- 23 Ocak 2018
- 279
- 183
Haha o da olur beklerim buyrun :)Biz öğle yemegine gelelim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha o da olur beklerim buyrun :)Biz öğle yemegine gelelim canim
Aynen erken yaptim daha 6 gün varCanım senin 8 Eylül değil miydi? Bence erken yaptığın için çıkmamış olabilir. Bazen gün geçtiğinde bile çıkmayabiliyor o testlerde. Geç döllenme gibi bir sürü ihtimal var. Bence hemen umudunu kaybetme.
Bi yapan merakli olan sen oldun bu topikte sanirsam hic kimse test yapmiyor testsiz buraaBati yakin olan bayanlar?
Test yaptiniz mi belirti falan var mi ?
Ben deli gibi test yaptm negatif cikti
Bel agrisi falan da var bu ay da olmadi sanirim.
İki gün kalaya kadar tutun beni.Bi yapan merakli olan sen oldun bu topikte sanirsam hic kimse test yapmiyor testsiz buraa
Ooo guzellikkGünaydın kızlar :) ben bugün tembellik yaptım, ancak uyandın:) kahvaltı hazırlarım şimdi. Gelin kahvaltıya :))
Evde test olunca boyle oluyor melesef canim o yuzden ben daha almadim bata yakin alacamİki gün kalaya kadar tutun beni.
Test yapmamam lazim.
Deli gibi erkenden başliyorum test yapmaya
Test satanlari zengin ettim
10 tane siparis verdim biri gitti kaldi 9Evde test olunca boyle oluyor melesef canim o yuzden ben daha almadim bata yakin alacam
Öncelikle geçmiş olsun. Çoğu kadın geçirirmiş ama çoğuda farkına varmazmış. Tekrarını yaşamazsın inşallah üzülme 1 kere sorun olmazGünaydın canım. Ben bir kere geçirdim
daha bekle kiz yapma simdilik10 tane siparis verdim biri gitti kaldi 9
Olabilir. Güzel çaliş dersine
Kizçeler benim kasiklar cok agriyor ya yumurtlama da bu kadar ağrı olur mu mu adet sancisi cekiyorum şu an bal tarvin çörek otunu denedim onlar yumlari cok büyüttü mü acaba o guzden mi benm sancilarr
Yok daha yapmam durdurun benidaha bekle kiz yapma simdilik
Canim ben de ayni durumdayim karnima tuhaf sancilar giriyo bazen basim da hep agriyor neredeyse sari akintim da var goguslerimde tik yok suan sadece
Kizçeler benim kasiklar cok agriyor ya yumurtlama da bu kadar ağrı olur mu mu adet sancisi cekiyorum şu an bal tarvin çörek otunu denedim onlar yumlari cok büyüttü mü acaba o guzden mi benm sancilarr
ikiniz adina üzüldüm allahtan dilegim son olsunlar. Sağlıklı gebeliklere..Allahım tekrarını yaşatmasın inşallah 5 kimyasal toplam 6 düşüğüm var
Yapmaa erken daha sonra cikmaz belki cikacagi varsada..Ben kesin degilim!!! Yapmicam yapmaya kalmadan adet olucam biliyorum.Bu kadar kesin konusma diceksin ama, ben gelen sancilarimdan anliyorum altan vuruyor.Vursun gondersin adeti pes etmek yok.Yok daha yapmam durdurun beni
ikiniz adina üzüldüm allahtan dilegim son olsunlar. Sağlıklı gebeliklere..[/QUOTE
İnşallah canım allah razı olsun :)
Kiz ben ovu donemindeyim ama bu adet sancıları ne anlayamadimCanim ben de ayni durumdayim karnima tuhaf sancilar giriyo bazen basim da hep agriyor neredeyse sari akintim da var goguslerimde tik yok suan sadece
Pes etmek yok bir sürü ay var onümüzdeYapmaa erken daha sonra cikmaz belki cikacagi varsada..Ben kesin degilim!!! Yapmicam yapmaya kalmadan adet olucam biliyorum.Bu kadar kesin konusma diceksin ama, ben gelen sancilarimdan anliyorum altan vuruyor.Vursun gondersin adeti pes etmek yok.
Ödevimi iyi yapiyorum örtmenimOlabilir. Güzel çaliş dersine