EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Kuzum her ay oluyo muydu beyaz akıntı? Ve ilac falan kullandin mi klomen tarzi onlarda yapiyo benim her ay krem gibi süt beyaz akıntım gelir her aybhamilelige yorarim ama sonuc nanay
Kuzum her ay oluyor ama.boyle degildi daha yogundu simdi daha sivi birde bana rengi bulanik beyaz degil daha parlakti hadi hayirlisi

benden de yumurtlamadan sonra hiiiç bişey gelmedi kupkuruydum. yumurtlamanın 10. günü gibi falan ara ara kremsi beyaz akıntım oluyor. ben de mi nanay şimdi Zaten hangi dalı tutsam elimde kalıyor yarın d ateşim düşerse ben de nanay derim artık
Kuzum her ay oluyo muydu beyaz akıntı? Ve ilac falan kullandin mi klomen tarzi onlarda yapiyo benim her ay krem gibi süt beyaz akıntım gelir her aybhamilelige yorarim ama sonuc nanay

Ay haftasonu kan vereyim diyorum şimdi de bir video izledim diyor ki kan verdiniz düşük mü çıktı bir hafta sonra verin ki yorulmayın diyor. Ben böyle daha da cok yoruluyorum onu napıcaz

insana böyle duygu geçişleri yaşatırım ben işte

Yaa gelme peşimden, burası rahat evet ama öteki yol daha heyecanlı.

15 20 dk idi sanırım canım. Üstünde yarım saatten fazla geçen sonuçları dikkate almayın diyordu. İşin garibi sadece filtre ile görülüyor ya
Beybi bu testin resmini bekletip çektin mi?yoksa yapar yapmazmi?ben silik çizgi göruyorum

pardon kuzum onu ilk on dk da çektim ikinci eklediğim 15 20 dk sonrasıydı. senin sordugunu wc de çektim işyerinde
Beybi bu testin resmini bekletip çektin mi?yoksa yapar yapmazmi?ben silik çizgi göruyorum

Kızlar benim ovulasyon testlerim çok çok silik.
Bu ay yumurtlama göremeyecek miyim acaba?
Geçen tahlilleri yaptırdım, tüm değerlerim normal Aralık'ta çıktı.
Yumurtlamadigim bir ayda olma ihtimalim var mı acaba

Kızlar adetime 6 gün var bakın sizde işk attıgım hemen olan kararttım biraz ötekisi oynaman cektıgım saatler sonra yeri belli olanda en son cektıgım

Eklentiler

• 99326CA9-5EBC-4038-ACA1-E61B71F5402E.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 3DA9183D-9EC7-4F2C-B78D-873BBD0388F5.jpeg
    135,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 7796FB36-CE2A-4D3C-8DFA-08C992395594.jpeg
    158,6 KB · Görüntüleme: 61
Normal test yaptım erken gebelik yoktu
Ben yorumlayamıyorum daha ilk ayım tecrübesizim bu konularda ben de yarın sabah test yapacağım da erken gebelik testi almayı düşünüyorum, merakımdan sordum nasıl oluyor diye yarın benim de bat a 5 gün kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…