Sen çok yaşa emi ya çok güldümbende öyleyim ama bu öyle böyle değil adımı söylerken ağlıyorum ilk düşükte kısır giyemeyecekmişim ben bu evde diye ağlamıştımbağıra bağıra o nedenle diyorum kafası farklı diye
Cuma vakti sela okunuyor dua edin hepimiz içinHastane deki daha iyi çünkü değerine bakıyor bu teste kanı damlatıyorsun kandan bakıyor ama yine çizgiyle bakıyor
İnşallah canım hepimizden güzel haberler gelirCuma vakti sela okunuyor dua edin hepimiz için
Bizde daha önce yaptırdık ama özelde yaptırmıştık o detaylı yazıyordu.şimdi araştırma hastanesinde verdik hiç birsey anlamadık bu yazanlar ne demek olur kiBiraz anlıyorum eşim de yaptırmıştı
Hiiiç takip etme her belirtiyi yaşadım hala yaşıyorum demin evi toplarken başladı yine batma ağrı bel ve kasıklarımda ama şimdi ki test negatifKaşığı da batma sıkma öyle bir şey oluyor çamaşırım şıktı zannediyorum ama hiç bir şey yok anlık olup gidiyor birde yine aynı taraf belim ağrıyor
Yavrum testin hepsini atsana değerler ve değer aralığını da.. bu arada kısırlık bulgusu yok sperm sayısı normal ileri hareket nasıl bakamadımBizde daha önce yaptırdık ama özelde yaptırmıştık o detaylı yazıyordu.şimdi araştırma hastanesinde verdik hiç birsey anlamadık bu yazanlar ne demek olur ki
Tammm aramıyorumHiiiç takip etme her belirtiyi yaşadım hala yaşıyorum demin evi toplarken başladı yine batma ağrı bel ve kasıklarımda ama şimdi ki test negatif
Hüsrana uğrasamda Bi yanım diyor ki test sorunluTammm aramıyorumama ilk defa olan bir şey olunca dikkatimi çekiyor ama tamam tamm
Duydum ama benim Türkiye’deki favori testlerim prodoctor. Prediktör değil bak burası önemli .diğeri laboquik diğeri surelabHüsrana uğrasamda Bi yanım diyor ki test sorunlubaşka marka verdiler hiç daha önce yapmamıştım fortune duydun mu hiç
Sadece bu var başka diğe kısmı bulamadık açılmıyor diyor eşim.şuan görevde zaten kafayı yicem test yarım diyorum başka açılmıyor diyor anlamadıkYavrum testin hepsini atsana değerler ve değer aralığını da.. bu arada kısırlık bulgusu yok sperm sayısı normal ileri hareket nasıl bakamadım
Yok bebeğim rahat olun baya sperm olmuş o halde gözün Aydın ama çok sperm önemli değil ileri hareketli sperm önemli ama anladığım kadarıyla oda iyi bakayım yazılanlara tekrarSadece bu var başka diğe kısmı bulamadık açılmıyor diyor eşim.şuan görevde zaten kafayı yicem test yarım diyorum başka açılmıyor diyor anlamadıkyani sperm sayısı 39 yazan yer ne demek oluyor bizim için o bile büyük bi olay sıfırdı çünkü.
Bu önceki test sonucuyduYavrum testin hepsini atsana değerler ve değer aralığını da.. bu arada kısırlık bulgusu yok sperm sayısı normal ileri hareket nasıl bakamadım
Bi tane daha yaptım şimdi hafif gölge görüyorum kafayı mı yedin bilmiyorum bende hep o saydıkları kullandım evet net olan onlar ama eczanede başka yoktu bunu verdiDuydum ama benim Türkiye’deki favori testlerim prodoctor. Prediktör değil bak burası önemli .diğeri laboquik diğeri surelab
Ya siz harikasınız bu söyledikleriniz doğruysa eğerYok bebeğim rahat olun baya sperm olmuş o halde gözün Aydın ama çok sperm önemli değil ileri hareketli sperm önemli ama anladığım kadarıyla oda iyi bakayım yazılanlara tekrar
Bizde daha önce yaptırdık ama özelde yaptırmıştık o detaylı yazıyordu.şimdi araştırma hastanesinde verdik hiç birsey anlamadık bu yazanlar ne demek olur ki
Valla be yaptıysan yaz buralara ihtiyacı olan yapsın çünkü sonuçların güzel düzelmiş problem ortadan kalkmış görünüyorBu önceki test sonucuydu
39 milyon sperm var yazıyor kısırlık yok yazıyorYa siz harikasınız bu söyledikleriniz doğruysa eğerileri hareketlilik morfoloji düzeltilir yeter ki çıkış olsun bize sıfır sperm dediler bizi yıktılar
Eczane elindekini veriyor hemen işte ama sonuç olarak varsa onda da çıkıyor dert etmeBi tane daha yaptım şimdi hafif gölge görüyorum kafayı mı yedin bilmiyorum bende hep o saydıkları kullandım evet net olan onlar ama eczanede başka yoktu bunu verdi