- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
:) o zaman kesin vardır ama çok yenidirKan testi vermistim canım 19 eylülde 4.99 çıktı bugün yine gelmemi soyledi doktor kan vercem yine bakacaz artmis mi
Bilmiyorum canım ya ins bklm doktor umitlenme yine de belki dusecek değerin dedi sevinemiom emin de olamiom henuz ins hyrliysa olsun senin ne zmn bat:) o zaman kesin vardır ama çok yenidir
Ne şom ağızlılar su doktorlar ya. Sen iyisini düşünBilmiyorum canım ya ins bklm doktor umitlenme yine de belki dusecek değerin dedi sevinemiom emin de olamiom henuz ins hyrliysa olsun senin ne zmn bat
Sağlik olsun. İnşallah bu ay konar göbüşüne.Tatlışlar ben regl oldumekimde yine yol gözlemeye devam
Günaydın canımGünaydinnn kizlar..
Hayirli cumalar
Guzel haberlerle dolu bir gün olsun
Olsun inşallah önümüzdeki ayaTatlışlar ben regl oldumekimde yine yol gözlemeye devam
Sen nasilsin ikiye katlanmiyo diye sikinti yapmistn oyle bisey yok dedikce gittin mi bida doktoraGünaydın canım
Hayırlısı olsun ins hepimizin hakkındaNe şom ağızlılar su doktorlar ya. Sen iyisini düşün
3 saat sonra gidiyorum canım doktoraSen nasilsin ikiye katlanmiyo diye sikinti yapmistn oyle bisey yok dedikce gittin mi bida doktora
guzel haberler verirsin inşallah3 saat sonra gidiyorum canım doktora
Gözün aydin canim.kızlar daha bata vardı ama sabah dayanamadım test yaptım :)) sanırım hamileyimmmmmmm :))))))))) eşimi uyandırdım heycandan :) sonra ikimizde uyyamadık :) bu heycanı isteyen herkese yaşatsın allahım
Tatlım benim regl sancım son gün olur bir hafta önceden kramp şişlik falan hissetmiştim. Regl için çok erken olduğunu biliyordum. Normalde regl semptomlarını ne zaman yaşıyordun?Ay bi sancım varki.Regl olacakmışım gibi devamlı gidip kontrol ediyorum.
Daha 4 gün var 30 günlük dongume göre.
Ya regl olayım ya hamilr olayım bileyim istiyorum .
Umut hiç bitmiyor
Korkuyorum ama inşallahguzel haberler verirsin inşallah
Hayırlı olsun canmkızlar daha bata vardı ama sabah dayanamadım test yaptım :)) sanırım hamileyimmmmmmm :))))))))) eşimi uyandırdım heycandan :) sonra ikimizde uyyamadık :) bu heycanı isteyen herkese yaşatsın allahım
First response ile mi Yaptin?kızlar daha bata vardı ama sabah dayanamadım test yaptım :)) sanırım hamileyimmmmmmm :))))))))) eşimi uyandırdım heycandan :) sonra ikimizde uyyamadık :) bu heycanı isteyen herkese yaşatsın allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?