- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kız belli valla hamişsn sen çok sevindimBu daha net kızlar. Ayol nerdesiniz bana gelince kaybolmayın ortadaaann
:) ay hiç beklemiyordummm bat 29 eylul canimAyy kız belli valla hamişsn sen çok sevindim
Çok silik bir çizgi gördüm ben cnm yaklaştırınca hadi inşallah yarın ilk idrarla yine dene istersenKızlarrrr
Görüyor musunuz gördüğümü? Çok ümitsiz şekilde yaptım görür gibi oldum testi bıraktım girdim mutfağa eşime menemen yapmaya(soğanlı) bir geldim gördüm 2. Cizgi
Evet fotoyu yakinlastirip saga sola sallayinca gorebildim golge gibi gozukuyo. Gozun aydin masallah. Yarin yine yap daha da netlesirBu daha net kızlar. Ayol nerdesiniz bana gelince kaybolmayın ortadaaann
Cok sevindim kuzum lekelenmen nasildi canim
ben de hic akinti olmadi canim normalde de olmazdi .kartopu1988 strongirl Sevsev12 selam arkadaslar bisey sormak istiyorum. Hani yumurtlama donemnde su rengnde uzayan akinti oluyor ya. Normalde bende 1hafta boyle olurdu ama bu ay 3gun oldu. Sizin normalde kac gun surerdi ve hamile kaldiginiz ay kac gun surdu akintinin sulu hali
İnşallah canım :)Çok silik bir çizgi gördüm ben cnm yaklaştırınca hadi inşallah yarın ilk idrarla yine dene istersen
Evet umarım daha netleşir inşallahEvet fotoyu yakinlastirip saga sola sallayinca gorebildim golge gibi gozukuyo. Gozun aydin masallah. Yarin yine yap daha da netlesir
ben goruyorum sanki . insallah hamilesindirKızlarrrr
Görüyor musunuz gördüğümü? Çok ümitsiz şekilde yaptım görür gibi oldum testi bıraktım girdim mutfağa eşime menemen yapmaya(soğanlı) bir geldim gördüm 2. Cizgi
İnşallah canım sağol :)ben goruyorum sanki . insallah hamilesindir
Aaa orda çizgi mi var ne ayy hadi inşallah canım sabahta tekrarlarsın testiİnşallah canım sağol :)
Hm hm çizgi var. Tekrarlarım bakalımAaa orda çizgi mi var ne ayy hadi inşallah canım sabahta tekrarlarsın testi
baygınım baş dönmesinden. Elhamdülillah sizler nasılsınız.Herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlar
Merhaba sana da sormak istiyorum. Gebelik oncesi yumurtlama akintin kac gun suruyodu ve gebe kaldigin ay akinti kac gun surdu. Seffaf olan uzayan yumurtlama akintisindan bahsediyorumbaygınım baş dönmesinden. Elhamdülillah sizler nasılsınız.