EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

39 milyon mu yazdıklarınızı okudukça şaşkınlıktan deli gibi tekrar tekrar soruyorum 😳😳
Camım benim ne hissettiğini nasıl umudun kırılıp yeşerdiğini çok iyi anlıyorum herşey o kadar normal ki üzülme Rabbim yüzünü güldürmüş daha da güldürsün ☺️

Bir sonraki aya daha iyi hazırlanırız bizde😂ama insanda farklı Bi moral bozukluğu oluyor biz 3 aydır deniyoruz ben doktora göründüm 3 ay önce Bi sıkıntın yok demişti. Şimdi deniyoruz olmayınca acaba eşimde mi Bi sıkıntı var ya da başka bisey mi .bir sürü sorular dolanıyor aklımda
Kesinlikle öyle her ay yeni bir umut💪 Ben ilk denediğimde 5. Ayımda hamile kaldım ama 8+4te kürtaj oldum, doktor korunmana gerek yok dedi şu an kürtajdan sonraki 32.günüm. Testler negatif ama adet de olmadım, başka bir sorun olmasından korkuyorum açıkcası😞

Camım benim ne hissettiğini nasıl umudun kırılıp yeşerdiğini çok iyi anlıyorum herşey o kadar normal ki üzülme Rabbim yüzünü güldürmüş daha da güldürsün ☺️
Binlerce kez Allah razı olsun ne dileğiniz varsa ah bitti dediğiniz anda mucizeyi yaşatsın inşallah 🥰 geceden beri bu test peşindeyiz

Kesinlikle öyle her ay yeni bir umut💪 Ben ilk denediğimde 5. Ayımda hamile kaldım ama 8+4te kürtaj oldum, doktor korunmana gerek yok dedi şu an kürtajdan sonraki 32.günüm. Testler negatif ama adet de olmadım, başka bir sorun olmasından korkuyorum açıkcası😞
Merhaba kurtaj sonrasi gecikme çok normal. 32 gün gecikme bile sayilmaz. Stres yapma. En fazla adet donemini o etkiliyor

Gelen testlerden hemen birini denedim 😆 bence yok gibi ama filtreleyince de biseyler var gibi gibi 🤪 Ginnys Ginnys yakinda beni gruptan atacaklar 😆

Eklentiler

• IMG_20220909_130725.jpg
    IMG_20220909_130725.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 72
ya ben bu testleri çok anlamıyorum canım mesela t nin altında bir çizgi var orası beyaz baya bembeyaz çizgi var ama az daha solu kızarıyor mesela bu nasıl oluyor biri bana anlatsın :)
Gölge var bunda diğer testlerine göre daha net görüyorum 💙
Ginnys Ginnys

Surdaki gibi bilmem anlatabildim mi ne demek istediğimi ama Bearhug Bearhug

Eklentiler

• IMG_20220909_140524.jpg
    IMG_20220909_140524.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 66
Ben orda çıplak gözle daha çok bir beyaz çizgi görüyorum canım o niye oluyor acaba testin çizgisi tam mı denk gelmiyor ya da orası byeaz oldugundan mı bizim gözlerimizi yanıltıyor varmış gibi acaba
Ben de görüyorum 🥰

Binlerce kez Allah razı olsun ne dileğiniz varsa ah bitti dediğiniz anda mucizeyi yaşatsın inşallah 🥰 geceden beri bu test peşindeyiz
Allah razı olsun canım güzel duaların için inşallah Rabbim üzmez yormaz bir an önce bebekte olur ama beslenme dikkat et eşinde kabak çekirdeği ve arı sütü veeee keçiboynuzu mutlaka tüketsin tamam mı çok çok çok öenemli inşallah Allah’ın izniyle olacak işini ferah tut🌸

X