- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Kurumus-Maskara kız zili kız fistık kız güzellik. bi gttiim geldim hamile kalmışsın . vallaha görüyorum çizgiyi. inşallah hadi ya. sağlıklı olsun Allahım sağlıkla gelsin.
Ben karmakarışık düşünceler içindeyim nefret ediyorum bu düşüncelerden , bat'a bir gün var 15 dk dır akıntım var azıcıkta ağırlık oldu kasıklarda ama geçti gibi şimdi siliyorum peçeteyle hem şeffaf akıntı yanı sırada peçete sarı oluyor bişi anlamadım acaba kırmızılar gelecekte yerimimi yapıyor . yıksa hamişlik olabilirmi aklımda deli sorular yinebaygınım baş dönmesinden. Elhamdülillah sizler nasılsınız.
Canım hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin inşKesin bitti gitti dedim sabah bi test yaptim pek bisey cikmadi geri uyudum 12:30 de uyandim parmak ucunda yürüyüp bi test daha yaptım varla yok arası gibi birşeydi ama ümit bağlamadım sonra menemen yapmak icin mutfağa girdim bir geri geldim ki böyle silik olmuş iste böyle. Allahım razı olsun sizden. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Kaç dakika sonra baktın canımKesin bitti gitti dedim sabah bi test yaptim pek bisey cikmadi geri uyudum 12:30 de uyandim parmak ucunda yürüyüp bi test daha yaptım varla yok arası gibi birşeydi ama ümit bağlamadım sonra menemen yapmak icin mutfağa girdim bir geri geldim ki böyle silik olmuş iste böyle. Allahım razı olsun sizden. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Canım ben mutfaktayken eşime sen baksana dedim aşkım çizgi var dedi ama gidip bakmadım sonra kendim gittim baktim çıkmıştı. Testi yapar yapmaz çıktı ama çok silikti çok çok,sonra koyulaştı. Ben bu markaya güveniyorum Eger yoksa saatler geçse de bisey çıkmaz :)Kaç dakika sonra baktın canım
Çok teşekkür ederim. Darısı sana inşallah en kısa zamandaCanım hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin inş
Amin inş canım şu adete bi iki gün kala özellikle insanın kafasındaki acabalar ne çok yoruyor kendimi bitkin mutsuz hissediyorumÇok teşekkür ederim. Darısı sana inşallah en kısa zamanda
Ohh süper canım hemen çıktıysa düşünmeye bile gerek yok. Meşaleleri yakalımCanım ben mutfaktayken eşime sen baksana dedim aşkım çizgi var dedi ama gidip bakmadım sonra kendim gittim baktim çıkmıştı. Testi yapar yapmaz çıktı ama çok silikti çok çok,sonra koyulaştı. Ben bu markaya güveniyorum Eger yoksa saatler geçse de bisey çıkmaz :)
Bence Bebişin geliyor Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaBu daha net kızlar. Ayol nerdesiniz bana gelince kaybolmayın ortadaaann
Test yaptın mi hic? Gerçekten de öyle valla insan kendini sorguluyor hayati sorguluyorAmin inş canım şu adete bi iki gün kala özellikle insanın kafasındaki acabalar ne çok yoruyor kendimi bitkin mutsuz hissediyorum
Çok teşekkür ederim canım:) inşallahBence Bebişin geliyor Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Bilmiyorum ki versem mi? Ben geçen ay beklenen adet gününden bir gün sonra adet oldum kimyasal gebelik geçirdim. Yine beklesem mi diyorumOhh süper canım hemen çıktıysa düşünmeye bile gerek yok. Meşaleleri yakalımyarın kan vercek misin
Benimde iki gündür akintim falan yok o yuzden doktora gitmeyi erteleyecem cumartesi gidecem sonraki hafta da esimle nabzini dinlemeye gideriz artkBenim cumartesi gözüktü ama kalp atışı için iki hafta sonraya aldım randevuyu
Canim benimkide cok uzun sürmedi zaten kisa surdu hatta yumurtlamadim sandim iki uc gun sonra tekrar akinti basladi yine yumurtluyom sandim valla@kartopu1988 @strongirlSevsev12 selam arkadaslar bisey sormak istiyorum. Hani yumurtlama donemnde su rengnde uzayan akinti oluyor ya. Normalde bende 1hafta boyle olurdu ama bu ay 3gun oldu. Sizin normalde kac gun surerdi ve hamile kaldiginiz ay kac gun surdu akintinin sulu hali
Yoo yapmadım ama yapmam günüm grçipte bi belirti hissetmeden geçen ay ilk defa yaptım adetten 3 gün önce heveslenip negatif çıktı o kadar üzüldümki anlatamam sabaha kadar gittim geldim baktım belki sonradan silik milik bişi çıkar diye hiç beklemiyordum o kadar üzülrceğimi demek ki test yapmaya kalkınca içten içe beklenti çoğalıyor . sonra adetim iki gün geçti test yaptım yine negatif 5 dk sonra adet oldum .Test yaptın mi hic? Gerçekten de öyle valla insan kendini sorguluyor hayati sorguluyor
Bence adeti bekle bir iki gün geçsin öyle ver bu sefer değer yükseldiyi stresi basloyorBilmiyorum ki versem mi? Ben geçen ay beklenen adet gününden bir gün sonra adet oldum kimyasal gebelik geçirdim. Yine beklesem mi diyorum
Tebrik ederim tatliskommmBu daha net kızlar. Ayol nerdesiniz bana gelince kaybolmayın ortadaaann
Benimde öyleydi kuzum icini rahat tut kuzum yükselecek insallahKahve bi nokta ve sanki elim kanamışta sürtülmüş gibi kahve lekeydi yarın betam bugünkindn yüksek çıkarsa çok mutlu olcam, betam bugün 684 küsür
Kuzum testlerin var zaten onlarla kontrol et bence bak bana ben delik desik oldum ya her gittigim yerde kan veriyomBilmiyorum ki versem mi? Ben geçen ay beklenen adet gününden bir gün sonra adet oldum kimyasal gebelik geçirdim. Yine beklesem mi diyorum
Canım ben mutfaktayken eşime sen baksana dedim aşkım çizgi var dedi ama gidip bakmadım sonra kendim gittim baktim çıkmıştı. Testi yapar yapmaz çıktı ama çok silikti çok çok,sonra koyulaştı. Ben bu markaya güveniyorum Eger yoksa saatler geçse de bisey çıkmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?