- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin cnmEki Görüntüle 2184009 test bana ben test e bakıyorum kararsızım beklesemmi bi gün daha diye negatif çıkacak biliyorum yaa off
Cok sivi falan alma bari canimVallaa aklımda kesin yapmak yoktu ben talip yapmam hiç nu sefer sizden etkilendim bakalım inş boşa çıkmaz birini yolladım almaya gitti gelir birazdan oyyyyyşş panik atağım tuttu resmen çarpıntom başladı resmen
Insallah baska biseydir canimGünaydin herkese
Kizlar dün gece asiri derece kasik agrim basladi ve mide bulantisi geldi. Uyandim ikiside hala gecmedi.. adetime 4 gün var... ne diyorsunuz? Adet olacagim icin mi yoksa baska bisey mi var
Ayyyy kutuyu görmek bile insani heyecanlandiriyor yaaaEki Görüntüle 2184009 test bana ben test e bakıyorum kararsızım beklesemmi bi gün daha diye negatif çıkacak biliyorum yaa off
Benim geçen ay tam bi husrandi resmen testim pozitif çıkmıştı belirtiler vardi ama yine hüsrandıValla gecen ay o.kadar belirti vardi ki hamileyim kesin dedim ama foss cikti bazilarinda hic belirti olmuyor. Bekleyip gorucez baska caremiz yok :))
Canım negatifse zaten negatif.Beklemenin faydası yok.Hadi yapta mutlu et biziEki Görüntüle 2184009 test bana ben test e bakıyorum kararsızım beklesemmi bi gün daha diye negatif çıkacak biliyorum yaa off
Bata vardi daha dimiEki Görüntüle 2184016 görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Arada sebepsizmi yukseliyor beta acaba bendede bi defa olmustu.Ama test çok beklediği için ben önemsememiştimBenim geçen ay tam bi husrandi resmen testim pozitif çıkmıştı belirtiler vardi ama yine hüsrandı Eki Görüntüle 2184015
Inşallah bebektendir canimGünaydin herkese
Kizlar dün gece asiri derece kasik agrim basladi ve mide bulantisi geldi. Uyandim ikiside hala gecmedi.. adetime 4 gün var... ne diyorsunuz? Adet olacagim icin mi yoksa baska bisey mi var
Bende geçen ay ay bi göğüs ağrısı dedim bu defa olacak ama fos çıktı .Belirtiye bakmam desemde her ay son 7de kendimi acaba bu ay neler var diye incelerken buluyorumValla gecen ay o.kadar belirti vardi ki hamileyim kesin dedim ama foss cikti bazilarinda hic belirti olmuyor. Bekleyip gorucez baska caremiz yok :))
Yoo 3. Günü bugünBata vardi daha dimi
Belki geç döllenme olmuştur.Pazartesi tekrar yaparsın ve inşallah olmazsın o zamana kadarYoo 3. Günü bugün
İnşallahBelki geç döllenme olmuştur.Pazartesi tekrar yaparsın ve inşallah olmazsın o zamana kadar
Umutsuz olma canım .Kırmızılar gelene kadar şansımız hep varİnşallah
Üzülmek yok tatlim daha kirmizlar gelmedi sonucta. Ilk idrarla yapmadığın icinde cikmamis olabilit canimEki Görüntüle 2184016 görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
bekledin mmi bes dakika falan belki silik de olsa çıkmıştır. kırmızı kart yıyene kadar umudumuz var....İnşallah
bazen yumurtla günlerinde de kahverengi akıntı olabiliyormuş. bende bir kez yaşamıştım.Sonrada zaten normal günümde adet olmuştum ama nasıl heveslenmiştim yerleşmemi acaba diye