- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
Haydı bakalım haydi aslanlar kaplanlar haydııııııınnn yapacağız bu uşaklarıMaşallah o zaman ne diyoruz durmak yok yola devam biz bu yola baş koyduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydı bakalım haydi aslanlar kaplanlar haydııııııınnn yapacağız bu uşaklarıMaşallah o zaman ne diyoruz durmak yok yola devam biz bu yola baş koyduk
Evde test yok olsa yine yapcam ya kafayı yedim sanırımHaydı bakalım haydi aslanlar kaplanlar haydııııııınnn yapacağız bu uşakları
Sanki test yaptıkça gerçekleşecek gibi geliyor sizde de öyle oluyor muEvde test yok olsa yine yapcam ya kafayı yedim sanırım
Sustu yine Allah’ın belasıBen ben ben
Benim durum karışık ondandır 15 gün önce pozitif veren testler belirtiler ben bile karışığım yine gidip test alacağım bugünde o çizgileri görürsem eğer tamam diyeceğim artıkSustu yine Allah’ın belası
Hislerim çok karışık sende
Ben bi erken gebelik bi de kaset test yaptım ikisi de bembeyazBat 10 Eylül olan kızlar ne durumdasınız. Bende zaten hiç belirti fln olmadı. Sabahtan beridir karın ağrım başladı regl olurken başlayan ağrı. Eylül den elenicem sanırım
Bir sonraki aya daha iyi hazırlanırız bizdeama insanda farklı Bi moral bozukluğu oluyor biz 3 aydır deniyoruz ben doktora göründüm 3 ay önce Bi sıkıntın yok demişti. Şimdi deniyoruz olmayınca acaba eşimde mi Bi sıkıntı var ya da başka bisey mi .bir sürü sorular dolanıyor aklımdaBen bi erken gebelik bi de kaset test yaptım ikisi de bembeyaz
döndü mü döncek mi diye diye sabaha kadar gelen giden olmadı. Ben de dayanamadım test yaptım testin sonucunu görmeden reglim başladı test de negatif zaten. Yani kızlar ben de çarpımı alıp köşeye çekilebilirim.
Hiç moral bozmak can sıkmak yok kaç gündür ya hamileysem diye kahveyi az içiyordum, saçımı boyatmamıştım, gelsin bakımlar Daha sevişmem gereken konular varmış benim
Ve evet artık sendeyiz sevgili Bearhug
Test alma sakın o halde ben diyorum ya 20 Li alıyorum onun dışında 6 tane clear blue alıyorum yanında başka markalar döne döne hepsini yapıyorum hepsi fısss amaaaa şöyle bir şey var gebe olunca bir tane yapıyorsun yık çıkıyorEvde test yok olsa yine yapcam ya kafayı yedim sanırım
Gerçekten var galiba ağrım yoktu kasılma yoktu iki iş yaptım evi topladım kasıklarım çekiliyor sanki belimde de hafif başladı hem iyi hem korkulu hissediyorum şuan yaTest alma sakın o halde ben diyorum ya 20 Li alıyorum onun dışında 6 tane clear blue alıyorum yanında başka markalar döne döne hepsini yapıyorum hepsi fısss amaaaa şöyle bir şey var gebe olunca bir tane yapıyorsun yık çıkıyor
Benide listeye ekleyin bat 23 EylülEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Öyle oluyor çok garip bir his benimde dün akşam ilk defa belim ağrıdı ama zannetmiyorum hcg kafası diye bir şey var sarhoş gibi ediyor ondan olana kadar bekliyorum oto boka ağlamalarım çoğalırsa gebeyim derim ypksa adete gider bu durum ama bakalım benim adet gelmeye de bilir işin kötü tarafı ben sizler gibi tam bir adette bekleyemiyorım öyle takılacağız artıkGerçekten var galiba ağrım yoktu kasılma yoktu iki iş yaptım evi topladım kasıklarım çekiliyor sanki belimde de hafif başladı hem iyi hem korkulu hissediyorum şuan ya
Ben hamile değilken de ağlıyorum aksiyon filminde bile ağlıyorum normalde bende o seçenek geçerli değil işteÖyle oluyor çok garip bir his benimde dün akşam ilk defa belim ağrıdı ama zannetmiyorum hcg kafası diye bir şey var sarhoş gibi ediyor ondan olana kadar bekliyorum oto boka ağlamalarım çoğalırsa gebeyim derim ypksa adete gider bu durum ama bakalım benim adet gelmeye de bilir işin kötü tarafı ben sizler gibi tam bir adette bekleyemiyorım öyle takılacağız artık
Sen biliyormusun gebelik testinin kandan bakılanı da satılıyor kan damlatıyorsun çiş yerine korkmasam ondan alıcam da çok korkuyorum ondanGerçekten var galiba ağrım yoktu kasılma yoktu iki iş yaptım evi topladım kasıklarım çekiliyor sanki belimde de hafif başladı hem iyi hem korkulu hissediyorum şuan ya
bende öyleyim ama bu öyle böyle değil adımı söylerken ağlıyorum ilk düşükte kısır giyemeyecekmişim ben bu evde diye ağlamıştımbağıra bağıra o nedenle diyorum kafası farklı diyeBen hamile değilken de ağlıyorum aksiyon filminde bile ağlıyorum normalde bende o seçenek geçerli değil işte
AA yok bilmiyordum.. Şimdi iki kaset aldım eğer aynı olursa ondan alayım hemen hastanede yaptırmak istemiyorum ya sigorta yaptırmam lazımSen biliyormusun gebelik testinin kandan bakılanı da satılıyor kan damlatıyorsun çiş yerine korkmasam ondan alıcam da çok korkuyorum ondan
Hastane deki daha iyi çünkü değerine bakıyor bu teste kanı damlatıyorsun kandan bakıyor ama yine çizgiyle bakıyorAA yok bilmiyordum.. Şimdi iki kaset aldım eğer aynı olursa ondan alayım hemen hastanede yaptırmak istemiyorum ya sigorta yaptırmam lazım