Kuzum ben bu konuyu hiç bilmiyorum.Devlet hastanesine de hiç görmedim.Google yazayım bakım bencede üroloji diye tahmin ediyorum. Aman bi Dr tanıdığımız olsada sorsaydık keşke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ben bu konuyu hiç bilmiyorum.Devlet hastanesine de hiç görmedim.Google yazayım bakım bencede üroloji diye tahmin ediyorum. Aman bi Dr tanıdığımız olsada sorsaydık keşke
Bat ne zamandı. Valla bende gördüm. Hemen çıktıysa sanki bişey var oradaEvet böyle çıktı ilk andan beri ama emin olamadım geçen ay kimyasal olunca
Tanıdık hemşire vardı aradım Dr a sorduracam bakalım .Kuzum ben bu konuyu hiç bilmiyorum.Devlet hastanesine de hiç görmedim.
Ay evet bende gördüm hadi inşallah hayırlısıÇekebildim şimdi :)
Ben niye göremedim bişi tek çizgi görüyorum daha tecrübem yok test incelemede herhaldeBat ne zamandı. Valla bende gördüm. Hemen çıktıysa sanki bişey var orada![]()
3 gün geçti cnm inş vardır hayırlısıBat ne zamandı. Valla bende gördüm. Hemen çıktıysa sanki bişey var orada![]()
Hepimiz en kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize inş cnmAy evet bende gördüm hadi inşallah hayırlısı
Biraz fazla silik ondandır cnm :)B
Ben niye göremedim bişi tek çizgi görüyorum daha tecrübem yok test incelemede herhalde
Hayirli olsun be tatlim yikilmak yok yola devamEvet evet gelsin bari dedik bekletmedi pek bi söz dinler benimki :) neyse hayırlısı şimdi gelelim testlere AA pazara geliyor üçüncü günüm e 4. Gün gitsemde olur Dr a dimi farketmez 3, 4 herhalde
Ben olsam coktan kan testine gitmistimBiraz fazla silik ondandır cnm :)
1 düşük 2 kimyasal dan sonra gitmeye erken öğrenmeye korkuyorum desemBen olsam coktan kan testine gitmistim![]()
pes etmek yok benim 2 düşüğüm oldu sonra oğluma hamile kaldığımda hemen öğrenmek istedim çünkü tiroid sorunu oluyo bende hamile kaldığımda tiroidlerim tavan yapıyor1 düşük 2 kimyasal dan sonra gitmeye erken öğrenmeye korkuyorum desem![]()
Bende en geç haftaya öğrenmiş olurum varsa ya da yoksa cnmpes etmek yok benim 2 düşüğüm oldu sonra oğluma hamile kaldığımda hemen öğrenmek istedim çünkü tiroid sorunu oluyo bende hamile kaldığımda tiroidlerim tavan yapıyor
aynen öyle hayırlısı bakalımmmBende en geç haftaya öğrenmiş olurum varsa ya da yoksa cnm![]()
Herkes dagilmis bi yerlereben burdayım![]()
Burdayimmmmmm tatlimmmmmMillet nerdesiniz![]()