Eveeeet :) yaaa inş gerisi gelir içimiz rahatlar o iki çizgiyide kıpkırmızı görürüz inş bende seni kutlarım . hayırlı uğurlu olur inş seni unutmam zaten aynı anda msj attık birde testlerin resmini :) kızzzz ağzım yırtılacak gülümseyerek yazmaktan sağlıklı bi gebelik olursa haziranda inş alırız kucağımıza
Sağolasın canım darısı sizlere inş
Yoo emin olayım da pazartesi diyorum bi test daha yapım sonra çok yaratıcı bi sürpriz var kafamda öyle verecem haberi inş dayanmak çok zor ama çokEşine söyledin miZeze _skcn
@SeymaaaoSevsev12 melek ve mucizesi Kurumus-Maskara @everytime_night @oflu ve tabiiiki test yorumlamayı çook seven yvz13 sabah kan testi için gittim yaptıramadım kafaya koydum madem dedim eczaneden test aldım . şimdi heveslenmekten çok korkuyorum ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum bakın bakalım bu gördüğüm hayal mi ilk defa böyle gördüm
Eki Görüntüle 2192808
antesti yapmaya gittim sabah geç kalmışım 9 buçuktan sonra yapılmıyomuş bende gelirken test aldım pazartesi test yapmak istiyorum ama yapamam eşim evde o gün normal test yaparım ikiçizgide kopkoyu olsun şöyle salı günüde ona sürpriz yapacam farklı bişi olsun istiyorumCanım ya inşallah o güzel günleri görürüz sağlıcakla. Kan testi yaptırdın mı
Tşk ederim canım :)Tebrikler kuzum :)
Kiz nasil küs kalabiliyorsunuz ? Ben hic dayanamam zorla barışirim en olmadi kadınlığımı kullanirim oh temiz isBen eşime söyleyemedim aramız bozuk dünden beri konuşmuyor benimle(
Kiz nasil küs kalabiliyorsunuz ? Ben hic dayanamam zorla barışirim en olmadi kadınlığımı kullanirim oh temiz is
Oha ya. O kadar para niyeeeee çok cokmusKızlar dayanamadım özele gittik kan vermeye. 239tl miş ben şokkk. Sonucu bekliyorum
Oha ya. O kadar para niyeeeee çok cokmus
ne hastaneymiş %200 üzeri kar yasak bilginé ,Evet ya 40tl ye yaptırmıştım çok şaşırdık valla
Canım şimdiye kadar en az 20 kez kan verdim ücretsiz tamamen. Sadece 1 test için para almışlardı oda çok nadiren yapılan bir test olduğu için. Kredi karti gibi bir kartımız var ondan aliyorlar para ama benden çıkmıyor. Ama eşim şuan buranin vatandaşı değil ve oturma izni yok ve topugunu kirdi haziran sonu sidmiye kadar 3 bin dolar harcadık hastaneye her girişte 600 dolar verdik,doktor ücreti ayrı istendi 150 dolar,röntgen ücretleri 30 dolar tanesi için her seferinde 4-5 röntgen çekildi işte toplam 3 bin tuttu.ne hastaneymiş %200 üzeri kar yasak bilginé ,Kurumus-Maskara evet 2 gün önce yum olmuş demekki. senin orda test fiyatları ne veya kan verdinya geçen gün prosedür nasıl işliyor. ben keseme göre bir hastane buldum elhamdülillah.
melek ve mucizesi evet öyle çok etkilediki beni kusamıyorum mahvoldum bugün. çok sinirliyim ya . nolacak bu halim. ya halim ya selim Sen halimizi iyi et.
Ben kimseyle küs kalamıyorum ama eşime asla dayanamam her dakika bir gün gibi geçiyor küs olunca.Kurumus-Maskara bizde küs kalamayız . maşallah çok güzel bir ahlak.
Kiz sende yok mu biseyler? Ben adet oldum bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?