- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
İyi diyelim iyi olsun.Hoşbulduk canım. Ben de kayınvalidelerdeydim şimdi eve geçiyorum. Nasılsın ?
Boş boş oturmaktan sıkıldım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi diyelim iyi olsun.Hoşbulduk canım. Ben de kayınvalidelerdeydim şimdi eve geçiyorum. Nasılsın ?
13. 14. Gün mü bunlar baya koyu cikmis sanirsam daha catlamamis. Ama yarina catlayabilirMerhaba bayanlar. Benim ovulasyon testim bugun hala koyu ama dunkine gore daha silik sizce yumurta catlamismi
Dun sizinle konusmustuk 4 gundur boe koyu son adet tarihim 12 agustos ne zaman yapsam koyu13. 14. Gün mü bunlar baya koyu cikmis sanirsam daha catlamamis. Ama yarina catlayabilir
Var ben de iki tane gbelik ve gelen testlerin arasinda 4 tane daha var. Clearblue monitör kulaniyorum monitör le gebelikte yapabiliyorum son 3 gunden once.Gebelik testi alaydin yaa benimkiler geldi
HoşbuldumHoşgeldin canimm
Ayni saatlerde yapmaya ozen gosteriyo musunuz?Dun sizinle konusmustuk 4 gundur boe koyu son adet tarihim 12 agustos ne zaman yapsam koyu
İnsallaah canimmmHoşbuldum
Hepimiz için hayırlı olur inşallah
Ne zaman yapicaksin :)Var ben de iki tane gbelik ve gelen testlerin arasinda 4 tane daha var. Clearblue monitör kulaniyorum monitör le gebelikte yapabiliyorum son 3 gunden once.
msji okuyunca ürperdim yeminleNe zaman yapicaksin :)
Defalarca mı bilmem ama kimyasal yaşayan çok arkadaşımız var burdaGünaydın canlar :)
Burada benim gibi defalarca kimyasal gebelik geçiren var mı?
Gunaydin tatlim sifa olur insallahhhGünaydın kızlar nasılsınız bakalım , kimler neler yapıyı test yapacak olanlar belirti hisseden kırmızı kart görenler var mı umutlar ne alemde , ben bu gün bal çörek otu na başladım . şifa olur inş...
Amiiin inş canım h.g günaydın bu arada ,yarın Dr a gidecem pek heyecanlıyım benGunaydin tatlim sifa olur insallahhh
Ben 5 kez yaşadımDefalarca mı bilmem ama kimyasal yaşayan çok arkadaşımız var burda
Hadi yaa üzüldüm senin adına gerçekten peki neden oluyormuş böyle herhangi bir ilaç falan kullanmıyor musun birde nasıl anlıyorsunuz kimyasal geçirdiğiniziBen 5 kez yaşadım
Batlar ayni beraber yapariz artik ne zMan yapicaksakmsji okuyunca ürperdim yeminle
Donuma birakasim var testi kırmızı kartı 8eylul de göstermezsee yaparim
sen nezaman yapmayı planlıyorsun
Sifa olsun inşallah ben bu ay yani agustosta denemiştim bakalım nasıl olacak bat 16 çok var dahaGünaydın kızlar nasılsınız bakalım , kimler neler yapıyı test yapacak olanlar belirti hisseden kırmızı kart görenler var mı umutlar ne alemde , ben bu gün bal çörek otu na başladım . şifa olur inş...