek haberlerini
Ayy üzüldüm canim ya .Aymn cnm bnm kırmızılar göründü sabahleyin
Amin insallah canimİnsallah herkese ugurlu gelirrr :) bende rahim filmi cekildim sağ tüp tıkalı çikti , bu ay korunmamizi soyledi eylulde regl olup gitcem bakalm insallah olur rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin herkese
tesekkur ederim canım :) napalım Allahtan gelene birsey diyemiyoruz sabretcez, insallah en dogru zamanda gelsin bebislerimiz, en azından birsey çikmamiş sizde rabbim kalbinize göre wersinAmin insallah canim
Gecmis olsun canim bende iki ay once cektim bisey cikmadi hamis de kalamadim
Amin tsk ederm tatlimtesekkur ederim canım :) napalım Allahtan gelene birsey diyemiyoruz sabretcez, insallah en dogru zamanda gelsin bebislerimiz, en azından birsey çikmamiş sizde rabbim kalbinize göre wersin
Gunaydin tatlim hosgeldin aramizaGünaydın kızlar benim de bat 1eylül
Bata 4 varken test yaptım negatif zaten hiçbir belirti de yok ama çıkmadık candan umut kesilmez :)
Tatlim tatlimmmmm topigin hayirli olsun benim topikte hemen hemen herkes hamile kaldi burdada biz kalırız insallah cankus benide ekle 4 eylül bat kuzum eşim bugün sperm tahlili vermeye gitti gün içinde çıkar insallah bakalım nasıl olcak insallah en kısa zamanda hayallerimize kavusuruzBuyrun kizlar eylül ayinda beraber bekleyelim burda insallah bu ay uğurlu gelir hepimize. Rabbim bebek isteyenlerin kucagini boş bırakmasın insallah isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
S siirkiz 》》》》》 1 £¥lül
@S_H_B 》》》》》 3 £¥lül
papatyam67 》》》》 3 £¥lül
@elzem00 》》》》 5 £¥lül
Caglass 》》》》 13£¥lül
@kardelen_08 》》》14 £¥lül
@papatyakokankadin 》》》 15£¥lül
@Basharfibenz 》》》 16 £¥lül
everytime_night 》》》 16 £¥lül
A AloeeVeraa 》》》》 17 £¥lül
@Mirketcik 》》》》 19 £¥lül