- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
Ne biliyim ya sanki bu ay da olmadi gibi hic belirti falan yok bendeNiye cnm oyle.dusundun ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne biliyim ya sanki bu ay da olmadi gibi hic belirti falan yok bendeNiye cnm oyle.dusundun ki
Bende sali gunu yapicam beraber yapalim
Benim dongu baya kisaldi yatest salı günü sabah elimde olacak. buraya yazarım birlikte yaparız. benim bat karışık oldu aslında. normal döngü 28 günde ebir ama Son iki aydır 31 günü buluyor. emzirdğim için olabilir diyorum. bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Benim dongu baya kisaldi ya
12. Gün yumurtluyorum. Gene de zaman gecmiyor.
Bugun yaptim.negatif cikti
Bende sali gunu yapicam beraber yapalim
MasallahhhhhhEki Görüntüle 2185006 kızlar size sürprizle geldim :))
Dün ki kanama sanırım yerleşmeydi dünden beri gelen giden yok ben de şimdi test yaptım sonuç bu
Gonulden aminMasallahhhhhh
Rabbim kucağına almayı, nasip etsin ve bize de o duyguyu yaşamayı
Aramızda bigün varmış bende yapmak istiyorum ama sonuçtan dolayı biraz korkuyorum :/ eczaneden alıcam erken gebelik testi mi demem gerekiyor yoksa normal mi
ben normal test kullanıyorum. doğru sonuç çıkıyor hep .
Erken gebelik testine bosuna o kadar para verme bekle daha iyiAramızda bigün varmış bende yapmak istiyorum ama sonuçtan dolayı biraz korkuyorum :/ eczaneden alıcam erken gebelik testi mi demem gerekiyor yoksa normal mi
4. Ayim bu bi oğlum var ikinci icin ugrasiyoruzkaç aydır istiyorsunuz. asma suratını gül biraz .
Ayyy tatliskom ne mutlu oldum oyleee yarin hemen kan ver bari ya da doktora git en iyisi ya da ayy bilmiyom cok heycan yaptim kizzzEki Görüntüle 2185006 kızlar size sürprizle geldim :))
Dün ki kanama sanırım yerleşmeydi dünden beri gelen giden yok ben de şimdi test yaptım sonuç bu
İnsallahhhhAyyy tatliskom ne mutlu oldum oyleee yarin hemen kan ver bari ya da doktora git en iyisi ya da ayy bilmiyom cok heycan yaptim kizzz
Eylül başı iyi baslandi Allahim insallah devami da öyle mutlu haberler ile gelir
Hayırlı olsun çok sevindim :) sağlıkla kucağına al inşallah :)Eki Görüntüle 2185006 kızlar size sürprizle geldim :))
Evet canım ya ben şoktayım dün kan gelince adet oldum sandım devamı gelmedi dedim adet düzenim de bozuldu stresten :))Ayyyy birden heycanlandim vallahi...
Canimmmm
Cok mutlu oldum gercekten.
Bu topik ilk sana uğur getirdi.
İnsallah bizde cift cizgiyi gorururuz
Kan testine git yarin muhakkak.
Saglikla gelsin insallah
A
Ya insallah ya ne guzel cift çizgi varrrr batin n e zamandi
Batım dündü canım ama kan gelince gebeliği sildim kafamdan zaten hiçbir belirtim de yoktur o yüzden serbest yaşadım :)) hala da inanamıyorum çünkü 2 düşüğüm bir de kimyasal gebeliğim varCanim bu arada neler yaptin belirtilerin neydi paylasir misin
Aminnnn canım insallah en kısa sürede rabbim sizlere de sağlıkla nasip etsin
Amin canım en kısa sürede sağlıkla inşallahMasallahhhhhh
Rabbim kucağına almayı, nasip etsin ve bize de o duyguyu yaşamayı