- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Haklsın canım insan korkuyo ama güzel olucak inşallah herşey, aminnnn kuzummInsallah kuzum insallahh . Kötü dusunmek istemiyorum ama iste insanin elinde degil ki. Az once namaz kildim dua ettim bugünün hayrina insallah rabbim bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasil eder
İnşallah olmaz inşallah canım. Olumlu düşün. Çok şükür hamile kalabiliyoruz. Ben geçen ay gerçekten fazla üzülmedim çünkü hamile kalaniliyorsam her zaman şansım var demektir.15 aydir bunu bekliyorum tatlim ya .
Kimyasal olursa cokk üzülürüm
Amin canım allah kabul etsinInsallah kuzum insallahh . Kötü dusunmek istemiyorum ama iste insanin elinde degil ki. Az once namaz kildim dua ettim bugünün hayrina insallah rabbim bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasil eder
Bend mesela hcg hormonu döllenme degilde yerlesmeden sonra artiyor diye biliyorumKimyasal gebelikte zaten döllenme oluyor.Tutunamiyor sadece.
Gebelik belirtilerini yaşıyorsun ama bizim gibi erkenden test yapıyorsan anlıyorsun.
Regl 1 2 gün gecikiyor sadece.sevincin de 1 2 gün sürüyor
Cok fazla sancim var regl gibi oldum sandim hatta dakka basi kotrol ediyorumGeçen sene yaşadığım kimyasal gebelikte idrarda silik çizgiyi görünce kan verdim .15 cıktı .Bi sevinçler falan bizde .2 gün sonra bi sancı bi sancı hemen test yaptım.negatif çıktı kan verdim.degerim 2.5 cıktı.ertesi gün regl oldum.
Sadece yaşadığım kadarını biliyorum tabii.
Evet cok şükür kalabiliyoz güzel bir sey. Ablam aradi var mi bisey die sordu vardir diyemedim. Bu sancılardan dolayı ya giderse onlarda benim gibi üzülürlerİnşallah olmaz inşallah canım. Olumlu düşün. Çok şükür hamile kalabiliyoruz. Ben geçen ay gerçekten fazla üzülmedim çünkü hamile kalaniliyorsam her zaman şansım var demektir.
kaç olucak canımCumartesiyi iple cekiyorim kontrolu ya bebek gorunur mu acaba
5+4 oluyoruzkaç olucak canım
Bence bi acile gidin... en azından kan alınıp belki ultrason ile kontrol edilir.. beklemek düşük tehdidi varsa bu ihtimali güçlendirir..riske atmayın derim..ayrıca keşke ablanızla paylaşsaydınız acil birine ihtiyaç olursa o size yardımcı olabilirdi..Evet cok şükür kalabiliyoz güzel bir sey. Ablam aradi var mi bisey die sordu vardir diyemedim. Bu sancılardan dolayı ya giderse onlarda benim gibi üzülürler
Gözükebilir benim 5+6 da gittiğimde gözükmüştü geçen defa5+4 oluyoruz
İnsallaah bakalim. Zaman da gecmiyor yaGözükebilir benim 5+6 da gittiğimde gözükmüştü geçen defa
Dimi özellikle bugün bana hiç geçmedi :)İnsallaah bakalim. Zaman da gecmiyor ya
Yarin da bana gecmez simdi. Yarin oyalanacak biseyler bulurum.Dimi özellikle bugün bana hiç geçmedi :)
Ay çalışıyorum ama yinede geçmiyor banaYarin da bana gecmez simdi. Yarin oyalanacak biseyler bulurum.
Gerci okula git gel oglumun odevleri zaman geciyor
Bende geçen ay söylemedim bisey bizimkilere tekrar üzülmesinler diyeEvet cok şükür kalabiliyoz güzel bir sey. Ablam aradi var mi bisey die sordu vardir diyemedim. Bu sancılardan dolayı ya giderse onlarda benim gibi üzülürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?