Kuzum her ay oluyor ama.boyle degildi daha yogundu simdi daha sivi birde bana rengi bulanik beyaz degil daha parlakti hadi hayirlisiKuzum her ay oluyo muydu beyaz akıntı? Ve ilac falan kullandin mi klomen tarzi onlarda yapiyobenim her ay krem gibi süt beyaz akıntım gelir her aybhamilelige yorarim ama sonuc nanay
Kuzum her ay oluyo muydu beyaz akıntı? Ve ilac falan kullandin mi klomen tarzi onlarda yapiyobenim her ay krem gibi süt beyaz akıntım gelir her aybhamilelige yorarim ama sonuc nanay
Beybi bu testin resmini bekletip çektin mi?yoksa yapar yapmazmi?ben silik çizgi göruyorumGelen testlerden hemen birini denedimbence yok gibi ama filtreleyince de biseyler var gibi gibi @asunny yakinda beni gruptan atacaklar
insana böyle duygu geçişleri yaşatırım ben işteAllah seni yaamesaja hangi emojiyi koyacağımı şaşırdım. Üzüldüm ama öyle bir yazmışsın ki güldüm de
Kısmet kuzum zaten bu ay öylesine gibi olmuştu sizin Ekim de artık plan program kılıç ve kalkan ile saldırırsın
Ay evet şimdi sıra benim bat ı beklemekte ama bat öncesi yapacağım test, haftaya belli olur akıbetim benim de büyük ihtimalle Ekim ayına peşinden geleceğim çünkü hiç şaşmaz yaklaşık bir hafta varken cenemde minik sivilce çıkar regl öncesi. Sabah kalktığımda bana aynadan hello diyordu meymenetsizzzzz
Beybi bu testin resmini bekletip çektin mi?yoksa yapar yapmazmi?ben silik çizgi göruyorum
ben elendim bu ay@Zeyjanemo @MRV04 @Nigar1997 @loirily @kevsersoylu C chewberry9034 @Demgey3 test yapan var mı kızlarrr
Beybi bu testin resmini bekletip çektin mi?yoksa yapar yapmazmi?ben silik çizgi göruyorum
Normal test mi erken gebelik testi mi bu?Kızlar adetime 6 gün var bakın sizde işk attıgım hemen olan kararttım biraz ötekisi oynaman cektıgım saatler sonra yeri belli olanda en son cektıgım
Normal test yaptım erken gebelik yoktuNormal test mi erken gebelik testi mi bu?
Ben yorumlayamıyorum daha ilk ayım tecrübesizim bu konulardaNormal test yaptım erken gebelik yoktu
Bana doktorum duphaston ve corasprin verdi yumurtlama ile aynı zamanda içmeye başladım.Kızlar bebeğin tutunmasını destekleyen şeyler neler bilginiz var mı
Gecen ay 17 sinde gordum sabretKızlar benim ovulasyon testlerim çok çok silik.
Bu ay yumurtlama göremeyecek miyim acaba?
Geçen tahlilleri yaptırdım, tüm değerlerim normal Aralık'ta çıktı.
Yumurtlamadigim bir ayda olma ihtimalim var mı acabaEki Görüntüle 3127714
2. Testi gün içinde yapmadınız mı ondan kaynaklıdır diye sanmıştım. Tekrarlamakta fayda var sanırım testiBu seyrelme negatif yönünde etkiliyor pozitifi değil ki ama
Peki 17 sine kadarbu kadar silik miydi testleriniz?Gecen ay 17 sinde gordum sabret
Evet canim silikti. Ayni seninki gibiydiPeki 17 sine kadarbu kadar silik miydi testleriniz?
Daha önce 2 ay takip etmistim ama bu ay hepsi çok silik geldi bana.
Teşekkür ederim cevap için.Evet canim silikti. Ayni seninki gibiydi