- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
Ben bide hsg çektirdim bu hafta korunma sürecim var daha icraat bile yok bizde oyüzden sıkıldım boş beklemektenBen seviyorum ya yumurtlamaya kadar olan dönemi yumurtlamadan bir hafta sonra başlıyolar bana gelmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bide hsg çektirdim bu hafta korunma sürecim var daha icraat bile yok bizde oyüzden sıkıldım boş beklemektenBen seviyorum ya yumurtlamaya kadar olan dönemi yumurtlamadan bir hafta sonra başlıyolar bana gelmeye
İnşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar bende doktordan geldim artık klomen devri benim icin kapandi bu ne ya gecen seneden beri 8 9 kere denendi sonuc nanayyy gonalf 300 le baslandi 4 gun boyunca 37.5 vurulacagim sali kontrol insallah olumlu sonuclanir bu sefer cok yoruldum gercekten
Ben de bu ay hsg çektirdim niyeyse o yüzden hiç umudum yok ama güzel değerlendirdim de korunma vermedi doktor yine de sanki içim çok kurcalandı bu ay olmaz gibi geliyo banaBen bide hsg çektirdim bu hafta korunma sürecim var daha icraat bile yok bizde oyüzden sıkıldım boş beklemekten
Belli olmaz hsg sonrası gebelik şansı artıyormuşBen de bu ay hsg çektirdim niyeyse o yüzden hiç umudum yok ama güzel değerlendirdim de korunma vermedi doktor yine de sanki içim çok kurcalandı bu ay olmaz gibi geliyo bana
Valla yaptırmak için tek nedenim oyduBelli olmaz hsg sonrası gebelik şansı artıyormuş
Canım inşallah emeklerinin karşılığını verir Allah'ım tez zamandaKızlar bende doktordan geldim artık klomen devri benim icin kapandi bu ne ya gecen seneden beri 8 9 kere denendi sonuc nanayyy gonalf 300 le baslandi 4 gun boyunca 37.5 vurulacagim sali kontrol insallah olumlu sonuclanir bu sefer cok yoruldum gercekten
Ben varım 25 inde benimki geçmiyor zamanBenim gibi batı ay sonu olup sıkılan var mı hiç sevmiyorum ay sonlarını bekle bekle gelmiyor bi türlü ne test heyecanı ne belirti arama hiç bir şey yok şu günlerde
Kuzum klomeni adetin 5. gunu basliyodum 5 gun iciyodum hap o gonalf igne 4 gun kullanicam onuda sonra kontrol bakalimKaç gün vuruyorsun ki klomen
Allah kolaylık versin balım Rabbim üzmesinKuzum klomeni adetin 5. gunu basliyodum 5 gun iciyodum hap o gonalf igne 4 gun kullanicam onuda sonra kontrol bakalim
Amiin Rabbim hepimize nasip etsin insallah bazen diyorum ne guzel en azından sınanıyoruz Rabbim sevdigi kullarini daha cok sınarmıs bazende nefse yenilip neden diyorum güzel Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zorCanım inşallah emeklerinin karşılığını verir Allah'ım tez zamanda
Amiiinn bu kadar uğrasıyoruz elbet sonu güzel olur inşallahhhAllah kolaylık versin balım Rabbim üzmesin
Canım ben geçen ay 2 kere kan tahlili yaptırdım ilki 1.20iydi 2 gün sonra tekrar yaptırdım 2 çıktı ama bir kaç gün sonra adet oldumYa şu 5den küçük mu büyük mü olayı bir tek bana mı saçma geliyor belki 4.99 ama hamile değilsin diyolar hamile olan kişide hep çok düşük çıkıyo bu değer 2 olanlar falan hep yükseliyo bence
Kuzum daginikligin icinden goruyorum ben silik cizgi yumurtlamanin ustunden nenkadar gectikiKızçeler ben duramadım bir clear blue yaptım ama daha beklediğim ilk bata 8 gün var ama testte 10 dk da oku diyordu 10 dk içinde halen masmavi sıvısı dağılmıştı 15 dk da ancak şuan atacağım kadar dağıldı ve halen daha bu şekilde ortada çizginin olduğu yerde uzama belirtisiyle kaldı kavuşamadı bir bakın hele şuna
Bata 8 var ama dünde yumurtladım sanki gibi ya hayır olsun çünkü lh testim pik değil ama yüksek gidiyorKuzum daginikligin icinden goruyorum ben silik cizgi yumurtlamanin ustunden nenkadar gectiki
Sen cok erken baslamissin ya test yapmayaBata 8 var ama dünde yumurtladım sanki gibi ya hayır olsun çünkü lh testim pik değil ama yüksek gidiyor
Kuzum her ay oluyo muydu beyaz akıntı? Ve ilac falan kullandin mi klomen tarzi onlarda yapiyo benim her ay krem gibi süt beyaz akıntım gelir her aybhamilelige yorarim ama sonuc nanayKizlar yumurtlamanin uzerinden 5 gun gecti ozellikle bugun yogun beyaz sut givi akintim geldi cok hamilelige yormam gerek mi acaba
Bu yine iyi ben 10 günle başlıyordum mecbur çünkü pco nedeniyle regli olamıyorum tahmini gün sayıp yapıyorum bende.bazen arada yeniden yumurtam oluyor tavuk gibi yaniSen cok erken baslamissin ya test yapmaya
Ben bu pcoyu anlamadim bana da gecen ay polikistik over gorunumu var dendi bugun tekrar sordum gorunum var dediler ama kanda bi sorun yok adet gunlerim duzenli killanma falan yok sadece fazla yumurta oluyo her ay anlamadimBu yine iyi ben 10 günle başlıyordum mecbur çünkü pco nedeniyle regli olamıyorum tahmini gün sayıp yapıyorum bende.bazen arada yeniden yumurtam oluyor tavuk gibi yani