çok meraklıyım ben ya. soruyorum meraktan. çok geçmiş olsun.Canım şimdiye kadar en az 20 kez kan verdim ücretsiz tamamen. Sadece 1 test için para almışlardı oda çok nadiren yapılan bir test olduğu için. Kredi karti gibi bir kartımız var ondan aliyorlar para ama benden çıkmıyor. Ama eşim şuan buranin vatandaşı değil ve oturma izni yok ve topugunu kirdi haziran sonu sidmiye kadar 3 bin dolar harcadık hastaneye her girişte 600 dolar verdik,doktor ücreti ayrı istendi 150 dolar,röntgen ücretleri 30 dolar tanesi için her seferinde 4-5 röntgen çekildi işte toplam 3 bin tuttu.
Ben kimseyle küs kalamıyorum ama eşime asla dayanamam her dakika bir gün gibi geçiyor küs olunca.Eşime çok düşkünüm de ayıptır soylemesi
Bak bütün detayları paylaş tamam mı?Yoo emin olayım da pazartesi diyorum bi test daha yapım sonra çok yaratıcı bi sürpriz var kafamda öyle verecem haberi inş dayanmak çok zor ama çok
Bu nasıl zammış ya. Sağlık bakanlığını falan aramıştı benim bi arkadaş bi seruma 100 yl falan alınca. Sonradan uyguna çektiker fiyatıEvet canım zam yapmışlar bidaha hayatta gitmem
Canım ne güzel haber. Tekrar tekrar hayırlı olsunKızlar kesinleşti
Canım benim bata var daha ayın8ini bekliyorum ama bu ay sanırım geç yumurtladım adette geç gelir gibime geliyorKiz sende yok mu biseyler? Ben adet oldum bugün.
Ohhh gözün aydın canım çok çok sevindim. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Darısı başımıza inşallahKızlar kesinleşti
Paylaşmam mı ilk dertdaşımsınız mutluluğunu ilk paylaştığımisiniz dua kardeşlerimsiniz benim sizlerBak bütün detayları paylaş tamam mı?
Kutsalsekerpare Sevsev12 melek ve mucizesi Kurumus-Maskara @everytime_night @oflu ve tabiiiki test yorumlamayı çook seven @yvz13 sabah kan testi için gittim yaptıramadım kafaya koydum madem dedim eczaneden test aldım . şimdi heveslenmekten çok korkuyorum ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum bakın bakalım bu gördüğüm hayal mi ilk defa böyle gördüm
Eki Görüntüle 2192808
Yüzün hep gülsün canımmPaylaşmam mı ilk dertdaşımsınız mutluluğunu ilk paylaştığımisiniz dua kardeşlerimsiniz benim sizler
Ohhh gözün aydın canım çok çok sevindim. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Darısı başımıza inşallah
Canım ne güzel haber. Tekrar tekrar hayırlı olsun
Amiiinn cümlemizin inş .Yüzün hep gülsün canımm
Canım hayırlı olsun:) kaç haftalık hamilesin?Canım çok teşekkür ederim Allah seninde gönlüne göre versin
Bizimki çok uzun hikaye :) biz ikimizde kuzey irakliyiz 2000 senesinde mülteci olarak Türkiye gittik ve orda eşimin ailesiyle ailem tanıştı o zamanlar ben 8 yaşındaydım eşim 16 .onlar ailecek İngiltereye gitti 2 yıl içinde bizse 11 yıl kaldık Türkiyede :) sonra iste Kanada ya geldim ben ailemle ve 4 yıl önce eşimle instagramda bir birimizi bulduk konuştuk derken aşk başladı benim için ailesini bıraktı buraya geldi evlendik :) 1.5 yıl oldu hiç kıyamıyorum,benim için aileyi bıraktı vatandaşlığıni bıraktı,pizza dükkanı işletiyordu bıraktı onun için üzmemek için elimden geleni yapıyorum. Ne çok yazdımbende öyleyim. ama en çok ona çektiriyorum galiba. eşinle nerde tanıştınız. aşk evliliği galiba. hadi bide ni meyvanız olsun ohh mis.
Anladım canım umarım bebek vardir :)Canım benim bata var daha ayın8ini bekliyorum ama bu ay sanırım geç yumurtladım adette geç gelir gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?