Anlatacak olan benim heralde seçilmiş kişiya ben bu testleri çok anlamıyorum canım mesela t nin altında bir çizgi var orası beyaz baya bembeyaz çizgi var ama az daha solu kızarıyor mesela bu nasıl oluyor biri bana anlatsın :)
Ginnys
Tam denk gelmesi o kadar da önemli değil bence ya önemli olan çizginin net olması testi açıp da bak bakalım nasıl görünüyorBen orda çıplak gözle daha çok bir beyaz çizgi görüyorum canım o niye oluyor acaba testin çizgisi tam mı denk gelmiyor ya da orası byeaz oldugundan mı bizim gözlerimizi yanıltıyor varmış gibi acaba
Tam denk gelmesi o kadar da önemli değil bence ya önemli olan çizginin net olması testi açıp da bak bakalım nasıl görünüyor
Biliyo musun çok mantıklı bat ne zamandı senin canımay hadi inşallah ya hala süreklli devam eden kasık agrım var gelmeyen adetim var. şeytan diyor haftasonu çek git yazlıga düşünme, gelince ver kanı ver coşkuyu
Bende çok çok yeni bir bebiş görüyorum sanki ordaGelen testlerden hemen birini denedimbence yok gibi ama filtreleyince de biseyler var gibi gibi Ginnys yakinda beni gruptan atacaklar
Ben seviyorum ya yumurtlamaya kadar olan dönemi yumurtlamadan bir hafta sonra başlıyolar bana gelmeyeBenim gibi batı ay sonu olup sıkılan var mıhiç sevmiyorum ay sonlarını bekle bekle gelmiyor bi türlü ne test heyecanı ne belirti arama hiç bir şey yok şu günlerde
Biliyo musun çok mantıklı bat ne zamandı senin canım
Ya şu 5den küçük mu büyük mü olayı bir tek bana mı saçma geliyor belki 4.99 ama hamile değilsin diyolar hamile olan kişide hep çok düşük çıkıyo bu değer 2 olanlar falan hep yükseliyo benceCanım benim bat biraz karışık 3 ay önce yasmini bıraktım. 28 de bir 25 de bir oldum en son. 25 e göre salı olmam lazımdı diğerine göre de bugun olmalıydım. Ne gelen var ne giden. Çok şüpheli de bir ekşınım varDüşmeyen ateşim var en temizinden. silik çıkan testlerim var. Dün 11 de yapılmış bhcg m var ama 5 ten küçük tam deger bilmiyoruz
Ya şu 5den küçük mu büyük mü olayı bir tek bana mı saçma geliyor belki 4.99 ama hamile değilsin diyolar hamile olan kişide hep çok düşük çıkıyo bu değer 2 olanlar falan hep yükseliyo bence
Ozaman ben solunu mu görüyorum o halde ya test bozul yada test tekrarlaman gerekli yine aynı kapıya çıkıyor çünkü canım çizginin altında çıkmalı hcg algılayan şerit orada yanında ne işi varSurdaki gibi bilmem anlatabildim mi ne demek istediğimi ama @Bearhug
Bak cidden. Ende buna karşıyım.kadın belki hamile ama bu şekilde okuyunca köyü etkiliyorlar.dedeli bekle belki yükselir falan yokmditek ters yapıyorlar insanın morali çökğncede kötü etkiliyor kiYa şu 5den küçük mu büyük mü olayı bir tek bana mı saçma geliyor belki 4.99 ama hamile değilsin diyolar hamile olan kişide hep çok düşük çıkıyo bu değer 2 olanlar falan hep yükseliyo bence
Ozaman ben solunu mu görüyorum o halde ya test bozul yada test tekrarlaman gerekli yine aynı kapıya çıkıyor çünkü canım çizginin altında çıkmalı hcg algılayan şerit orada yanında ne işi var
TabikiMerhaba beni de ekler misiniz 13 Eylül
Yaa cok sevindim hayirli ugurlu olsun insallaaaahhh
Yaptım canım ama erken gebelik testi degıl eşim bulamamıs normal testle yaptım yaptıgımda yerini gördüm 15 dkka falan gectı yerini tam gördüm sizde görüyo musunz yani suan hatta idrar kurumadı bile
Avokado benim bildigim ve burda bir arkadasa doktoru aspirin onermisti sende doktora sorabilirsinKızlar bebeğin tutunmasını destekleyen şeyler neler bilginiz var mı
Yaaa ben senden bisey anlamadim heeGelen testlerden hemen birini denedimbence yok gibi ama filtreleyince de biseyler var gibi gibi Ginnys yakinda beni gruptan atacaklar
Sen yazlıkta duyabilecekmişim ki acabaaaaaay hadi inşallah ya hala süreklli devam eden kasık agrım var gelmeyen adetim var. şeytan diyor haftasonu çek git yazlıga düşünme, gelince ver kanı ver coşkuyu
Kız bak senin durum sürekli şaibeli işler çıkarıyor iş miş yapma yat bekle ne olur ne olmaz sabah test yap bakalım onda da olacak mı bu nedir tüm şaibeler seni mi bulur bu kadar olur kan ver devlette şak diye çıkart ortaya sonunda öyle olacak gibiBebeğim ben bunu artimed de de farkettim de bu testte de benzer olunca lan biliyor bu testlere dedim yani
Ya yazlık iyi fikirdi ama bu süreç için çünkü cidden insanın aklında bütün gün sadece bu oluyo. Hastanede var ama cidden daha iyi bence onun için de pazartesiyi bekle ama sen bilirsin canımYa bir de bana tam değer söylesin ya dimi ama benim bilmeye hakkım yok mu :) ya arkadaşın işyerinde yaptırdım yarım saatte verdi kız sonucu. Çok sorunca da cemkiriyor kafaya takıyorsun diye.bisey de diyemiyorumama böyle devam ederse haftasonu devletin acilinde veririm kan. Orası hep net değer yazıyor. Yazlığa da gitmicem evde işler birikti gide gide
Valla ben de kendimen bişey anlamadim, gıcık oldum kendimeTabiki
Yaa cok sevindim hayirli ugurlu olsun insallaaaahhhduzelttim hemeeen
Yaaa ben senden bisey anlamadim heebi var bi yok sabahki testte hic bisey goremedim bunda bariz gordum dunku testlere gore zaten benim gozumde kesindi 2 testte bozuk olacak hali yok ya kanda negatif olunca şok oldum
Duramam doğru diyorsun , testleri de çantama atardımSen yazlıkta duyabilecekmişim ki acabaaaaa
Kızlar bende doktordan geldim artık klomen devri benim icin kapandi bu ne ya gecen seneden beri 8 9 kere denendi sonuc nanayyygonalf 300 le baslandi 4 gun boyunca 37.5 vurulacagim sali kontrol insallah olumlu sonuclanir bu sefer cok yoruldum gercekten
Kaç gün vuruyorsun ki klomenKızlar bende doktordan geldim artık klomen devri benim icin kapandi bu ne ya gecen seneden beri 8 9 kere denendi sonuc nanayyygonalf 300 le baslandi 4 gun boyunca 37.5 vurulacagim sali kontrol insallah olumlu sonuclanir bu sefer cok yoruldum gercekten