- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 18
- 40
Ama test yapmayı düşünmüyorum geçmezse geçen ay Burda kızların gazına geldim :) yaptım kii 5 dk sonra adet oldum boşuna oldu bide o kadar heyecan yaptım hüsran...Vallaa bende hiç Burda yazılanlar gibi belirti hiç bi ay olmadı bu ay da bişi yok sadece halsizlik var yataktan zor çıkıyo gibiyim hep gözlerimi kapatasım var başkada bişi dikkatimi çekmiyor yani zaten PMS dönemi de olunca herşey normal geliyor. Bakıyorum uygulamadan gelen bildirimlere PMS dönemindesin , göğüslerde şişme ağrı hassasiyet gayet normal .. Kasıklarımda batmalar yaşıyorsan PMS de olduğundan vs. EE hal böyle olunca insan bilemiyor
Aa Allah kabul etsin.Bak bilmiyordum bugün olduğunu.Bende çıkıp alışveriş yapayım .hiç belirti kalmadı bende. sadece yorgunluk var bugün . mübarek aşure günü oruçluyum. en faziletli amel iftara misafir davet etmek. Dedim bundada istifwde etmem lazım. iftara misafirim var. bugün mutfak alışverişi yapan bütün yıl berketli görür inşallah , aldım iki uşağımı gittim aldım bakliyat vs... bugun gusül almak sünnet inşallah bütün yıl bedenimiz bebeklerimiz hastalıklardan korunur. şimdi çoçuklara çorba yaparım sonra banyoları sonra bi öğlen uykusu. derken iftar gelsin yaaaaa çok susadum .
Ben ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip ettim.Tum gunleri değerlendirdim ve karnıma masaj yaptırdım.Umarim bu ay gelmiştir.Vallaa bende hiç Burda yazılanlar gibi belirti hiç bi ay olmadı bu ay da bişi yok sadece halsizlik var yataktan zor çıkıyo gibiyim hep gözlerimi kapatasım var başkada bişi dikkatimi çekmiyor yani zaten PMS dönemi de olunca herşey normal geliyor. Bakıyorum uygulamadan gelen bildirimlere PMS dönemindesin , göğüslerde şişme ağrı hassasiyet gayet normal .. Kasıklarımda batmalar yaşıyorsan PMS de olduğundan vs. EE hal böyle olunca insan bilemiyor
Ben ovu testi kullanmıyorum fakat zaten adet bitmesiyle ilişki başlıyo bizde hergün tee yumurtlama tarihi geçene kadar hoş geçincede devam ediyozda yanı muhakkak zaten 24 saat canlı kalan sperm denk gelmiyormudur ki diye düşünüyorum .. Sence ..?Ben ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip ettim.Tum gunleri değerlendirdim ve karnıma masaj yaptırdım.Umarim bu ay gelmiştir.
Bayaa baya ben burdayım dıyo canım niye şüpheye düşüyosunki , kan testi ysptırmadınmı kiTestim burdamelek ve mucizesi aynen canım erken öğrenmemek en iyisi kesinlikle bak ben şimdi öylemi böylemi diyorum
Ama eger 5 inde yumurtladiysan 19 da adet görmen gerekiyor. Yumurtladiktan 14 gün sonraBen ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip ettim.Tum gunleri değerlendirdim ve karnıma masaj yaptırdım.Umarim bu ay gelmiştir.
Canim sen bosuna kendini uzuyorsun.Kimyasalda her gün çizgi siliklesiyor .Bak ne guzel bariz cizgin varTestim burdamelek ve mucizesi aynen canım erken öğrenmemek en iyisi kesinlikle bak ben şimdi öylemi böylemi diyorum
Bende aynı seyi düşünüyorum .Inşallah bu ay tutar.Ilk defa bu kadar çalıştım benBen ovu testi kullanmıyorum fakat zaten adet bitmesiyle ilişki başlıyo bizde hergün tee yumurtlama tarihi geçene kadar hoş geçincede devam ediyozda yanı muhakkak zaten 24 saat canlı kalan sperm denk gelmiyormudur ki diye düşünüyorum .. Sence ..?
11.gun yumurtladım ama.Yinede 14 gün mü eklemek lazimAma eger 5 inde yumurtladiysan 19 da adet görmen gerekiyor. Yumurtladiktan 14 gün sonra
Canım adet günüm benim değerim ilişkiden 14 gün sonra 12.1 çıktı sonra 28 küsür sonra 60 küsür bugün gidemedim ama değer niye başta küçük çıktı çok küçük yeni döllenme olduğu içinmiBayaa baya ben burdayım dıyo canım niye şüpheye düşüyosunki , kan testi ysptırmadınmı ki
Rahat olamadm bir canım yaCanim sen bosuna kendini uzuyorsun.Kimyasalda her gün çizgi siliklesiyor .Bak ne guzel bariz cizgin var
Aynen Dr da öyle dıyo 14 gün önce yumurta çatlar dıyo çatladığı günden sonra 14. Gün adet olunması lazım normalde . senin kaçıncı günün bugün çatlamadan sonra11.gun yumurtladım ama.Yinede 14 gün mü eklemek lazim
Tabiki ondan dır daha çok yeni olduğu için düşük çıkmıştır yükselecek işte gün geçtikçeCanım adet günüm benim değerim ilişkiden 14 gün sonra 12.1 çıktı sonra 28 küsür sonra 60 küsür bugün gidemedim ama değer niye başta küçük çıktı çok küçük yeni döllenme olduğu içinmi
Teşekkür ederim canımTabiki ondan dır daha çok yeni olduğu için düşük çıkmıştır yükselecek işte gün geçtikçe
Yani bugün adet olan lazım o haldeee ay kızzzz hadi inş belki tutmuştur6 eylülde çatladı.Tam 14.gun
Normalde döngüm 28 gündü ama son 3 ay 30 oldu.Ay acabamı yaa.Of herşeyi öğrendim sanıyorum bak daha bilmediği neler var.Benim sat 24 ağustos tuYani bugün adet olan lazım o haldeee ay kızzzz hadi inş belki tutmuştur
24 mü e tmm işte 4 at 20 , bugün ayın kaçı 20 hesap doğru bak bugün olman lazım o haldeNormalde döngüm 28 gündü ama son 3 ay 30 oldu.Ay acabamı yaa.Of herşeyi öğrendim sanıyorum bak daha bilmediği neler var.Benim sat 24 ağustos tu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?