- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 18
- 40
Yaa inş sanada şifa olur . Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. Okuduğum kadarıyla ilk ay tutmayanın ikinci ay tutuyor ama bakalım kısmet geçen bu ikinci denemem olacak , birde yarın Dr a gidecem hormon testi yaptıracam bakalım bir sıkıntı varmı eşimde sperm testi verecek , inş problem çıkmaz.Sifa olsun inşallah ben bu ay yani agustosta denemiştim bakalım nasıl olacak bat 16 çok var daha
Bi sorun falan yoksa doktora gitme canim ya valla hep sonrasi stres çünküAmiiin inş canım h.g günaydın bu arada ,yarın Dr a gidecem pek heyecanlıyım ben
Gecmis olsun canim da neden bu kadar oluyor doktor neyden kaynaklandiginj soylemiyor muBen 5 kez yaşadım
Sağol canım. Adetlerim düzenli oluyor ilk baştakileri adet günü adet olmayınca hemen test yapıyordum öyle anlıyordum sonraları hamilelik belirtileri tecrübe derken dahada erken fark etmeye başladım. Öğrenmemle kaybetmem bir oluyor zaten. Genetik testleri temiz çıktı pıhtılaşmada 4 gende hetereozigot çıktı. İlk gebeliğimde kese oluştu bebeği göremeden düştü kürtaj oldum diğer 5 inde kimyasal oldu kese felan göremeden düştü hemen. En son gittiğim doktor aspirin ve iğneyi birlikte kullanmalısın dedi. 3 kimyasalda bişey kullanmadım 4. De sadece aspirin kullandım düştü yine 5.de sadece iğne kullandım yine düştü. Bu sefer olursa aspirin iğne kullancan bakalım. Doktor bişeyiniz yok diyor stres yapmayın diyorHadi yaaüzüldüm senin adına gerçekten peki neden oluyormuş böyle herhangi bir ilaç falan kullanmıyor musun birde nasıl anlıyorsunuz kimyasal geçirdiğinizi
Sağol canım yazdım uzun uzun. Doktorlara kalırsa ortada bi sebep yokGecmis olsun canim da neden bu kadar oluyor doktor neyden kaynaklandiginj soylemiyor mu
Amin inşallahinşallah sizinde temiz çıkar güzel sonuçlar alırsınız kür içinde çok etkili dediler güzel şeyler okudum ama kısmet herşeyYaa inş sanada şifa olur . Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. Okuduğum kadarıyla ilk ay tutmayanın ikinci ay tutuyor ama bakalım kısmet geçen bu ikinci denemem olacak , birde yarın Dr a gidecem hormon testi yaptıracam bakalım bir sıkıntı varmı eşimde sperm testi verecek , inş problem çıkmaz.
Taam tatlisimSevsev12 benim bat eylül 26 diye geçebilirsiniz listeye
Insallah canimm insallah bisey yoktur bu ay hamis kalirsin hissedince hemen doktoruna kosSağol canım yazdım uzun uzun. Doktorlara kalırsa ortada bi sebep yok
Çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın inşSağol canım. Adetlerim düzenli oluyor ilk baştakileri adet günü adet olmayınca hemen test yapıyordum öyle anlıyordum sonraları hamilelik belirtileri tecrübe derken dahada erken fark etmeye başladım. Öğrenmemle kaybetmem bir oluyor zaten. Genetik testleri temiz çıktı pıhtılaşmada 4 gende hetereozigot çıktı. İlk gebeliğimde kese oluştu bebeği göremeden düştü kürtaj oldum diğer 5 inde kimyasal oldu kese felan göremeden düştü hemen. En son gittiğim doktor aspirin ve iğneyi birlikte kullanmalısın dedi. 3 kimyasalda bişey kullanmadım 4. De sadece aspirin kullandım düştü yine 5.de sadece iğne kullandım yine düştü. Bu sefer olursa aspirin iğne kullancan bakalım. Doktor bişeyiniz yok diyor stres yapmayın diyor
İnşallah canımTaam tatlisim
Insallah canimm insallah bisey yoktur bu ay hamis kalirsin hissedince hemen doktoruna kos
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın inş
Bende 2 defa yaşadım cnmGünaydın canlar :)
Burada benim gibi defalarca kimyasal gebelik geçiren var mı?
Allahım tekrarını yaşatmasın inşallah 5 kimyasal toplam 6 düşüğüm varBende 2 defa yaşadım cnm
Merhaba tatlim varsa kan tahlilinde cikat herhalde tabi gec döllenme falan yoksaMerhaba kızlar benim bat 7 ama vücut ısım 4 5 gündür çok yüksek sizce belirti varsa kan testinde çıkar mı merak ediyorum bide bu ay ilk denememiz :/
Günaydın canlar :)
Burada benim gibi defalarca kimyasal gebelik geçiren var mı?
Biz öğle yemegine gelelim canimGünaydın kızlar :) ben bugün tembellik yaptım, ancak uyandın:) kahvaltı hazırlarım şimdi. Gelin kahvaltıya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?