ben varım mide bulantısını unutmak için bişeyler yapıyorum. ama nasıl uyuyacağım bilmiyorum. maşallah size. eşinle bir ömür mutlu olun. nasıl ülke değiştirmek . iyimisiniz şimid meslekleriniz neler. ay ben memleketten gelin geldim istanbula zor oldu. ama hep derim eşime iş için geçici olarak kısmet olsun gitme isterim farklı ülkelere. kuzey Irak nere... ingiltere kanada... kader işte sizi buluşturdu.Ben yemek yapmaya herkes gitmiş
Canım hayırlı olsun:) kaç haftalık hamilesin?
Ay aşk işteBizimki çok uzun hikaye :) biz ikimizde kuzey irakliyiz 2000 senesinde mülteci olarak Türkiye gittik ve orda eşimin ailesiyle ailem tanıştı o zamanlar ben 8 yaşındaydım eşim 16 .onlar ailecek İngiltereye gitti 2 yıl içinde bizse 11 yıl kaldık Türkiyede :) sonra iste Kanada ya geldim ben ailemle ve 4 yıl önce eşimle instagramda bir birimizi bulduk konuştuk derken aşk başladı benim için ailesini bıraktı buraya geldi evlendik :) 1.5 yıl oldu hiç kıyamıyorum,benim için aileyi bıraktı vatandaşlığıni bıraktı,pizza dükkanı işletiyordu bıraktı onun için üzmemek için elimden geleni yapıyorum. Ne çok yazdım
Ben pek katilamiyom artk cok yorgunum sizjn mesajlari okuyana kadar pilim bitiyorAy aşk işte
Ben çok geç yatıyorum az uyuyorum.Burdayim
O konuda haklısın insan ister istemez sinirleniyor ama yine de sinirlenmemek gerekiyor tatlimmelek ve mucizesi arkadaşım darısı bana. Bende kahkaha dışında sesim çıkmasın diye niyet ediyorum ama tamamlayamıyorum. eşimde maşallah subhanAllah çok iyidir. eksik yönlerimiz hepimizin var. ama Allâh Kıymet bilmeyi nasip etsin. nankör etmesin bizi.. yumuşacık olalım inşallah. sakin güleç sürekli olmuor maalesef. şimdi benim oğlan 5 yaşında kız 2 . oğlum kıza akış veriyor. mesela akşam sofrada kıza diyor kalk bana araba getir. diyorum isteme kızı sofradan kaldırma ve kız dürüm yiyor o an elleri yağlı. sinir ediyor beni. sürekli yağma dediğim şeyleri yapıyor. gelde yüksek sesle konuşma. oyyy oy
Iyi uykular tatli rüyalar tatlimben uyumaya gidiyorum. herkese hayırlı geceler uykular. sanada afiyet olsunKurumus-Maskara . sana gündüz bizé gece.
Canım ben mesleğim makeup artist ama şuan çalışmıyorum malum hamilelik ve dusuk yüzünden. Eşim web designer ama suan baska is yapiyor. Kader kısmet aynen valla :) nerden nereye. Gerci sen daha iyi bilirsin ama mide bulantısı için kreeker yeben varım mide bulantısını unutmak için bişeyler yapıyorum. ama nasıl uyuyacağım bilmiyorum. maşallah size. eşinle bir ömür mutlu olun. nasıl ülke değiştirmek . iyimisiniz şimid meslekleriniz neler. ay ben memleketten gelin geldim istanbula zor oldu. ama hep derim eşime iş için geçici olarak kısmet olsun gitme isterim farklı ülkelere. kuzey Irak nere... ingiltere kanada... kader işte sizi buluşturdu.
Öyle olacak canım artık eşime kıyamam ki yaKurumus-Maskara tatlim eşinin dedigi gibi korunmayi birak yada cocuk yapmayı birakma ama kafandan at rahatla aman olmasada olur gibjsinden rahat ol.
Bende bu topiki zaman gecsin die aklım surekli oyalansin cocuk yapma olayini dusunmeyeyim die actim ve cok da iyi geldi. Insan konustukca dertlestikce rahatliyor
Hemde ne aşk maşallah rabbim korusun nazardan hepimizi inşallah. :)Ay aşk işte
Ben çok geç yatıyorum az uyuyorum.Burdayim
Vaaayyy gozun aydin canim nasil sevndm fotoyu gornce sanki bnm gbiKutsalsekerpare Sevsev12 melek ve mucizesi Kurumus-Maskara @everytime_night @oflu ve tabiiiki test yorumlamayı çook seven @yvz13 sabah kan testi için gittim yaptıramadım kafaya koydum madem dedim eczaneden test aldım . şimdi heveslenmekten çok korkuyorum ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum bakın bakalım bu gördüğüm hayal mi ilk defa böyle gördüm
Eki Görüntüle 2192808
Benim de bat 4ekim. Yumrtlama nzmn oldu sndeSonn 6 gün
Canım benim de 4 ekim. Yumurtlama 19undaydı. Yani bi gün önce bir gün sonra olabilir. Akıntı gelmişti o ara. Senin?Benim de bat 4ekim. Yumrtlama nzmn oldu snde
Ist/anadolu'da atlas hastanesi (ozel) var umraniyede. Sumeyra okur salman adinda doktor var bayiliyorum kadina. Dha once devlet hastnsndydi muayene icin gitmstim ama oncesnde arastrdm youtube'da videosunu izldm instgrmda stalk yptmKızlar herkes istanbul dışında mı ya?? Şimdi yeni hamilelerin en öenmli derdi iyi bir doktor bulabilmek ama internette yorumlara bakıldığında bir iyi yorum varsa bir kötü yorum var ya
20sinde hem akintyla hem ovu testiyle farkttm yumrtldgmiCanım benim de 4 ekim. Yumurtlama 19undaydı. Yani bi gün önce bir gün sonra olabilir. Akıntı gelmişti o ara. Senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?