EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Sustu yine Allah’ın belası 😂😂🤣
Hislerim çok karışık sende 🙈
Benim durum karışık ondandır 15 gün önce pozitif veren testler belirtiler ben bile karışığım 🤣🤣🤣 yine gidip test alacağım bugünde o çizgileri görürsem eğer tamam diyeceğim artık 🤣🤣🤣

Kızlar Roll marka test güvenilir mi 🤔
37BD2146-BAC4-40E7-A93E-7F5D95C52D99.jpeg

Daha pazar günü yumurtladım yani akıntıdan öyle anladım okudukça benim bile test yapasım geliyo 🙈😂

Ben bi erken gebelik bi de kaset test yaptım ikisi de bembeyaz😁
Bir sonraki aya daha iyi hazırlanırız bizde😂ama insanda farklı Bi moral bozukluğu oluyor biz 3 aydır deniyoruz ben doktora göründüm 3 ay önce Bi sıkıntın yok demişti. Şimdi deniyoruz olmayınca acaba eşimde mi Bi sıkıntı var ya da başka bisey mi .bir sürü sorular dolanıyor aklımda

döndü mü döncek mi diye diye sabaha kadar gelen giden olmadı. Ben de dayanamadım test yaptım testin sonucunu görmeden reglim başladı😂😂😂 test de negatif zaten. Yani kızlar ben de çarpımı alıp köşeye çekilebilirim.

Hiç moral bozmak can sıkmak yok kaç gündür ya hamileysem diye kahveyi az içiyordum, saçımı boyatmamıştım, gelsin bakımlar💃🏼💃🏼 Daha sevişmem gereken konular varmış benim😈😈😈🤪🤪🤪

Ve evet artık sendeyiz sevgili Bearhug Bearhug

Allah seni yaa 😄😄 mesaja hangi emojiyi koyacağımı şaşırdım. Üzüldüm ama öyle bir yazmışsın ki güldüm de 🤣🤣🤣🤣
Kısmet kuzum zaten bu ay öylesine gibi olmuştu sizin Ekim de artık plan program kılıç ve kalkan ile saldırırsın 🤭🤭🤭

Ay evet şimdi sıra benim bat ı beklemekte ama bat öncesi yapacağım test, haftaya belli olur akıbetim benim de büyük ihtimalle Ekim ayına peşinden geleceğim çünkü hiç şaşmaz yaklaşık bir hafta varken cenemde minik sivilce çıkar regl öncesi. Sabah kalktığımda bana aynadan hello diyordu meymenetsizzzzz 🤣🤣🤣🤣

Evde test yok olsa yine yapcam ya kafayı yedim sanırım 🤣🤣🤣🤣
Test alma sakın o halde ben diyorum ya 20 Li alıyorum onun dışında 6 tane clear blue alıyorum yanında başka markalar döne döne hepsini yapıyorum hepsi fısss amaaaa şöyle bir şey var gebe olunca bir tane yapıyorsun yık çıkıyor 🤩😬

Test alma sakın o halde ben diyorum ya 20 Li alıyorum onun dışında 6 tane clear blue alıyorum yanında başka markalar döne döne hepsini yapıyorum hepsi fısss amaaaa şöyle bir şey var gebe olunca bir tane yapıyorsun yık çıkıyor 🤩😬
Gerçekten var galiba ağrım yoktu kasılma yoktu iki iş yaptım evi topladım kasıklarım çekiliyor sanki belimde de hafif başladı hem iyi hem korkulu hissediyorum şuan ya 🤦‍♀️

Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım 👼

Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallah 🤲 ekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum 🥰

