- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
39 milyon mu yazdıklarınızı okudukça şaşkınlıktan deli gibi tekrar tekrar soruyorum39 milyon sperm var yazıyor kısırlık yok yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
39 milyon mu yazdıklarınızı okudukça şaşkınlıktan deli gibi tekrar tekrar soruyorum39 milyon sperm var yazıyor kısırlık yok yazıyor
Tabi ki yazacağım burdakilere de bu sorunu yaşayan herkese de bizim psikolojim bozulmuştu resmenValla be yaptıysan yaz buralara ihtiyacı olan yapsın çünkü sonuçların güzel düzelmiş problem ortadan kalkmış görünüyor
Camım benim ne hissettiğini nasıl umudun kırılıp yeşerdiğini çok iyi anlıyorum herşey o kadar normal ki üzülme Rabbim yüzünü güldürmüş daha da güldürsün39 milyon mu yazdıklarınızı okudukça şaşkınlıktan deli gibi tekrar tekrar soruyorum
Kesinlikle öyle her ay yeni bir umut Ben ilk denediğimde 5. Ayımda hamile kaldım ama 8+4te kürtaj oldum, doktor korunmana gerek yok dedi şu an kürtajdan sonraki 32.günüm. Testler negatif ama adet de olmadım, başka bir sorun olmasından korkuyorum açıkcasıBir sonraki aya daha iyi hazırlanırız bizdeama insanda farklı Bi moral bozukluğu oluyor biz 3 aydır deniyoruz ben doktora göründüm 3 ay önce Bi sıkıntın yok demişti. Şimdi deniyoruz olmayınca acaba eşimde mi Bi sıkıntı var ya da başka bisey mi .bir sürü sorular dolanıyor aklımda
Binlerce kez Allah razı olsun ne dileğiniz varsa ah bitti dediğiniz anda mucizeyi yaşatsın inşallah geceden beri bu test peşindeyizCamım benim ne hissettiğini nasıl umudun kırılıp yeşerdiğini çok iyi anlıyorum herşey o kadar normal ki üzülme Rabbim yüzünü güldürmüş daha da güldürsün
Merhaba kurtaj sonrasi gecikme çok normal. 32 gün gecikme bile sayilmaz. Stres yapma. En fazla adet donemini o etkiliyorKesinlikle öyle her ay yeni bir umut Ben ilk denediğimde 5. Ayımda hamile kaldım ama 8+4te kürtaj oldum, doktor korunmana gerek yok dedi şu an kürtajdan sonraki 32.günüm. Testler negatif ama adet de olmadım, başka bir sorun olmasından korkuyorum açıkcası
Merhaba, en fazla ne kadar gecikirse doktora gitmeliyim acaba?Merhaba kurtaj sonrasi gecikme çok normal. 32 gün gecikme bile sayilmaz. Stres yapma. En fazla adet donemini o etkiliyor
Golge var gibiiiGelen testlerden hemen birini denedim bence yok gibi ama filtreleyince de biseyler var gibi gibi Ginnys yakinda beni gruptan atacaklar
Gölge var bunda diğer testlerine göre daha net görüyorumGelen testlerden hemen birini denedim bence yok gibi ama filtreleyince de biseyler var gibi gibi Ginnys yakinda beni gruptan atacaklar
valla mı kıssssssGölge var bunda diğer testlerine göre daha net görüyorum
GinnysGölge var bunda diğer testlerine göre daha net görüyorum
Valla ben görüyorumvalla mı kıssssss
Ben de görüyorumSurdaki gibi bilmem anlatabildim mi ne demek istediğimi ama Bearhug
Ben de görüyorum
Canım bazen ovu testlerinde de oluyor test çizgisi kayabiliyor ikinci çizgi tee testin sonuna bile kayabiliyor, akma dağılma vs olmadığı sürece ikinci çizgiyi görüyorsak okSurdaki gibi bilmem anlatabildim mi ne demek istediğimi ama Bearhug
Allah razı olsun canım güzel duaların için inşallah Rabbim üzmez yormaz bir an önce bebekte olur ama beslenme dikkat et eşinde kabak çekirdeği ve arı sütü veeee keçiboynuzu mutlaka tüketsin tamam mı çok çok çok öenemli inşallah Allah’ın izniyle olacak işini ferah tutBinlerce kez Allah razı olsun ne dileğiniz varsa ah bitti dediğiniz anda mucizeyi yaşatsın inşallah geceden beri bu test peşindeyiz
Fotoda kırımızı bir gölge görüyorum ama çıplak gözle aynı şeyim bilmiyorum ama ben görüyorum yarın sabah ilk idrarla yine yapGelen testlerden hemen birini denedim bence yok gibi ama filtreleyince de biseyler var gibi gibi Ginnys yakinda beni gruptan atacaklar