- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 39
Yok yaa yapmam artık , zaten gelir artık o benceBelki geç döllenme olmuştur.Pazartesi tekrar yaparsın ve inşallah olmazsın o zamana kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yaa yapmam artık , zaten gelir artık o benceBelki geç döllenme olmuştur.Pazartesi tekrar yaparsın ve inşallah olmazsın o zamana kadar
Vallaa hala duruyor yok silik çizgi falan zaten artık olsada ondan bişi çıkmaz ilk 15 dk sonrası bence boşbekledin mmi bes dakika falan belki silik de olsa çıkmıştır. kırmızı kart yıyene kadar umudumuz var....
hayırlısı olsun bakalım. yoksa da gelsin kırmızlar bekletmedenVallaa hala duruyor yok silik çizgi falan zaten artık olsada ondan bişi çıkmaz ilk 15 dk sonrası bence boş
Aynen gelsin ki Dr a gidelim artık gerekeni yapalım .hayırlısı olsun bakalım. yoksa da gelsin kırmızlar bekletmeden
aynen öyle canımAynen gelsin ki Dr a gidelim artık gerekeni yapalım .
güzel haberler bekliyoruzzzZeze'den sonra ilk bat benim topikte bata 4 varken test yapmıştım negatifti hiçbir belirtim yoktur :) bakalım yarın olmazsam test yapacağım kızlar
Anlamadjm bende tatlım ya okadar çok sevinmistimki o teste ama yine olmadiArada sebepsizmi yukseliyor beta acaba bendede bi defa olmustu.Ama test çok beklediği için ben önemsememiştim
Belkide öyle bir durumdu benimkidebazen yumurtla günlerinde de kahverengi akıntı olabiliyormuş. bende bir kez yaşamıştım.
heycanlı oluyo ama yaaBen 2 yil boyunca o kadar.cok test yaptim ki artik almiyorum yapmiyorum gunum 4 gun gecene kadar asla da almam valla kararliyim o kadar negatif gordum ki garantiye almadan düşünmüyorum
aaaa resimm atsanaaaaBende az önce yaptım belli belirsiz bir çizgi var gibi ama bence negatif yani
Test yapmanı beklemiş :) hayırlısı olsunHasta oldum ben dedim hiç his yok yapmayın test diye beni heyecanlandırdınız :)
aaaa resimm atsanaaaa
en azından oldun bu da bişeyy kız hem olmayıp hem kırmızılar gelmese o daha da sıkıntı. hayırlısı olsun diyelimmHasta oldum ben dedim hiç his yok yapmayın test diye beni heyecanlandırdınız :)
bekliyorummmmResimlerde görünmez ama bir deneyim cnm :)