İSİM💕BAT💕SONUÇ💕
@deniz21deniz1 EYLÜL❌
@crazydalya1 EYLÜL 🤰
@Asi kedi1 EYLÜL
@mehrunnisa2 EYLÜL🤰
@Lavinya582 EYLÜL❌
@dunya1623 EYLÜL❌
@Gerginbiri353 EYLÜL❌
@Zeyjanemo4 EYLÜL
@MRV044 EYLÜL
@Elif_edanur_61_614 EYLÜL❌
@Nigar19975 EYLÜL
@lor-kurabiyesi5 EYLÜL❌
Sevm57 Sevm57 6 EYLÜL❌
@loirily6 EYLÜL
@Nypmha6 EYLÜL❌
@kevsersoylu6 EYLÜL❌
@chewberry90347 EYLÜL
@Demgey37 EYLÜL
@Sumela5737 EYLÜL❌
@Mevsim47477 EYLÜL🤰
@Safiye197 EYLÜL🤰
@kubrahanm8 EYLÜL
@LeucotheaThemis8 EYLÜL
@sss20228 EYLÜL
@Melek568 EYLÜL
Lilakahve Lilakahve 8 EYLÜL
@PrensesAriel9 EYLÜL
@Mervenur2779 EYLÜL❌
W wish2401 10 EYLÜL
Kaktushane Kaktushane 10 EYLÜL
@egosumleo10 EYLÜL❌
@rabiassss10 EYLÜL
@ozlemem10 EYLÜL
@Gobekadimyokbenim10 EYLÜL
@wenn10 EYLÜL
@abogado viajero10 EYLÜL
@Masalimtamamlan10 EYLÜL
@Queenbee011 EYLÜL
@Derdedermanolan11 EYLÜL
@Arasdefne11 EYLÜL
@Sazaks12 EYLÜL
@Lotuss933512 EYLÜL
@Lamariposa12 EYLÜL
@cerenay00012 EYLÜL
@Feyzacim12 EYLÜL
@eliffdgn12 EYLÜL
@Polenimbenimle13 EYLÜL
@Minicikfzt13 EYLÜL
@Bluepinkkk13 EYLÜL
@Aden202313 EYLÜL
@fnd_5013 EYLÜL
@akgnss13 EYLÜL
@Nutz14 EYLÜL
@Sibel292414 EYLÜL
@blackberryy2014 EYLÜL
@1fafeyla15 EYLÜL
@sila182515 EYLÜL
@sfdhmyr15 EYLÜL
@sessizlikkk15 EYLÜL
M marythebaby 16 EYLÜL
@Wanda Maximoff16 EYLÜL
@Hayvanseverbiri17 EYLÜL
@SakuraSP17 EYLÜL
Bearhug Bearhug 17 EYLÜL
@Mayis ayi gelini17 EYLÜL
@strudel17 EYLÜL
@orkide9818 EYLÜL
@tsdmrzl18 EYLÜL
@CeBilge18 EYLÜL
@beeyyee18 EYLÜL
@canancan1119 EYLÜL
@Melekonline21 EYLÜL
@fifi321 EYLÜL
@keug0322 EYLÜL
@Ardnlina22 EYLÜL
@gcfinelo22 EYLÜL
@bulutgzd22 EYLÜL
@Gulue22 EYLÜL
@Devakus23 EYLÜL
S Seray94 23 EYLÜL
@mavilihayat0023 EYLÜL
@Cgh23 EYLÜL
@merrytprk23 EYLÜL
@fadih25 EYLÜL
@azk355325 EYLÜL
@mevzuat25 EYLÜL
@miresl26 EYLÜL
@000umutlu00026 EYLÜL
@caca334427 EYLÜL
@iyilikperisi9227 EYLÜL
M melek076 27 EYLÜL
@MaviAriana28 EYLÜL
@seymaa-3428 EYLÜL
@Pembeyuvam28 EYLÜL
@Gecekusum99928 EYLÜL
@Lale9529 EYLÜL
@Ozlenenhanim29 EYLÜL
@merve124430 EYLÜL
@mucizebekliyorum130 EYLÜL
@sevdaluk191130 EYLÜL
pozitifbiri pozitifbiri 30 EYLÜL
@andkfkf30 EYLÜL
Benide listeye ekleyin bat 23 Eylül

Gerçekten var galiba ağrım yoktu kasılma yoktu iki iş yaptım evi topladım kasıklarım çekiliyor sanki belimde de hafif başladı hem iyi hem korkulu hissediyorum şuan ya 🤦‍♀️
Öyle oluyor çok garip bir his benimde dün akşam ilk defa belim ağrıdı ama zannetmiyorum hcg kafası diye bir şey var sarhoş gibi ediyor ondan olana kadar bekliyorum oto boka ağlamalarım çoğalırsa gebeyim derim ypksa adete gider bu durum ama bakalım benim adet gelmeye de bilir işin kötü tarafı ben sizler gibi tam bir adette bekleyemiyorım öyle takılacağız artık 😬

Öyle oluyor çok garip bir his benimde dün akşam ilk defa belim ağrıdı ama zannetmiyorum hcg kafası diye bir şey var sarhoş gibi ediyor ondan olana kadar bekliyorum oto boka ağlamalarım çoğalırsa gebeyim derim ypksa adete gider bu durum ama bakalım benim adet gelmeye de bilir işin kötü tarafı ben sizler gibi tam bir adette bekleyemiyorım öyle takılacağız artık 😬
Ben hamile değilken de ağlıyorum aksiyon filminde bile ağlıyorum normalde 🤣 bende o seçenek geçerli değil işte 🤣🤣🤣

Sen biliyormusun gebelik testinin kandan bakılanı da satılıyor kan damlatıyorsun çiş yerine korkmasam ondan alıcam da çok korkuyorum ondan

Ben hamile değilken de ağlıyorum aksiyon filminde bile ağlıyorum normalde 🤣 bende o seçenek geçerli değil işte 🤣🤣🤣
😃😃😃 bende öyleyim ama bu öyle böyle değil adımı söylerken ağlıyorum ilk düşükte kısır giyemeyecekmişim ben bu evde diye ağlamıştımbağıra bağıra o nedenle diyorum kafası farklı diye 😹😹😹

Sen biliyormusun gebelik testinin kandan bakılanı da satılıyor kan damlatıyorsun çiş yerine korkmasam ondan alıcam da çok korkuyorum ondan
AA yok bilmiyordum.. Şimdi iki kaset aldım eğer aynı olursa ondan alayım hemen hastanede yaptırmak istemiyorum ya sigorta yaptırmam lazım 🤦‍♀️

AA yok bilmiyordum.. Şimdi iki kaset aldım eğer aynı olursa ondan alayım hemen hastanede yaptırmak istemiyorum ya sigorta yaptırmam lazım 🤦‍♀️
Hastane deki daha iyi çünkü değerine bakıyor bu teste kanı damlatıyorsun kandan bakıyor ama yine çizgiyle bakıyor

X