- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyoruz heyecanlaBende az önce yaptım belli belirsiz bir çizgi var gibi ama bence negatif yani
Bana doktor aç gel dememişti. Demek oda farkediyor.Al randevunu canım .Gerekli testleri yaptır ona göre devam çalışmalara .elbet olacakŞimdi arayın de randevu alayım ilk saate aç gelen lazım demişti Dr hormon testi için eşimede sperm testi erkenden gider veririz
Bende bu ay ilk defa netten aldım ve fiyatlara şok oldum. Bu son olsun ama olmazsa her ay netten artiktoplu olarak gebelik testi aldım baya ucuza geldi
Zeze'den sonra ilk bat benim topikte bata 4 varken test yapmıştım negatifti hiçbir belirtim yoktur :) bakalım yarın olmazsam test yapacağım kızlar
Çekemedim buğulu çekiyor sinir oldum bi kaç gün bekleyip yenileyim varsa daha belirgin çıkar zaten cnmbekliyorummmm
Insallah öyledir cnm. Kahvalti yaptim hala biraz bulaniyor midem..Inşallah bebektendir canim
Kiz silik bisey var sankiÇekebildim şimdi :)
Ben 4. Gun gitmistim bi sorun olmadiEvet evet gelsin bari dedik bekletmedi pek bi söz dinler benimki :) neyse hayırlısı şimdi gelelim testlere AA pazara geliyor üçüncü günüm e 4. Gün gitsemde olur Dr a dimi farketmez 3, 4 herhalde
Evet böyle çıktı ilk andan beri ama emin olamadım geçen ay kimyasal oluncaKiz silik bisey var sanki
Bir ay gecmis aradan yeniden doktora gorun. Esin icin urolojiye randevu alman gerek diye biliyorumKızlar size sorum olacak beni bilgilendirir misiniz.. Şimdi geçen ay gittim devlet hastanesi tabi , yumurtlamaya bakmıştı güzel demişti eğer istersen yinede erken tedaviye başlayalım dedi not kağıdına hormon testi falan yazdı herhalde birde elinde sperm testi versin dedi çıltım üst kata test için aç karnına gelmen lazım sabah 8de dediler gidemedim . şimdi ben bu ay gidip tekrar Dr a görünüp test mi isteyecem o kağıt duruyor kağıdı veripmi yapytıracam mı birde eşim için randevu almam gerekiyormu ayriyeten
Yarin sabah tekrarla testi bence varEvet böyle çıktı ilk andan beri ama emin olamadım geçen ay kimyasal olunca
Tmm da eşimede randevu alaçam mi sperm testi için yada randevu alman gerekiyordu hormon testi için yoksa gidip o kağıdı ı göstetecem Dr verdi diyeBen 4. Gun gitmistim bi sorun olmadi
Haftasonu benim için almak zor evde olmuyorum ama fırsatım olursa alacağım cnmYarin sabah tekrarla testi bence var
Bende cooook az silik bi cozgi gördümÇekebildim şimdi :)